2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
sizinde bebeğiniz kucağınızda uyuyup yerine bıraktığıznda uyanıyomu ya neden öyle oluyo çok merak ediyorum bilen var mı ?
Evet hep oyle. Cunku kendını guvende hıssedıyo ve annesının kucagında cok mutlu . İnsana temas halınde olmak istiyo. Yatagına bırakırken sende egil biraz oyle bekle o dalana kadar demişti bi doktor soyleşide , yada elini karnına yada yanagına fln koy senı hissettsin bi süre demişti,bazen işe yarıyı bazen yaramıo , artık bende yemio mesela gunduz hıc ama hıc uyumuo..

Hindistan cevizi yağı elimin altında hep var. Hiç aklıma gelmedi. Bende deniyim. Bakıyım. Şampuan sipariş edicektim. Nasıl kullanıyosun?
Banyodan yarım saat önce pamukla sürüyorum banyodan sonra da bebek saç fırçası ile tariyorum baya azaldı geçen yerlerde de tekrar cikmadi

Kızlar kızım çok kusuyor, gece sırt ustu ystıyor, bogazına kacacak genzine diye korkuyorum, sizlerde durum nasıl,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…