Biz kullanıyoruz . Bende aynı şeyi sordum doktora sorun yok kullanabilir demişti. Kullanıyoruz günde 2 defa 3 dmla.Arkadaşlar gaz için zinco damla kullanan var mı kuusunda 3-10 yaş yaziyo ama ezci bun u Verdi bize
Aynen aynen sürekli bende üstümü değiştiriyorum kıyafet yetmiyorOoo agza hemde:)) 1 saatte 5 kıyafet degıstırıyorum:))
yok ondan önce tam adet oldum 6 gün falan sürdüO 2 gün gelenemi diyorsun. Bende de oldu adet değildi o sanki ya.
Allah kuvvet versin canım biz Bi taneyle bilr zor baş ediyorz iki tane gerçekten daha zordur ablamında ikizleri vardı ordan bilirim her bebeğe ayrı mama yarıyor zaten rabbim sağlık versin inşallahBir de benimkiler emmiyor fazla canım sağıyorum o da ne kadar devam ederse artık vakit bulup sağamıyorum bile3 ay olacak kesintisiz 3 saat uyumadım hiç. Gündüz 5dk bile ayaklarımı uzatıp oturamıyorum sütte azalıyor bunlardan dolayı sanırım ben baştan beri aptamil veriyorum canım hipp combiotic denedim o kabız yaptı aptamil iyi geliyor bize ama yeni çıkan aptamil. Eskisinden değil bu yenisinde prebiyotik var o yüzden kabızlık sorunu yaşamadım şeker vs de yok içeriğinde. Biz memnunuz bakalım inşallah sorun olmaz da devam ederiz
Amin inşallah sağol canımCanım çok geçmiş olsun Allah bütün hastalara şifa versin inşAllahHayalperest07
Aynen aynen sürekli bende üstümü değiştiriyorum kıyafet yetmiyor
yok ondan önce tam adet oldum 6 gün falan sürdü
Cesaretim yok vallaha test yapmayasende durumlar değişikmş. Bi test alıp emin olsan. Kendi kendini üzmesen.
Alls Allah kuvvet versin canım biz Bi taneyle bilr zor baş ediyorz iki tane gerçekten daha zordur ablamında ikizleri vardı ordan bilirim her bebeğe ayrı mama yarıyor zaten rabbim sağlık versin inşallah
Tek basınamı bakıyorsun ıkı bebege? Gercekten Allah kolaylık versın baya zorZor canım ikizden sonra tek bebek ne kolaymış diyorum ☺ Amin canım hepimize sağlık versin de büyütelim yavrularımızı inşallah
Tek basınamı bakıyorsun ıkı bebege? Gercekten Allah kolaylık versın baya zor
Dün gunduz benim kizimda akli basinda uyumamisti gece 12 de mama verdim uyudu sabah 6 da uyandı bence aciksa daha erken uyanırlardi ben kaldirip emzirmiyorum artik , kendsinden ses gelince kalkiyorum emziriyorumDün kızım doğru dürüst uyumadı be de grip olmuşum gece 11 de bi yattık 5 te kalktık 6 saat uyuduk beraber emmeden sizce böyle uyuması kötü mü 55 günlük olduk
5. Ayda tadım deniyor canım evet ben şimdi başlayacaklar için diyorum daha çok küçükler ... her ay yenilebileceklerin listesini yapmıştım ben de ay ay menülerine ekliyodum kaybetmeseydim şimdi işime yarardıBu konuda çok farklı görüşler var ben de araştırıyorum sürekli. Kendi doktorumuz onay verirse 5.ay dolduğunda günde 2-3 çay kaşığı kadar 3 gün kuralı ile tadım yaptırmayı düşünüyorum alerji vs tesbiti için. İki bebek olunca çizelge yapacağım hatta sevip sevmedikleri şeyleribakalım. Sadece anne sütü alsaydı ilk kızım öyleydi 6. Ayı doldururduk ama şimdi 5.aydan en azından tadımlara başlayalım diyorum tabi bebeklerin gelişimi izin verirse bağırsak sorunu yaşarsak ertelerim
Kilosuna göre bakmak lazım canım açıksa uyanırdı benceDün kızım doğru dürüst uyumadı be de grip olmuşum gece 11 de bi yattık 5 te kalktık 6 saat uyuduk beraber emmeden sizce böyle uyuması kötü mü 55 günlük olduk
Bende 2 belkide 3 haftadır mırıldamasına uyanıyrm cnm sasırdım en fazla 4 sa t uyurdu çünküDün gunduz benim kizimda akli basinda uyumamisti gece 12 de mama verdim uyudu sabah 6 da uyandı bence aciksa daha erken uyanırlardi ben kaldirip emzirmiyorum artik , kendsinden ses gelince kalkiyorum emziriyorum
5 kilo oldu cnm kızımKilosuna göre bakmak lazım canım açıksa uyanırdı bence
6 haftadan sonra bebekler geceler 5 6 saate kadar uyuyabilir diyor uzmanlar gündüz iyi beslenen bebek gece fazla uyanmaz da diyorlar kilosu iyi maşallah uyanmamalı normal canim5 kilo oldu cnm kızım
Vallaha oluyo ya bende enfeksiyon falandan şüpheleniyorum
Aynen heran bekliyorum ama gelen giden yok bu bebeğime 8 ayda hamile kaldım ama bide hemen oluyormuş
Bende 1.5 senede kaldım ve İlk defa umarım hamile değilimdr diyorum.test yapcaö ben galiba birkaç güneCesaretim yok vallaha test yapmaya
Geçmiş olsun canım her ihtimale karşı bebeğe maskesiz yaklaşmanayı öneriyor dr larKız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya