2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bu hafta tam olarak ne kadarlıkken gitmeyi düşünü yosun ben gittiğimde 4+6 ydi görünmedi karından ultrason la

Seninle aynı zamanda hamile kalmışız :) Doğum tarihimiz de 1 gün arayla. Ben de 4+7 iken gittim yani 5.haftamı doldurmuştum geçen cuma. Zar zor buldu karından ultrasonla. Bu cuma bir daha çağırdı inşAllah bebeği de görürüz kesede. Ultrason fotoğrafım aşağıdaki gibi küçücük kese.
Bu hafta tam olarak ne kadarlıkken gitmeyi düşünü yosun ben gittiğimde 4+6 ydi görünmedi karından ultrason la

Canım ben de 4+7 iken gittim geçen hafta. Yani 5 haftamı doldurmuştum. Sanırım senle aynıyız. Karından gözüktü ama zar zor. Aşağıdaki foto gibi. Çok küçük kese. Bu cuma yine gelmemi söyledi.
Capture+_2019-10-12-09-48-48-1.png

Seninle aynı zamanda hamile kalmışız :) Doğum tarihimiz de 1 gün arayla. Ben de 4+7 iken gittim yani 5.haftamı doldurmuştum geçen cuma. Zar zor buldu karından ultrasonla. Bu cuma bir daha çağırdı inşAllah bebeği de görürüz kesede. Ultrason fotoğrafım aşağıdaki gibi küçücük kese.

Canım ben de 4+7 iken gittim geçen hafta. Yani 5 haftamı doldurmuştum. Sanırım senle aynıyız. Karından gözüktü ama zar zor. Aşağıdaki foto gibi. Çok küçük kese. Bu cuma yine gelmemi söyledi.Eki Görüntüle 2545477
Bana da hafta içi tekrar gel demişti ama ben haftaya çarşambaya randevu alabildim o zaman kalp atışı falan da duyabilirm inşAllah siz bu cuma mı gidiceksiniz

Birde bende özellikle geceleri üşüme oluyor 🥶 bazen Ateş basıyor ama ekseriyetle üşüyorum 🤔 sizde var mı öyle durumlar
Of ki of hemde nasıl üşüyorum sıcak su kesesi hazırlıyorum kendime bi de çok su içiyorum

kızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı

kızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı

bence bu cumartesi değilde bir daha ki cumartesi git🙈
Birde çevrende asm vardır A sınıfı olan asmlerde esnek mesai oluyor ve sabah 7 de mesaisi olan dr oluyor o zaman kanda verebilirsin haftaiçi 😉

bence bu cumartesi değilde bir daha ki cumartesi git🙈
Birde çevrende asm vardır A sınıfı olan asmlerde esnek mesai oluyor ve sabah 7 de mesaisi olan dr oluyor o zaman kanda verebilirsin haftaiçi 😉
ama başka sağlk ocakları bakmıyormuş :KK43: öyle dediler

bide bişey daha sorucam sağlık ocagına kendimiz bildiriyoruz dimi gebelik olduğunu..sonra onlarmı takip ediyo

AY SÜPERMİŞ YAA AİLE HEKİMİMİ DEĞİŞTİRDİM İŞYERİME YAKIN YERE ALDIMGÜN İÇİNDE ONAYLANIYOMUŞ ..SABAH HEMEN UĞRİCAM KANIMI VERİCEM İNŞALLAH

X