2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Banyo yaptırmadan önce zeytinyağı sür beklet sonra tarağıyla geriye doğru tara çıkar canım sonra da yıkayınca gider hepsi
Bende zeytinyağı sürüyordum ama doktorumuz zeytinyaginin cilt yapısını bozduğunu söyledi son araştırmalarda öyle çıkmış hindistan cevizi yağı önerdi bize ben ona geçtim şimdi daha iyi geldi

Ayy dikkat et 2. Gelmesin hemen bu arada canın yandimi ilkte ben canim yanar diyede yanaşmiyorum iyice iyileşsin modundayim

Kaka problemine çözüm söyledimi acaba?

Bayanlar bebekleriniz konak oldumu ? Olduysa neler uyguladınız ?
Hemde nasıl bir konak. Kafasının üstü bir tabaka halinde kaplandı. Yaklaşık 1 aydır mücadele ediyorum zeytinyağı bebe yağı bi sürü şey ama dökülüyo yenisi çıkıyo. Babe markasının konak şampuanı var bebeler için. Onu araştırıyordum bende şimdi. Yorumlar güzel gibi sanırım sipariş edicem

Bizim doktorumuzda nasıl emzirirsen emzir dedi emzirmeden önce relactaz damla verdi. Günde 6 defa 7 damla.Anne sütündeki laktozu parçalıyor ve fazladan gaz ve tuvalet problemini önlüyor dedi. Kaka sayımız 7 günde 1 iken 3 günde 1 e düştü.

Hindistan cevizi yağı elimin altında hep var. Hiç aklıma gelmedi. Bende deniyim. Bakıyım. Şampuan sipariş edicektim. Nasıl kullanıyosun?

Kaka problemine çözüm söyledimi acaba?
Net bişey söylemedi canim. Doğru emzirme pozisyonu, gaz cikarimi, annenin beslenmesi önemli dedi. Bilgi verdi. Nurse Harvey ve biogaia verme dedi sab simplex verdi bir de hematol krem verdi . Bir hafta deniyecegiz bakalım inşallah yapar kakasını.

Çok sewindim adınıza. Darısı başımıza valla benim pek ümidim yok ama deniyecegim doktorun verdiği ilaçları.doktir doktor gezmekten bıktım. Herbiri ayrı ilaç denio

Çok sewindim adınıza. Darısı başımıza valla benim pek ümidim yok ama deniyecegim doktorun verdiği ilaçları.doktir doktor gezmekten bıktım. Herbiri ayrı ilaç denio
İnşallah canım. İlk damlayı verdiğimde üst üste yapmıştı hatta. Etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Ben kendimde çok kayısı yedim çünkü süte etki etsin diye.Bugün 2. Gün bakalım yarın yapacak mı?

Taze kayısı mi yiyorsun yoksa kuru kayısı miben de kayisi hoşafı içiyorum ama etkisini görmedim ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…