6. Ayda başlayacağım inşallah nacizane tavsiyem sen de öyle yapKızlar ek gıdaya erken başlamayı düşünen var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum
Yan yatır canım arkasına bi şey katla köy sırtına destek ver kafasını da yükseltKızlar kızım çok kusuyor, gece sırt ustu ystıyor, bogazına kacacak genzine diye korkuyorum, sizlerde durum nasıl,
Buyuk ihtimal ve anne sutunde cok şey var zaten ondan aynı zamandaMeme reddi olmasın diyedir muhtemelen
Sen ikizlerine hangi mamayı veriyosun canım Bi tanesine süt zor yetiyor iki taneye illa mama takviyesi yapıyorsundur
6. Ayda başlayacağım inşallah nacizane tavsiyem sen de öyle yap
Kızlar kız bebeği olanlar banyo yaparken bebeğinizin vajina kisminda beyazlık olan yeri temizliyor musunuz ya da bu her kız bebekte var mi benim kızın vajina içinde krem gibi beyazlık var ilk doğduğunda doktor normal demişti yıkamak lazım mi orayi
Kızlar sizin bebeklerin kan grubuna bakıldı mı , bızım bakılmadı, dr asordugumda ılk 6 ay kan grubu degısebıloyor oyuzden pek bakmıyoryz dedi
Kızlar beyaz gürültü ile uyutuyorum ben bebisimi zararı filan var midir hoş uyumazsa o da çare değil de
Bu arada kızlar ben de biraz hikayemden bahsetmek istiyorum Dertleşmeye ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız belki hatırlarsınız beni van dan antalya ya ailemin yanına doğum için gidecektim falan. Gittim işte 38 haftalıkken 2 günlük yol gittim işte orda 40. Haftada doğum yaptım tekrar van a dönmek istemedim hem tek başıma bakamam diye hem sağlık sektörüne güvenmiyorum van da şimdi bebeğe acil bişey olur va diye dönmedim oysa ilk aylar da zaten bebeklerin olağanüstü bişey yoksa çok hastanelik işleri olmuyormuş keşke gitseymişim neyse gitmedim ablamda annem de biraz biraz kaldım doğumdan sonra bi Oraya bi oraya taşındık durduk neyse sonra doğumdan on gün sonra kayınvalidem vefat etti yani okadar kötü olduk ki ailecek eşim annesine çok aşırı düşkündü onun için tam bir yıkım oldu bende çok üzüldüm gerçekten işte on günlükken antalya dan orduya yol gittik cenaze için vs bir hftabın gün kadar ordu da kaldık yine göçebe şekilde vs sonra antalyanya eşimin tayin işleri vardı geri döndük tayin aldık normalde benim antalya da evim var Yeni yapılıyor sürekli bitti bitiyor bitti bitiyor dediler ama bi türlü bitiremediler biz eşyaları taşımak zprunda kaldık eşimin tayini çıktı çünkü insaat devam ederken eşyalarımı getirdik çoğu şey bitmişti zaten sadece oturma izni yok işte onu bekliyoruz hala ben tabi hala ablamda annemde gidip geliyorum neyse sonra ordu da fındık sezonu başladı hurra tekrar bebeğim eşimden kopmasın diye onunla beraber orduya geldik yine burda göçebe bir ay kadar kalacağız ordu da evimiz fln var sıkıntı yok ama bi yerleşik hayata geçememem çok yoruyor beni dönüşümüzde evimize giricez ama kaç aylardır evimize giremedik 38 haftalıkdan beri dışarlardayız doğumu da ölümü de yaşadık çok zor geçiyor benim için bu dönem şükür yine de ama kolay değil
Bi kere oldum zaten ikinci gelmiyooStres yapma canım benim. Biliyorsun ki en büyük geciktirci stress. Şuan normal gecikmesi. İlk adetinden sonra düzenli takip edersin
Vallaha oluyo ya bende enfeksiyon falandan şüpheleniyorumBende öyleyim ya bende sadece ben böyleyim sanıyodum
Aynen heran bekliyorum ama gelen giden yok bu bebeğime 8 ayda hamile kaldım ama bide hemen oluyormuşBende çok fena stres yaptım.kaza kursunu olmaz umarım suan
Benim bebeğim de aşırı kusuyor ya gazını çıkartırken özellikle geçen nenesinin ağzına kustuKızlar kızım çok kusuyor, gece sırt ustu ystıyor, bogazına kacacak genzine diye korkuyorum, sizlerde durum nasıl,
Bende pişpişli elektrikli süpürge sesi açıyorum bazenKızlar beyaz gürültü ile uyutuyorum ben bebisimi zararı filan var midir hoş uyumazsa o da çare değil de
Diyarbakır gibi vaka yoğunluğunun çok arttığı bir bölgede yasiyorlarsa olabilir ancak .. izmirde covid pozitif saptanan tanidiklarimin eşleri ve çocuklarından bile alinmadı örnek. Ya da başka şehirlerdeki Dr arkadaşlarımdan da alıyorum haberleri .. zaten Dr lar toplu istifa etmeye başladılar. Emeklilikleri gelenler de emekli oluyorlar, hem hastalıkla başa çıkma baskısı altindalar hem de halka lanse edilenle gerçekte yasanilanlarin iç yüzü farklı ve insanlar öfkelerini ilk Dr lara yansitiyorlar. Böyle şartlarda çalışmak çok zor gerçekten. Yazık yani yapmayın, zaten ülkemizde sağlık çalışanı sayısı yetersiz, yakında iyice bulunamaz bişeye donusmesin. .. sonuc olarak kime test yapılıp yapılmayacağını Dr lar belirlemiyor. Bakanlık ve Dr un çalıştığı hastane yönetimi belirliyor . Yoksa Dr a kalsa insanların öfkesiyle muhatap olup kendi canını tehlikeye atacağına herkesten ister test zor bir şey degil ki.
Ooo agza hemde:)) 1 saatte 5 kıyafet degıstırıyorum:))Benim bebeğim de aşırı kusuyor ya gazını çıkartırken özellikle geçen nenesinin ağzına kustu
Bugün yaptım canım. Evet ilk olmasına rağmen epeyce kabarttı. Taradım baya çıktı. Saçlarıda döküldü kabuklarla birlikte. İnşallah dediğin gibi bir daha çıkmazBanyodan yarım saat önce pamukla sürüyorum banyodan sonra da bebek saç fırçası ile tariyorum baya azaldı geçen yerlerde de tekrar cikmadi
Kızlar kızım çok kusuyor, gece sırt ustu ystıyor, bogazına kacacak genzine diye korkuyorum, sizlerde durum nasıl,
O 2 gün gelenemi diyorsun. Bende de oldu adet değildi o sanki ya.Bi kere oldum zaten ikinci gelmiyoo
Canım nasıl yaptın yatagını ya bilemedım ben , hem bası yuksek hem yan da sanki yuzustu düşer gibi . Fotı atsana bi temsili bebekle:))Benimkinde de reflu var, doğduğundan beri diken ustundeyiz, hep gözümüz onda, geri kaçırıp nefesini kesiyor bazen. Hep başını yüksekte tutuyoruz ve yan yatırıyoruz