Düğün 2020 Gelinleri

Gün vermiyorlar mı ? Aaaa erteleyemiyormuyuz yani ? Yoksa yeni alınacak nikah günü İçin mi bu uygulama ? Erteleme dahil değil mi ?
Gün vermediklerini duydum yalnızca, bir de nikah gününü öne çekebiliyorlar eğer boşluk varsa, ama bunu ayrıntılı biçimde bilmiyorum.

Az önce BDV'de biri, millet canıyla uğraşıyor bunlar düğün derdinde gibi bir yorum yapmış, fazlasıyla sinirim bozuldu.
Bunu yapanların çoğu, kayınvalidesinin tülbentinin yanındaki oyaları kendi yüzüne doğru bakıyor diye acaba bana bir ima mı var diye burda konu açan tipler boşver tatlım takılmaa
Kendi düğünlerine olsaydı her konuya girer ama benim düğünüm yazarlardı emin ol

Gün vermiyorlar mı ? Aaaa erteleyemiyormuyuz yani ? Yoksa yeni alınacak nikah günü İçin mi bu uygulama ? Erteleme dahil değil mi ?
Hayır bizede vermiyorlar belli degil nolcak belki devlet nikahlarida kaldircak dedi memur ben napiyim diyor onlarda bkmislar arayanlardaa laf anlatmaktan bizde riske atmadk istemedik belki uzayinca nikahlarda kaldirilcak die.

Valla kusura bakmayın da ağustos eylüller burda napıcam bilmiyorum diyince sinirlerim bozuluyor
Aynen kizlar onu ozaman gelince dusunenseniz. Mart nisan mayis gelinleri varken ayni 99 alipta 100alamadim diye aglayanlar gibi enazindan oZAmana dwgisir belki diye umit var.. biz ozamana kadar bile erteleyemiyoruz..

Kaç gündür bangır bangır bir iki seneye yayilcak bir durum diyolar arkadaşlar dinlemiyorsunuz sanırım. Yoksa neden dört ay sonrasını düşüneyim ya hayret birşey. Destek mesajı beklemiştim birbirimizi biz anlarız diye.

Yahu tabii ki destek veririz o ayrı birşey ama, bizim durumlar daha karışık olduğu için şuan göreceli olarak senin durumun daha iyi.
Davetiyesi dağıtılıp, düğünü iptal olana göre daha şanslısın, durum bundan ibaret yalnızca.

Dediğini anlıyorum emin ol empati de yapıyorum. 8 mart'da nişan yaptım. Ondan bir hafta öncesinde babamı yoğun bakıma kaldırdık, kalp yetmezliği sorunu olduğunu öğrendik. Hemen o aksam iptal edelim dedim. Bekledik. Babam tam çıktı bu sefer nişan mekanimin sahipleri sahtekar çıktı iki günde yeni yer bulduk. Bunların hepsi nisana bir hafta kala oldu. Tam nisan oldu rahat nefes alırız dedik nisanlimla, virüs çıktı. Bu durumda, herkes bu kadar karamsarken, ağustosu düşünmem mi sinir bozucu oldu ya, varya o kadar canim sıkıldı ki aldığım yorumlara...

Hani dedim ki, belki buradan böyle moral verici motive edici mesajlar gelir, sonuçta düşenin halini düşen anlar. Ama o kadar yanlış anlaşılmisim ki... Vaktinizi çaldım, kendinize iyi bakin, bu da buradaki son mesajım.

kurk mantolu madonna telaş yapmakta haklı olduğunuzu söylemiştim ve inşallah bizim gibi olmayıp düğününüzü tarihinizde yaparsınız diye iyi dileklerde de bulundum. Kendimce derdimi anlatmaya çalıştım benim düğün tarihim geçti gitti bile siz de evinizi tutmuşsunuz kiraysa maddi olarak da süreciniz başlamış hepimiz gibi zor bi durumdasınız tabiki. Özür dilerim kendi adıma kimseyi kırmak istemem. Ben tarihi ileri olanlar genelde ev ve düğün hazırlığını tamamlamamıştır ertelemek bir nebze daha kolay olabiliri anlatmıştım.

Teşekkür ederim canım. Yani o kadar yanlış anlaşılma olmuş ki. Tabiki suanki süreçte düğünü vs iptal olan arkadaşlar için çok çok üzülüyorum. İnşallah bu durum uzun sürmez. Ama kufreder gibi yorumlar görünce çok üzüldüm. Yani özür dilerim arkadaşlar, dört ay sonraki nikahımin akıbetini buraya yazdığım için. Ama kimin ne yaşayıp bu kadar evhamlı kaygılı olduğunu bilemeyiz lütfen unutmayalım. Hepimiz en yakın zamanda yuvamizi ağız tadıyla kurarız ins arkadaslar, iyi aksamlar.

kurk mantolu madonna Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz arkadasim biz sadece pzaman daha vakit oldugunu ve belki duzelir umudu oldugu icin soylemistik gergin olduğunu bildigim icin msjna bu sekilde cvp veriyorrum . 1 2 sene illa elalem icin dugun yapacaklar icin herkeze saygim var bizde evimizden ckmak osteriz dugunumuz olsun isterdik ama durum vahim bi yagmur camir kar olayi degilki yaza yapalim denilse suan ne olacak nezaman nasil bitcek bitse bile durum nasil olcak bello deil aileleri izin vermeyeer birsey demiyorjm bizimkilerde karsi ckt yani ama sonra durumun vahim olduğunu goruncr nikahi kiyip Allah nasip ederse haziranda gircem evime insallah geçer ozamana ama bu surecte akrablarkm gormedi diye aci cekip sevdigimden uzak kalmak istemem

Hayır bizede vermiyorlar belli degil nolcak belki devlet nikahlarida kaldircak dedi memur ben napiyim diyor onlarda bkmislar arayanlardaa laf anlatmaktan bizde riske atmadk istemedik belki uzayinca nikahlarda kaldirilcak die.
Aaaa o zaman öne alınacak öyle mi ? Yani sadece öne alınabiliyor

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten kendimle birlikte sizlere de dua ediyorum.

Kızlar en kötü ihtimalleri hepimiz hergün düşünüyoruz ister istemez ztn..ama burada birbirimize moral verelim durum ne kdr kötü olsa bile..bunun 3 Aydan fazla sürmesi elbetteki bütün dünya için çok kötü bir felaket..ama böyle düşünmek yerine..peak noktası zamanla azalacak yaza kadar bi çare bulunacak gbisinden olumlu düşünürsek hepimizin akıl sağlığı için daha iyi olur

Ben de seni anlıyorum,
Ben seni anlıyorum, çok sıkıntılı süreçler bu da doğru. Ama şuan düğünü misal mayısta olan biri için, sonraki aylar çok uzak geliyor. Ki gerçekten de öyle.
Muhtemelen o zamana kadar salgın gerileyecek, hepimiz çok gerginiz bu konudan ötürü, birçoğumuz bütün hazırlıkları yaptı, boş evler bekliyor, kendi evi olanlar bir nebze daha iyi durumda ama boş evlere kira verenler var, ki bu da bir külfet elbette.
Hepsini geçtim, insan bir an önce yuvasını kurmak istiyor tabii ki. Kimsenin tavrı size değil, fakat düğünü ertelenmiş ve bir ay sonrasına aldığı halde yeniden erteleneceğini bilen birine aylar sonraki düğününü düşünen birine hak vermeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…