- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Amin inşallah canım sağolAllah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım sağolAllah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
Kuru kayısı, ayrıca hoşafınıda içiyorum kuru dutla karışık. Bu arada az önce tuvaletini yaptı.Taze kayısı mi yiyorsun yoksa kuru kayısı miben de kayisi hoşafı içiyorum ama etkisini görmedim ne yazık ki
Teşekkür ederim canım bende olsun da anneme bişey olmasın yeterkiHayalperest07 geçmiş olsun canım herkes Allâh emanet inş sende yoktur
Aynen canım benimde öyle oldu 46. Günde oldum 17 gün sonra leke geldi iki gün falan daha olmadı bir ayı geçti inşAllah oluruz ya40 ın çıktıktan 12 gün sonra adet oldum ama kahverengimsi leke geldi iki gün sonra bitti.Şimdi tekrar me zamn olur bilmiyorum 28 gün oldu bekliyorum
Benim sezeryan ama çok yanıyo yinede neden acabaYaniyor zaten tam olmadi dikislerden sanki daralmış gibi
Benim sezeryan ama çok yanıyo yinede neden acabaYaniyor zaten tam olmadi dikislerden sanki daralmış gibi
Ay bende kayısı ve dut karışık hoşaf içiyorum paylaşmak istedimKuru kayısı, ayrıca hoşafınıda içiyorum kuru dutla karışık. Bu arada az önce tuvaletini yaptı.
Ay bende bi olaydım çok stres yaptımBen 3 gün oldu adet oldum. Bundan bi 20 gün kadar öncede oldum gibi ama adet falan değildi kalıntı gibiydi. Şimdiki adet ama eminim.
Stres yapma canım benim. Biliyorsun ki en büyük geciktirci stress. Şuan normal gecikmesi. İlk adetinden sonra düzenli takip edersinAy bende bi olaydım çok stres yaptım
Ben çok seviyorum özellikle dutuAy bende kayısı ve dut karışık hoşaf içiyorum paylaşmak istedim
Bende öyleyim ya bende sadece ben böyleyim sanıyodumBenim sezeryan ama çok yanıyo yinede neden acaba
Evet hep oyle. Cunku kendını guvende hıssedıyo ve annesının kucagında cok mutlu . İnsana temas halınde olmak istiyo. Yatagına bırakırken sende egil biraz oyle bekle o dalana kadar demişti bi doktor soyleşide , yada elini karnına yada yanagına fln koy senı hissettsin bi süre demişti,bazen işe yarıyı bazen yaramıo , artık bende yemio mesela gunduz hıc ama hıc uyumuo..sizinde bebeğiniz kucağınızda uyuyup yerine bıraktığıznda uyanıyomu ya neden öyle oluyo çok merak ediyorum bilen var mı ?
Banyodan yarım saat önce pamukla sürüyorum banyodan sonra da bebek saç fırçası ile tariyorum baya azaldı geçen yerlerde de tekrar cikmadiHindistan cevizi yağı elimin altında hep var. Hiç aklıma gelmedi. Bende deniyim. Bakıyım. Şampuan sipariş edicektim. Nasıl kullanıyosun?
Aynen canım benimde öyle oldu 46. Günde oldum 17 gün sonra leke geldi iki gün falan daha olmadı bir ayı geçti inşAllah oluruz ya
Bende çok fena stres yaptım.kaza kursunu olmaz umarım suanAy bende bi olaydım çok stres yaptım