Tam iki aylık olduk oğlum tutuyor kızım da az kaldı yakındır sağlamlaması ama bence 3 aylık olunca tam olacaklar. Bende sürekli kafalarını göğsüme yaslayıp evde gezdiriyorum sağlamlaşsın.Kızlar bebeğiniz kafasını tutabiliyor mu 4 aya kadar tutamaması normal di sanki
Bizim aşıda carsamba gunu ben vurulunca eve gelip hemen vercem şurubu ateş olmasa bile ağrı olacak onu önleyeyim diyorumKizlae Verem aşısı yaptıranlar varmi aşıya gitmeden calpol versem mi ates yapiyor mu
Biz biraz savasmasını istedık, sabah vurunduk, aksamdan ertesı sabaha kadar ates 37-37.5 arasında gıdıp geldi.38 olsaydı vercektım. Bagısıklıgı guclenıyo dıye bılıyorum ilaçsız atlatırsa. Ama çok korktum verseydım keske drdıgım zamanlarda oldu ,huxursuzdu cokKizlae Verem aşısı yaptıranlar varmi aşıya gitmeden calpol versem mi ates yapiyor mu
Tutuyor ama tam değil birkaç saniyeliğine3 ayı doldurdugunda tutamiyorsa bi Dr kontrolü iyi olabilir deniyor canım, her çocuğun gelişim süreci farklı, genelde 6 ayda tam baş kontrolü kesin olması gereken ama yine de erken yol almakta fayda var ☺
Tam mı tutuyor yoksa biraz tutup düşüyor muBizimki bugün tam 2 aylık tutuyor gibi artık
Tam mı tutuyor yoksa bir kaş saniyelik tutup düşüyor muTam iki aylık olduk oğlum tutuyor kızım da az kaldı yakındır sağlamlaması ama bence 3 aylık olunca tam olacaklar. Bende sürekli kafalarını göğsüme yaslayıp evde gezdiriyorum sağlamlaşsın.
Bizimkide mavi gri gibi değişir mi bilmem eşimde bende kahverengi gözümzKizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum
Bende çok kararsızım bizim oglan karakter olarak da çok aglak olduğu için aşıdan sonra iyice kötü olmasindan korkuyorumBiz biraz savasmasını istedık, sabah vurunduk, aksamdan ertesı sabaha kadar ates 37-37.5 arasında gıdıp geldi.38 olsaydı vercektım. Bagısıklıgı guclenıyo dıye bılıyorum ilaçsız atlatırsa. Ama çok korktum verseydım keske drdıgım zamanlarda oldu ,huxursuzdu cok
Bizimde Çarşamba günü olmadı sağlık ocağına yarın uğrayıp sorsam mı diyorumBizim aşıda carsamba gunu ben vurulunca eve gelip hemen vercem şurubu ateş olmasa bile ağrı olacak onu önleyeyim diyorum
Tamam o zaman boyun kaslarının gelişmesiyle daha iyi tutacaktır canım. Şu tummy time dedikleri egzersizi yaptır sık sık gozun ustundeyken yüzüstü yatır, kafasını kaldırmaya çalıştıkça boyun kasları güçlenirTutuyor ama tam değil birkaç saniyeliğine
Tam tutuyor canımTam mı tutuyor yoksa biraz tutup düşüyor mu
Tam mı tutuyor yoksa bir kaş saniyelik tutup düşüyor mu
Ateş daha tehlikeli bence yükselmesini beklemeden vermek lazım Allah korusun havale falan geçirebilir bebeğin bedenine zarar verir en iyisi önceden önlem almak daha iyiBizim aşıda carsamba gunu ben vurulunca eve gelip hemen vercem şurubu ateş olmasa bile ağrı olacak onu önleyeyim diyorum
Oğlum tam tutuyor çok nadir düştüğü oluyor. Kızımda omuzumda bayağı dik tutuyor ama böyle yukarı kaldırıp yüzü bana dönülse düşüyor. Çok erken canım daha 4 aya kadar yolu var.Tam mı tutuyor yoksa biraz tutup düşüyor mu
Tam mı tutuyor yoksa bir kaş saniyelik tutup düşüyor mu
2. ay aşısından mı bahsediyorsun canım benimkinde ateş olmadı ağrı da olmadı sadece biraz mahzunlaştı o gün. Zaten ebe aşılar eskisi gibi değil ateş yapmıyor demişti.Bizim aşıda carsamba gunu ben vurulunca eve gelip hemen vercem şurubu ateş olmasa bile ağrı olacak onu önleyeyim diyorum
Hadi ya burda bazi arkadaslar hafif atéş yaptigni soylemislerdi , huzursuz olan bebeklerde oldu bakalim bizimkinde ne olcak umarim senin bebegin gibi geçirir2. ay aşısından mı bahsediyorsun canım benimkinde ateş olmadı ağrı da olmadı sadece biraz mahzunlaştı o gün. Zaten ebe aşılar eskisi gibi değil ateş yapmıyor demişti.
Benim bebisin gözler de şu an da mavi ben kahve eşim yeşil gözlü. Diğer iki çocuğumda 1 yaşına kadar maviydi sonra ela oldu şimdi ela kahve arası bişey hala mavi kalmadı bizde sanırım sonuncu da da kalmicak çünkü mavi kalıcı ise renk gittikçe açılıyor bizimki koyu mavi hala boncuk boncuk bakisiyiruzKizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum
Benim eşimin ailesi tarafında hep mavi gözlü kaynanam da mavi gözlü Bi umut oğlumda mavi gözlü olur dedim anası gibi kapkara gözleri var değişmeyecek tek renk sanırımBenim bebisin gözler de şu an da mavi ben kahve eşim yeşil gözlü. Diğer iki çocuğumda 1 yaşına kadar maviydi sonra ela oldu şimdi ela kahve arası bişey hala mavi kalmadı bizde sanırım sonuncu da da kalmicak çünkü mavi kalıcı ise renk gittikçe açılıyor bizimki koyu mavi hala boncuk boncuk bakisiyiruz