2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Sen ikizlerine hangi mamayı veriyosun canım Bi tanesine süt zor yetiyor iki taneye illa mama takviyesi yapıyorsundur

Bir de benimkiler emmiyor fazla canım sağıyorum o da ne kadar devam ederse artık vakit bulup sağamıyorum bile 3 ay olacak kesintisiz 3 saat uyumadım hiç. Gündüz 5dk bile ayaklarımı uzatıp oturamıyorum sütte azalıyor bunlardan dolayı sanırım ben baştan beri aptamil veriyorum canım hipp combiotic denedim o kabız yaptı aptamil iyi geliyor bize ama yeni çıkan aptamil. Eskisinden değil bu yenisinde prebiyotik var o yüzden kabızlık sorunu yaşamadım şeker vs de yok içeriğinde. Biz memnunuz bakalım inşallah sorun olmaz da devam ederiz

6. Ayda başlayacağım inşallah nacizane tavsiyem sen de öyle yap

Bu konuda çok farklı görüşler var ben de araştırıyorum sürekli. Kendi doktorumuz onay verirse 5.ay dolduğunda günde 2-3 çay kaşığı kadar 3 gün kuralı ile tadım yaptırmayı düşünüyorum alerji vs tesbiti için. İki bebek olunca çizelge yapacağım hatta sevip sevmedikleri şeyleri bakalım. Sadece anne sütü alsaydı ilk kızım öyleydi 6. Ayı doldururduk ama şimdi 5.aydan en azından tadımlara başlayalım diyorum tabi bebeklerin gelişimi izin verirse bağırsak sorunu yaşarsak ertelerim

Ben ilk kizimda hep temizliyordum ama sonra yanlış yaptığımı farkettim cunku kizimda vajina yapisikligi oldu baya yorucu bir süreçti. O yuzden simdi temizlemiyorum onlar saniyorum kuruluğu onluyormus

Kızlar beyaz gürültü ile uyutuyorum ben bebisimi zararı filan var midir hoş uyumazsa o da çare değil de

Tam 2 sene gece gündüz her uykusunda uyanana kadar süpürge sesiyle uyudu kızım. Gece sabaha kadar dinlerdik. Bir gün kendisi istemedi bıraktık ama ben günlerce gece uyuyamadım o kadar alışmışımki sessizlik tuhaf geldi sonuç kızım şuan 4 yaşında ve çok şükür her türlü gelişim olarak ilerde. Bana da zararı olur açma dediler ama uyumuyordu başka türlü çok şükür ki hiç zararı olmadı çok zeki bir kızım şimdi ikizleri yine öyle uyutuyorum gündüz uyurken hep açık gece de uyuduklarından 2saat sonra falan kapatıyorum

Basiniz sagolsun, yakini kaybetmek çok yıkıcı gerçekten. Bebisler baya gezmissiniz, aslinda en son orduya gitmeyebilirdin, bebis zaten küçük suan babadan ayrı kalsa da cok bisey farketmezdi ama seni cook iyi anlıyorum. Ben evimden 10 ay ayri kaldim. Hamile kaldığım gibi anneme geldim, doğumla birlikte 10 ay orda kaldim, arada bi iki kere evime geldim ama cok az durup döndüm. Zorlu gebelik geçiriyordum ve 1 kizim daha vardi, tek başıma idare edemezdim. Her ne kadar anne evinde cok rahat olmamda kendi evim gibi olmadi. Eşimle başbasa oturup sohbet edemediğimiz cok zaman oldu. Gercekten zordu tum surec. Bende hamileligimde halamı kaybettim, eşimde babasını ve halasini kaybetti. Hic beklemiyorduk bizim içinde yıkıcı oldu ama hayat bi sekilde devam ediyor. Sende canini sıkma ve bu günlerin cabuk geçeceğini düşün. İnşallah daha iyi olur hersey senin icin

Cok fazla yurtdisina giden doktor var, malesef kıymetleri bilinmiyor. Sonuclarin aciklanandan cok daha fazla olduğunu biliyoruz, gercekten canla basla aylardır çalışanlar var ama hakkettiği değeri görmüyorlar

Banyodan yarım saat önce pamukla sürüyorum banyodan sonra da bebek saç fırçası ile tariyorum baya azaldı geçen yerlerde de tekrar cikmadi
Bugün yaptım canım. Evet ilk olmasına rağmen epeyce kabarttı. Taradım baya çıktı. Saçlarıda döküldü kabuklarla birlikte. İnşallah dediğin gibi bir daha çıkmaz Teşekkürler

Kızlar kızım çok kusuyor, gece sırt ustu ystıyor, bogazına kacacak genzine diye korkuyorum, sizlerde durum nasıl,

Benimkinde de reflu var, doğduğundan beri diken ustundeyiz, hep gözümüz onda, geri kaçırıp nefesini kesiyor bazen. Hep başını yüksekte tutuyoruz ve yan yatırıyoruz

Benimkinde de reflu var, doğduğundan beri diken ustundeyiz, hep gözümüz onda, geri kaçırıp nefesini kesiyor bazen. Hep başını yüksekte tutuyoruz ve yan yatırıyoruz
Canım nasıl yaptın yatagını ya bilemedım ben , hem bası yuksek hem yan da sanki yuzustu düşer gibi . Fotı atsana bi temsili bebekle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…