- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
En doğrusunu yapıyor dikkat etmek lazımYa benim annemdede var kadın evde bile maskeyi çıkartmıyor
Bende zeytinyağı sürüyordum ama doktorumuz zeytinyaginin cilt yapısını bozduğunu söyledi son araştırmalarda öyle çıkmış hindistan cevizi yağı önerdi bize ben ona geçtim şimdi daha iyi geldiBanyo yaptırmadan önce zeytinyağı sür beklet sonra tarağıyla geriye doğru tara çıkar canım sonra da yıkayınca gider hepsi
Ayy dikkat et 2. Gelmesin hemenKızlar bende bugün 60 gün oldu adet olmadım afedersiniz toplasan 2 kez yaşadık onda da dikislerden dolayı pek bişey olmadi zaten gerçektende artık zaman olmuyor bişey yapmaya asker arkadaşı gibiyizbebek uyanıkken onunla ilgileniyoruz uyurken de fırsat bu fırsat dinlenme uyuma modundayiz niye bilmiyorum ama kızıma hamileyken olan şeyleri hissedyirym bu ara
En korktugum şey benim saclarim zaten az kel kalirim, simdilik bi dokulme yok ama insallahta olmaz ya, bu arada demir ve kan ilaci iciyormusun vitamin olaraksaçları dökülenler napıyosunuz ya? Avuç avuç dökülüyor şu an
Yaniyor zaten tam olmadi dikislerden sanki daralmış gibiAyy dikkat et 2. Gelmesin hemenbu arada canın yandimi ilkte ben canim yanar diyede yanaşmiyorum iyice iyileşsin modundayim
Evet ilk cocuk canım, 2.yi 4 yil sonra falan istiyorum nasip olursaİlk cocukmu? Ikıncıyı baya sonra mı düşünuyorsun
Bizimde bugun 60 gün oldu iyileşmiştir iyice heralde ama denemeden bilemeyiz tabiYaniyor zaten tam olmadi dikislerden sanki daralmış gibi
Kaka problemine çözüm söyledimi acaba?Kizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor
Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsunAz önce kardeşim aradı anneminde pozitif çıkmış üstelik annem astım hastası ne olur dua edin annemde sıkıntısız atlatsın
Hemde nasıl bir konak. Kafasının üstü bir tabaka halinde kaplandı. Yaklaşık 1 aydır mücadele ediyorum zeytinyağı bebe yağı bi sürü şey ama dökülüyo yenisi çıkıyo. Babe markasının konak şampuanı var bebeler için. Onu araştırıyordum bende şimdi. Yorumlar güzel gibi sanırım sipariş edicemBayanlar bebekleriniz konak oldumu ? Olduysa neler uyguladınız ?
Bizim doktorumuzda nasıl emzirirsen emzir dedi emzirmeden önce relactaz damla verdi. Günde 6 defa 7 damla.Anne sütündeki laktozu parçalıyor ve fazladan gaz ve tuvalet problemini önlüyor dedi. Kaka sayımız 7 günde 1 iken 3 günde 1 e düştü.Kizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor
Hindistan cevizi yağı elimin altında hep var. Hiç aklıma gelmedi. Bende deniyim. Bakıyım. Şampuan sipariş edicektim. Nasıl kullanıyosun?Bende zeytinyağı sürüyordum ama doktorumuz zeytinyaginin cilt yapısını bozduğunu söyledi son araştırmalarda öyle çıkmış hindistan cevizi yağı önerdi bize ben ona geçtim şimdi daha iyi geldi
Ben 3 gün oldu adet oldum. Bundan bi 20 gün kadar öncede oldum gibi ama adet falan değildi kalıntı gibiydi. Şimdiki adet ama eminim.Valla olacağına inanmadım hani adet görmedim ya daha yumurtlamadan olmaz dedim genel olarak ne zaman adet olunuyor acaba
Nasıl ilk adet ağrılı oluyormusBen 3 gün oldu adet oldum. Bundan bi 20 gün kadar öncede oldum gibi ama adet falan değildi kalıntı gibiydi. Şimdiki adet ama eminim.
Yok ağrı olmadı canım, ama bi halsizlik oldu, kolum kanadım titredi bebişte sağolsun dinlendirmedi beni. Bir iki defa Bi anda bıçak saplanır gibi kasıklarıma hissettim ama 3-5 sn.Nasıl ilk adet ağrılı oluyormus
Net bişey söylemedi canim. Doğru emzirme pozisyonu, gaz cikarimi, annenin beslenmesi önemli dedi. Bilgi verdi. Nurse Harvey ve biogaia verme dedi sab simplex verdi bir de hematol krem verdi . Bir hafta deniyecegiz bakalım inşallah yapar kakasını.Kaka problemine çözüm söyledimi acaba?
Çok sewindim adınıza. Darısı başımıza valla benim pek ümidim yok ama deniyecegim doktorun verdiği ilaçları.doktir doktor gezmekten bıktım. Herbiri ayrı ilaç denioBizim doktorumuzda nasıl emzirirsen emzir dedi emzirmeden önce relactaz damla verdi. Günde 6 defa 7 damla.Anne sütündeki laktozu parçalıyor ve fazladan gaz ve tuvalet problemini önlüyor dedi. Kaka sayımız 7 günde 1 iken 3 günde 1 e düştü.
İnşallah canım. İlk damlayı verdiğimde üst üste yapmıştı hatta. Etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Ben kendimde çok kayısı yedim çünkü süte etki etsin diye.Bugün 2. Gün bakalım yarın yapacak mı?Çok sewindim adınıza. Darısı başımıza valla benim pek ümidim yok ama deniyecegim doktorun verdiği ilaçları.doktir doktor gezmekten bıktım. Herbiri ayrı ilaç denio
Taze kayısı mi yiyorsun yoksa kuru kayısı miİnşallah canım. İlk damlayı verdiğimde üst üste yapmıştı hatta. Etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Ben kendimde çok kayısı yedim çünkü süte etki etsin diye.Bugün 2. Gün bakalım yarın yapacak mı?