2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Anne babalarınız kayınvalide kayınpeder kardesler fln da takıyor mu sizde, bana kalsa onlara da taktırcam da onlara gore cok abartıyorum..
Canım kayınvalidemler hiç gelmiyor apartmanlarında vaka var.annem aylardır bizim evde arada markete filan gidiyor,babamızda hergün işte ama maske takmıyorlar ev ahalisine maske takın diyemedim çünkü eziyet gibi bu sıcakta .ama korkuyorum ödüm patlıyo

5. Ayda tadım deniyor canım evet ben şimdi başlayacaklar için diyorum daha çok küçükler ... her ay yenilebileceklerin listesini yapmıştım ben de ay ay menülerine ekliyodum kaybetmeseydim şimdi işime yarardı 😃

Bende vardı bir resim atayım buradan
en-son-hangi-ayda-ne-yenir-tablosu (1).png

Benimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,🧿

Kızlar '30 milyon kelime' diye bi kitap varmış, ilk 3 yıl beynın yuzde80 i gelışıyomus ,okumak istıyorum ben, fikri olan var mı

[QUOTE="sosmivida, post: 64930910
Ben ilk kizimda hep temizliyordum ama sonra yanlış yaptığımı farkettim cunku kizimda vajina yapisikligi oldu baya yorucu bir süreçti. O yuzden simdi temizlemiyorum onlar saniyorum kuruluğu onluyormus
[/QUOTE]
Aaaa bunu bilmiyordum ben de hiç degmedm ama doktor da birşey dememist oaslnda

Benimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,🧿
Ben uyandrmiyorum gece.maksimum 4 bucuk saat uyuyor sonra kendi uyanıyor uyanınca emziriyorum bi 3 saatdaha yatıyor kendi kalkiyor

X