Düğün 2020 Gelinleri

CANIM BENDE MASKOYA MALOFA COK YAKIN OPTURUYORUM O DEDİĞİN YERLERE BAKACAĞIM COK TESEKKÜR EDERİM BİRDE BEN BİŞE SORACAĞIM NİŞANLIMIN BABASI AKSU ÇARŞIDAN BAKALIM DEDİ ORAYA SENET VERİLCEK ÇÜNKÜ ÖDEMESİ KOLAY SİZCE MOBİLYALARI NASIL FİKRİ OLAN VARMI?
CANIM AKSU ÇARŞIDAN BEN DAHA ÖNCE Bİ OLAY YAŞAMIŞTIM Bİ ŞUBESİNDEN :KK43: BU YUZDEN PEK İYİ Bİ ANIM YOK.. ALMADIGIMIZ URUNLERİ İADE ETME KONUSUNDA ÇOK SIKINTI YAŞADIK (MOBILYA) BEN AVUKAT ARACILIGI İLE İADE ETMEK ZORUNDA KALDIM.. DAVA ACARZ FLN ALMAK ZORUNDASNZ DİYE DİRETTİLER BAŞIM ÇOK AĞRIDI ANLAYACAĞIN BU YUZDEN CEYIZIM OLARAK ONLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE BAKMIYORUM..

Kızlar saç kurutma makinesi düzleştirici falan neler aldınız . Etap diye marka duymuştum kuaförlerin kullandığı profesyonel fön makinesi vs. Epilasyon aleti almayacağım lazere başlıyorum salı günü düğünme bitiyo 🙈 sizin çeyizinize aldıgınz pratik ürünler esyalar fln var ise paylaşabilir misinz ?

Anladım biz kocaelideyiz ama olmadı oralara da geleceğiz artık. Modalife da çok uygun ama kötü diyor herkes bilemiyorum o yüzden :/
Modalifedan uzak durun derim gercekten kotu ve sattiklari urunun arkasinda durmuyolar malesef

Kızlar saç kurutma makinesi düzleştirici falan neler aldınız . Etap diye marka duymuştum kuaförlerin kullandığı profesyonel fön makinesi vs. Epilasyon aleti almayacağım lazere başlıyorum salı günü düğünme bitiyo 🙈 sizin çeyizinize aldıgınz pratik ürünler esyalar fln var ise paylaşabilir misinz ?

daha o malzemelere hiç geçemedim ama kuaförün kullandıkları malzemeler iyidir biz 8 yıl önce abimlerin erkek kuaförüne fön makinası getirttik cok sağlam marka olarak duymadım dediklerini ama araştırmadığım için duymadım canım

CANIM AKSU ÇARŞIDAN BEN DAHA ÖNCE Bİ OLAY YAŞAMIŞTIM Bİ ŞUBESİNDEN :KK43: BU YUZDEN PEK İYİ Bİ ANIM YOK.. ALMADIGIMIZ URUNLERİ İADE ETME KONUSUNDA ÇOK SIKINTI YAŞADIK (MOBILYA) BEN AVUKAT ARACILIGI İLE İADE ETMEK ZORUNDA KALDIM.. DAVA ACARZ FLN ALMAK ZORUNDASNZ DİYE DİRETTİLER BAŞIM ÇOK AĞRIDI ANLAYACAĞIN BU YUZDEN CEYIZIM OLARAK ONLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE BAKMIYORUM..

neden iade etmek istedin ürünlerinimi begenmedin içimde tereddüt kaldı bak şimdi

neden iade etmek istedin ürünlerinimi begenmedin içimde tereddüt kaldı bak şimdi
bir önce ki nişanımdan oradan almıştık mobilyayı ex nişanlımla :) sonra kısmet olmadı ayrıldık..
Magaza da bekliyordu teslim almadık 2 taksit ödendi sadece.. sonra olmayınca gittik konusmaya olmaz dediler almak zorundasnz ne alaka dedik kabul etmedik sonra bi ton laf ettiler dava açılacak haciz yolu ile alacagız. bende dayanamadım kanunen kullanmaya baslamadıgım ürünleri iade etme hakkına sahibim ki kullanmaya baslasam 1 hafta içinde iade etme hakkına sahibim bu nasıl bişydir fln derken .. bir ton laf karmaşası oldu. . Teslim alacakmışz öyle iade edecekmişiz fln filan.. sonra ben avukat a gittim yazı yazdı ptt iade posta yolu ile taraflarına gönderdim.. Fln ex nişanlma anlattım o da aynısını yaptı.. 2,5 ay ugrastık ..

bir önce ki nişanımdan oradan almıştık mobilyayı ex nişanlımla :) sonra kısmet olmadı ayrıldık..
Magaza da bekliyordu teslim almadık 2 taksit ödendi sadece.. sonra olmayınca gittik konusmaya olmaz dediler almak zorundasnz ne alaka dedik kabul etmedik sonra bi ton laf ettiler dava açılacak haciz yolu ile alacagız. bende dayanamadım kanunen kullanmaya baslamadıgım ürünleri iade etme hakkına sahibim ki kullanmaya baslasam 1 hafta içinde iade etme hakkına sahibim bu nasıl bişydir fln derken .. bir ton laf karmaşası oldu. . Teslim alacakmışz öyle iade edecekmişiz fln filan.. sonra ben avukat a gittim yazı yazdı ptt iade posta yolu ile taraflarına gönderdim.. Fln ex nişanlma anlattım o da aynısını yaptı.. 2,5 ay ugrastık ..

canım ya üzüldüm bak şimdi herseyde vardır bir hayır ama olumsuzlukların ardından olumsuzluklar birbirini kovalayıverir ama hakkını almışsın buda bişe tesekkür ederim bilgilenmiş oldum :)

canım ya üzüldüm bak şimdi herseyde vardır bir hayır ama olumsuzlukların ardından olumsuzluklar birbirini kovalayıverir ama hakkını almışsın buda bişe tesekkür ederim bilgilenmiş oldum :)
yok yok iyiki olmadı gerçekten her şer de vardır bi hayır.. sizin tanıdık ise belki size yapmazlar.. İnsan bi kere yanınca öyle zannediyor.. sen yine sor arastr bnce.. hatta sadece aksu için değil nereden alacaksak benm içinde gecerli her seyi sormak lazım .. garanti sürelerini ne biliyimmm garantiye neler giriyor.. bizim şirkette bi abla var o anlattı koltuk takımı almış şu geriye yaslanıp yatak olan yeniler .. mandalı kırılmış ve garntıye girmiomus degıstrmekte 200-300 tl dedi bnm begendıgımdi bi de ..

kızlar selam , aşağıda alınması gereken çeyiz listem mevcut. eksikler varsa ki kesin vardır :KK70: tencere falan görmuyorsunuz cunku annem ve ileri de olacak mustakbel kv almış.. Eski de olsa işimi geçici süre görur.. Havlu görmezsenz bir suru var çeyizmde.. Kahve fincan takımları görmezsnz almadım bilerek kesin gelir .. borcam falanda almadım buyuk bir tane var eee emınım gene gelir.. tulbent seccade havlu çaycı fln almadım çeyizimde var.. 3 adet yorgan 4 adet battaniyemde var.. yastık olarak 2-3 tane var.. eski de olsa dediğim gibi almadım.. eksik var ise tamamlar mısınız yada sizin listeniz ne ?

Mutfak İçin Gerekli Çeyiz Listesi
1Yemek takımı 6kişilik gunluk,6+6 kişilik misafirlik (misafirlik carrefoursa dan kare kutahyann iki takım) günlük 6 kişilik yuvarlak istediğin tercihim beyaz )
2pasta tabakları (İkeadan mumkunse beyaz kare) 12tane "misafirlk yemek takımnn pasta tabagı yok tamamlamak için"
3Kahvaltılık takımı (ikea yada acar home den tamamlanacak kahvaltılık beyaz kaseler , kayık tabaklar buyuk kucuk orta)
4kahvaltılık koymaya kapaklı kaseler
5Salata kaseleri (beyaz yada cam kucuk orta buyuk )
6Su bardağı (meşrubat ve su bardağı sade olanından misafirlik için özellkle) gunluk olarak 2-3 takımın var dikkat !!
7çay bardakları olarak kuplu bardaklar
8misafirlik porland a gördugun çatal kaşık bıcak takımı 6+6
9kahvaltılık için çatal bıçak ikeayı kurcala
10çay bardağı (paşabahçe de görduugn kahvaltılık için kuğu desenli ) bir de paşabahçe de gördugun nude desıng takım fazla alma kesin gelir )
11tuzluk biberlik vs masa için 2şer takım al .. Gunluk ve mısafırlık
12saklama kapları mumkunse cam senn vardı kucuk orta buyuk onları tamamla internetten
13Çerezlik
14Komposto takımı
15Sabunluk
16Plastik mutfak kapları küçük orta buyuk mutlaka bak ikeada daha ucuz
17Peçetelik
18Havlu peçetelik
19Bulaşık kurutmalık
20Servis takımları ikeadan bak yine çorba kepçesi yemek kepçesi spatula aynı zamanda tahta da al vs vs
21Mutfak önlüğü
22Torbalık
23Bulaşık teli
24Mutfak askılığı
25tepsi kucuk orta buyuk (nişanndan kalan çelik tepsin var ama o kucuk ) illa çelik olmasına gerek yok plastık siyah vs tepsiler de çok şık
26masa örtüleri ikea ya bak
27Runner
28Tutacak
29Bulaşık süngeri
30mini tencereler
31Kurulama bezi ikea
32Havan
33Yumurta fırçası
34çırpıcı
35Bıçak seti
36Bıçaklık
37Meyve bıçakları
38Ekmeklik
Küçük Eletronik Ev Aletleri
küçük ve buyuk çaydanlık
Ütü philips azur
Elektrik süpürgesi philips maraton
Tost makinesi
Rondo
kahve makinesi (evi tuttuktan sonra )
Mini fırın eve göre hareket et
Saç kurutma makinesi saç duzleştırıcı ve maşa
Blender
Salon İçin Gerekli Çeyiz Listesi
Koltuk takımı
Açılabilir yemek Masası ve sandalye ( yemek bölümü için)
Konsol ( yemek bölümü için)
Tv ünitesi veya tv sehpası
Halı
Fon perde
Tül
Televizyon
Kitaplık
Avize
Günlük Yemek masası örtüsü ve peçetelikleri
Misafir için yemek masası örtüsü ve peçetelikleri
Amerikan servisler
Sehpa örtüleri
Yatak Odası İçin Gerekli Çeyiz Listesi
Yatak
Komidin
Tuvalet aynası
Gardırop
Günlük yatak örtüsü
Misafir için yatak örtüsü
Giysiler için askılık
Tabure
4 kişilik Nevresim takımları
Yatak odası fon perdeleri
Yatak odası tülleri
Avize
Halı
Makyaj malzemeleri için kutu
4 Pike takımları
yastıklar
Gelin yatağı örtüsü
yastık alezi
Yatak üzeri için alez
Banyo İçin Gerekli Çeyiz Listesi
Klozet takımı yıkanabilinir evine göre hareket et
Banyo fırçası
Sabunluk
Diş fırçalık
Sabunluk – Lif (Duş için )
Çöp kovası
Tuvalet kağıtlığı trendyolda görmustun ahsap uyuyosa onu al
Sıvı sabunluk
Bornoz takımı
Ayak havlusu
Banyo paspası

kızlar selam , aşağıda alınması gereken çeyiz listem mevcut. eksikler varsa ki kesin vardır :KK70: tencere falan görmuyorsunuz cunku annem ve ileri de olacak mustakbel kv almış.. Eski de olsa işimi geçici süre görur.. Havlu görmezsenz bir suru var çeyizmde.. Kahve fincan takımları görmezsnz almadım bilerek kesin gelir .. borcam falanda almadım buyuk bir tane var eee emınım gene gelir.. tulbent seccade havlu çaycı fln almadım çeyizimde var.. 3 adet yorgan 4 adet battaniyemde var.. yastık olarak 2-3 tane var.. eski de olsa dediğim gibi almadım.. eksik var ise tamamlar mısınız yada sizin listeniz ne ?

Mutfak İçin Gerekli Çeyiz Listesi
1Yemek takımı 6kişilik gunluk,6+6 kişilik misafirlik (misafirlik carrefoursa dan kare kutahyann iki takım) günlük 6 kişilik yuvarlak istediğin tercihim beyaz )
2pasta tabakları (İkeadan mumkunse beyaz kare) 12tane "misafirlk yemek takımnn pasta tabagı yok tamamlamak için"
3Kahvaltılık takımı (ikea yada acar home den tamamlanacak kahvaltılık beyaz kaseler , kayık tabaklar buyuk kucuk orta)
4kahvaltılık koymaya kapaklı kaseler
5Salata kaseleri (beyaz yada cam kucuk orta buyuk )
6Su bardağı (meşrubat ve su bardağı sade olanından misafirlik için özellkle) gunluk olarak 2-3 takımın var dikkat !!
7çay bardakları olarak kuplu bardaklar
8misafirlik porland a gördugun çatal kaşık bıcak takımı 6+6
9kahvaltılık için çatal bıçak ikeayı kurcala
10çay bardağı (paşabahçe de görduugn kahvaltılık için kuğu desenli ) bir de paşabahçe de gördugun nude desıng takım fazla alma kesin gelir )
11tuzluk biberlik vs masa için 2şer takım al .. Gunluk ve mısafırlık
12saklama kapları mumkunse cam senn vardı kucuk orta buyuk onları tamamla internetten
13Çerezlik
14Komposto takımı
15Sabunluk
16Plastik mutfak kapları küçük orta buyuk mutlaka bak ikeada daha ucuz
17Peçetelik
18Havlu peçetelik
19Bulaşık kurutmalık
20Servis takımları ikeadan bak yine çorba kepçesi yemek kepçesi spatula aynı zamanda tahta da al vs vs
21Mutfak önlüğü
22Torbalık
23Bulaşık teli
24Mutfak askılığı
25tepsi kucuk orta buyuk (nişanndan kalan çelik tepsin var ama o kucuk ) illa çelik olmasına gerek yok plastık siyah vs tepsiler de çok şık
26masa örtüleri ikea ya bak
27Runner
28Tutacak
29Bulaşık süngeri
30mini tencereler
31Kurulama bezi ikea
32Havan
33Yumurta fırçası
34çırpıcı
35Bıçak seti
36Bıçaklık
37Meyve bıçakları
38Ekmeklik
Küçük Eletronik Ev Aletleri
küçük ve buyuk çaydanlık
Ütü philips azur
Elektrik süpürgesi philips maraton
Tost makinesi
Rondo
kahve makinesi (evi tuttuktan sonra )
Mini fırın eve göre hareket et
Saç kurutma makinesi saç duzleştırıcı ve maşa
Blender
Salon İçin Gerekli Çeyiz Listesi
Koltuk takımı
Açılabilir yemek Masası ve sandalye ( yemek bölümü için)
Konsol ( yemek bölümü için)
Tv ünitesi veya tv sehpası
Halı
Fon perde
Tül
Televizyon
Kitaplık
Avize
Günlük Yemek masası örtüsü ve peçetelikleri
Misafir için yemek masası örtüsü ve peçetelikleri
Amerikan servisler
Sehpa örtüleri
Yatak Odası İçin Gerekli Çeyiz Listesi
Yatak
Komidin
Tuvalet aynası
Gardırop
Günlük yatak örtüsü
Misafir için yatak örtüsü
Giysiler için askılık
Tabure
4 kişilik Nevresim takımları
Yatak odası fon perdeleri
Yatak odası tülleri
Avize
Halı
Makyaj malzemeleri için kutu
4 Pike takımları
yastıklar
Gelin yatağı örtüsü
yastık alezi
Yatak üzeri için alez
Banyo İçin Gerekli Çeyiz Listesi
Klozet takımı yıkanabilinir evine göre hareket et
Banyo fırçası
Sabunluk
Diş fırçalık
Sabunluk – Lif (Duş için )
Çöp kovası
Tuvalet kağıtlığı trendyolda görmustun ahsap uyuyosa onu al
Sıvı sabunluk
Bornoz takımı
Ayak havlusu
Banyo paspası
Çeyiz listem diye bir uygulama var onu kullanabilirsiniz alınması gerekenler kategori halinde yazıyor ekleme çıkarma da yapılıyor ben onu kullanıyorum çünkü aldığımı da alacağımı da unutuyorum bazen 😂😂

Çeyiz listem diye bir uygulama var onu kullanabilirsiniz alınması gerekenler kategori halinde yazıyor ekleme çıkarma da yapılıyor ben onu kullanıyorum çünkü aldığımı da alacağımı da unutuyorum bazen 😂😂
yaaa çok teşekkür ederimmm hemennnnnn bende indiriyorum :KK70:

adroid de mi bu apple da çıkmıyor :/

Kızlar oturma grubu yatak odası takımı falan vivense den alınır mı sizce begendigin modeller oldu ama karar veremedim alan kullanan var mı veya memnun olmayan

2020 Temmuz geliniyim:KK16: Düğün mekanım tamam ama kına mekanını hala araştırıyorum 🤦🏼‍♀️ Mutfak gereçlerimin çoğu bitti ufak tefek ıvır zıvırım var (beyaz eşyalarım henüz yok) Buarada kına mekanını tutan arkadaşlar ne kadara nasıl bir paket tuttunuz acaba😅

Off benim düğün de haziranda kız tarafında olcak dügün erkek tarafı araba tutup gelecekler kalabalık bi şekilde ama ben yine de korkuyorum ya dügğnme kimse gelmezse diye

X