2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar uyandıgımda sırtım dizlerim fln cok fena agrıuor , gun içinde de egılırken fln cok zorlamıyorum dizim zorluuo eklem yeri. Onceden yoktu hiç. D vitamıno eksıklıgınden mi acaba, hep evdeyım,balkona bıle cıkmıyorum

Sadecw gece mi gündüzde böylemi? Formülü nedir acaba yaa
Sadece gece böyle gündüz öyle çok uyumuyor sabah 8 den sonra 10 a kadar filan 1 Saat 1 Saat uyuyup uyanıyor ama bu düzen devamli değil bazı huzursuz olduğu geceler 4 e kadar uyumadgimiz oluyor benim kızın gece ilk uykuya yatacağı zaman uzun oluyor mesela gece 12 de yatıyor ya nerdeyse akşam 8 9 'dan beri uyutmaya çalışmış oluyorum. Tecrubeme göre yorulunca çok iyi uyuyor dün disardaydik baya yoruldu akşam 9 'dan 3 e kadar uyudu hiç uyandrmadim sonra 2 Saat 1 Saat arayla uyanıp kendisi emzirdim

Sadece gece böyle gündüz öyle çok uyumuyor sabah 8 den sonra 10 a kadar filan 1 Saat 1 Saat uyuyup uyanıyor ama bu düzen devamli değil bazı huzursuz olduğu geceler 4 e kadar uyumadgimiz oluyor benim kızın gece ilk uykuya yatacağı zaman uzun oluyor mesela gece 12 de yatıyor ya nerdeyse akşam 8 9 'dan beri uyutmaya çalışmış oluyorum. Tecrubeme göre yorulunca çok iyi uyuyor dün disardaydik baya yoruldu akşam 9 'dan 3 e kadar uyudu hiç uyandrmadim sonra 2 Saat 1 Saat arayla uyanıp kendisi emzirdim
Bazı görüşlerde yorulan beneğin iyice uyumakta zorlanacağı yönünde neye inansak bilmiyorum artık ama sizi rahat ettirir 🧿 emzirme konusuda bende sizin giviyim sırtımı yaslayıp yapamıyorum hep eğilme var kamburum çıkacak 😣

Bazı görüşlerde yorulan beneğin iyice uyumakta zorlanacağı yönünde neye inansak bilmiyorum artık ama sizi rahat ettirir 🧿 emzirme konusuda bende sizin giviyim sırtımı yaslayıp yapamıyorum hep eğilme var kamburum çıkacak 😣
Yorulma değilde sanırım açık hava uyutuyor ayrıca zaten uyumuyorsa bazen hiç uyumuyor cildirtacak derece de biraz bebeğe göre değişiyor bir de beyaz gürültü var onu da kullanıyorum dinleyerek sakinlesiyor çok agladgi zaman benim bebek tombul ve gazlı bir bebek uyanıkken sürekli emmek istiyor meme de de sakinlesiyor

6 haftadan sonra bebekler geceler 5 6 saate kadar uyuyabilir diyor uzmanlar gündüz iyi beslenen bebek gece fazla uyanmaz da diyorlar kilosu iyi maşallah uyanmamalı normal canim

Benim kızım o aralıksız uyudugu oluyor bazen o kadar ama birazda genetik bisey uyku, bazi bebekler gercekten hic sevmiyor, bazilarida doyamıyor uykuya

X