2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Alls
Bir de benimkiler emmiyor fazla canım sağıyorum o da ne kadar devam ederse artık vakit bulup sağamıyorum bile 😔 3 ay olacak kesintisiz 3 saat uyumadım hiç. Gündüz 5dk bile ayaklarımı uzatıp oturamıyorum sütte azalıyor bunlardan dolayı sanırım 😔 ben baştan beri aptamil veriyorum canım hipp combiotic denedim o kabız yaptı aptamil iyi geliyor bize ama yeni çıkan aptamil. Eskisinden değil bu yenisinde prebiyotik var o yüzden kabızlık sorunu yaşamadım şeker vs de yok içeriğinde. Biz memnunuz bakalım inşallah sorun olmaz da devam ederiz 🙂
Allah kuvvet versin canım biz Bi taneyle bilr zor baş ediyorz iki tane gerçekten daha zordur ablamında ikizleri vardı ordan bilirim her bebeğe ayrı mama yarıyor zaten rabbim sağlık versin inşallah

Alls Allah kuvvet versin canım biz Bi taneyle bilr zor baş ediyorz iki tane gerçekten daha zordur ablamında ikizleri vardı ordan bilirim her bebeğe ayrı mama yarıyor zaten rabbim sağlık versin inşallah

Zor canım ikizden sonra tek bebek ne kolaymış diyorum ☺️ Amin canım hepimize sağlık versin de büyütelim yavrularımızı inşallah 🙏

Tek basınamı bakıyorsun ıkı bebege? Gercekten Allah kolaylık versın baya zor

Yok canım annem de yanımda. İki bebek bir de 4 yaşında kızım var onu da kreşe gönderiyorum ancak ucu ucuna günü yetiştiriyorum bazen hiç oturup dinlenmeden eşimle iki kelime sohbet edemeden direk yatıyorum. Çok zor ama inşallah 6.aydan sonra daha kolay olur diye avutuyorum kendimi 🙂🙏

Dün kızım doğru dürüst uyumadı be de grip olmuşum gece 11 de bi yattık 5 te kalktık 6 saat uyuduk beraber emmeden sizce böyle uyuması kötü mü 55 günlük olduk

Dün kızım doğru dürüst uyumadı be de grip olmuşum gece 11 de bi yattık 5 te kalktık 6 saat uyuduk beraber emmeden sizce böyle uyuması kötü mü 55 günlük olduk
Dün gunduz benim kizimda akli basinda uyumamisti gece 12 de mama verdim uyudu sabah 6 da uyandı bence aciksa daha erken uyanırlardi ben kaldirip emzirmiyorum artik , kendsinden ses gelince kalkiyorum emziriyorum

Bu konuda çok farklı görüşler var ben de araştırıyorum sürekli. Kendi doktorumuz onay verirse 5.ay dolduğunda günde 2-3 çay kaşığı kadar 3 gün kuralı ile tadım yaptırmayı düşünüyorum alerji vs tesbiti için. İki bebek olunca çizelge yapacağım hatta sevip sevmedikleri şeyleri ☺️ bakalım. Sadece anne sütü alsaydı ilk kızım öyleydi 6. Ayı doldururduk ama şimdi 5.aydan en azından tadımlara başlayalım diyorum tabi bebeklerin gelişimi izin verirse bağırsak sorunu yaşarsak ertelerim
5. Ayda tadım deniyor canım evet ben şimdi başlayacaklar için diyorum daha çok küçükler ... her ay yenilebileceklerin listesini yapmıştım ben de ay ay menülerine ekliyodum kaybetmeseydim şimdi işime yarardı 😃

Dün gunduz benim kizimda akli basinda uyumamisti gece 12 de mama verdim uyudu sabah 6 da uyandı bence aciksa daha erken uyanırlardi ben kaldirip emzirmiyorum artik , kendsinden ses gelince kalkiyorum emziriyorum
Bende 2 belkide 3 haftadır mırıldamasına uyanıyrm cnm sasırdım en fazla 4 sa t uyurdu çünkü

Kızlar şuna bir bakın:))

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-23-12-44-25-585_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-08-23-12-44-25-585_com.instagram.android.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 47
Kız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya 😡😡😡
Geçmiş olsun canım her ihtimale karşı bebeğe maskesiz yaklaşmanayı öneriyor dr lar

X