- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
Benm de 2. Hamileliğim. 3 yaşında bir kızım varSelamlar benim gibi 2. Hamileliği olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm de 2. Hamileliğim. 3 yaşında bir kızım varSelamlar benim gibi 2. Hamileliği olan var mi
benmde sağ tarafımda bi batma var bide hafiften midemde bi tuhaflık varBugünkü kasık ağrıları mahvetti beni
Bu hafta tam olarak ne kadarlıkken gitmeyi düşünü yosun ben gittiğimde 4+6 ydi görünmedi karından ultrason la
Bu hafta tam olarak ne kadarlıkken gitmeyi düşünü yosun ben gittiğimde 4+6 ydi görünmedi karından ultrason la
Bana da hafta içi tekrar gel demişti ama ben haftaya çarşambaya randevu alabildim o zaman kalp atışı falan da duyabilirm inşAllah siz bu cuma mı gidiceksinizSeninle aynı zamanda hamile kalmışız :) Doğum tarihimiz de 1 gün arayla. Ben de 4+7 iken gittim yani 5.haftamı doldurmuştum geçen cuma. Zar zor buldu karından ultrasonla. Bu cuma bir daha çağırdı inşAllah bebeği de görürüz kesede. Ultrason fotoğrafım aşağıdaki gibi küçücük kese.
Canım ben de 4+7 iken gittim geçen hafta. Yani 5 haftamı doldurmuştum. Sanırım senle aynıyız. Karından gözüktü ama zar zor. Aşağıdaki foto gibi. Çok küçük kese. Bu cuma yine gelmemi söyledi.Eki Görüntüle 2545477
Of ki of hemde nasıl üşüyorum sıcak su kesesi hazırlıyorum kendime bi de çok su içiyorumBirde bende özellikle geceleri üşüme oluyor bazen Ateş basıyor ama ekseriyetle üşüyorum sizde var mı öyle durumlar
Nasil hissediyorsunuz. Benim de kızım var 3,5 yaşında. Evet kardeş istiyorduk ama beni bir korku aldiBenm de 2. Hamileliğim. 3 yaşında bir kızım var
kızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı
ama başka sağlk ocakları bakmıyormuş öyle dedilerbence bu cumartesi değilde bir daha ki cumartesi git
Birde çevrende asm vardır A sınıfı olan asmlerde esnek mesai oluyor ve sabah 7 de mesaisi olan dr oluyor o zaman kanda verebilirsin haftaiçi
ama başka sağlk ocakları bakmıyormuş öyle dediler
ay hemen bakıyorummmme nabızdan a sınıfı olan bir asm deki bir dr a alabilirsin kaydını kendin
ay hemen bakıyorummmm
a sınıfı olup olmadıgını göremiyorum canm ama işyerime yakın bir asm var hekim değişikliği yapabiliyomuşumay hemen bakıyorummmm
bilmiyorum ve yanlarındada yazmıyo a sınıfımı değilmi diyebiliyor musun neresi a sınıfı çevrende o ayrıntı önemli hepsi a sınıfı değil
Düşünmeye başlarsam korkuyorum O yüzden hiç düşünmeyip keyfini çıkarmayı planlıyorum. Kızım da kardeşi olmasını çok istiyordu zaten..Nasil hissediyorsunuz. Benim de kızım var 3,5 yaşında. Evet kardeş istiyorduk ama beni bir korku aldi
Merhaba henüz cumartesi öğrendik hayırlısıyla haziranda güzel günler bizi bekliyor ❣❣Selam 2020 Haziran ayı için müjdeli haber alanlar var mı acaba
Evet bu cuma gidicem inşAllah..Bana da hafta içi tekrar gel demişti ama ben haftaya çarşambaya randevu alabildim o zaman kalp atışı falan da duyabilirm inşAllah siz bu cuma mı gidiceksiniz