Düğün 2020 Gelinleri

Arkadaslar normalde olsak.eminim bizde derdik bende derim.hatta diyorum da.. Ve suan haberleri izlerken dedimki hicbirseyi geciltirmiyceksin evlilik icin degil ben hep evlenince yaparm okurum ozaman daha duzenli hayatim olcak derdim kiyafet yemek sonra dedim.seyler icin pişmanım..

Arkadaslar normalde olsak.eminim bizde derdik bende derim.hatta diyorum da.. Ve suan haberleri izlerken dedimki hicbirseyi geciltirmiyceksin evlilik icin degil ben hep evlenince yaparm okurum ozaman daha duzenli hayatim olcak derdim kiyafet yemek sonra dedim.seyler icin pişmanım..
Kaç yaşındasın?

Arkadaşım yeni tarih alamiyorsun. Tarih verselerde surekli erteleniyor.bence cok uzin surcek süperlik seneye ertelendi evet proje deniyor cip ve asi için oyuzden onu uygulamak ve empoze etmek icin baya uzun olcahini 2021 e kadar sürecekmiş deniyor umarim biter amacim moral bozmak deil. Ama bununla yasamayi ogrencez yoksa akil sagligimizi kaybetcez toplum olarak biri oksurse halsizim dese niye acabamiki normaldede oluyordu ama simdi.. Farkindamisiniz artik vakalara normal gozle bakilmaya baslandi fahrrttin kocanin o ilk gunku titreyen sesiyle simdiki vaka bildirimleri arasindaki fark..

Gençsin aslında, ben 29 oldum, üç üniversite bitirdim, okudum da, gezdim de, çalıştım da, bir-iki ayda bir kıyafeti ikinci gün giymediğim olurdu. Hani gençlik yaşamak dersen, güzel yaşadım ama sonradan tek başına hiçbir anlamı olmadığı fark ettim. Son şehir dışı gezimde o kadar dolaştım ama nişanlım yanımda yokken hiç tat alamadım, normalde uça uça gezerdim, ne kapadokyası, ne konyası, ne edirnesi,ne bursası... daha sayamadığım bir sürü yer gezmişimdir. Ama yanında biriyle güzel gezmek bile.
Kendisi çalışıp kendisi harcamış biri olarak bunu kendime itiraf etmem çok zor oldu tabi. :)))
Sadece okulu ertelemene ve giyim kıyafeti ertelemene üzüldüm ama, gezmek için acele etme, hepsini yaparsın. Hem de daha güzelini yaparsın. Yeter ki sevdiğin yanında olsun. :KK48: :KK200:

Aynı şey başlarına gelseydi ne diyeceklerdi acaba bu olay olmasa herkes kendi hayatına devam edecekti şu an bir tek biz değil herkes şikayetçi
Tabii ki, biz düğün erteleyebiliriz belki ama mesleği bununla ilgili olanlar, evini geçindirenler. Bu yalnızca düğün meselesi değil, kaç kişi evine ekmek götürüyor..

2 üniverste bitirdim 1 cok il gezdim. Hergun farkli kiyafet dolaplar dolusu esya... onu sunun icin demistim biyerde okumustum en guzel yemek takimini misafire saklama kendin icin hazirla esin için o guzel sunumlari sonraya birakma simdi sur o kirmizi ruju bayrami dugunu bekleme o guzel kiyafetleri giymeyi... sağlık sektorunde de calistim ozel sirkettede kamudada.. ve bisey diyimmi ben feministim ...

2 unuverste bitirdim 1 cok il gezdim. Hergun farkli kiyafet dolaplar dolusu esya... onu sunun icin demistim biyerde okumustum en guzel yemek takimini misafire saklama kendin icin hazirla esin için o guzel sunumlari sonraya birakma simdi sur o kirmizi ruju bayrami dugunu bekleme o guzel kiyafetleri giymeyi...
Kesinlikle öyle, sevdiğin yanında olsun, mutluluğun olsun, onlar sadece bir ayrıntı.
Ama bunu birini sevince anlıyorsun.

Tabii ki, biz düğün erteleyebiliriz belki ama mesleği bununla ilgili olanlar, evini geçindirenler. Bu yalnızca düğün meselesi değil, kaç kişi evine ekmek götürüyor..
Kayınpederimin düğün salonu işlettiğini söylemiştim evet benim düğünüm olmuyor buna üzülüyorum ama ayrıca kayınpederimin de gelir kaynağı gitti bu daha çok canımızı sıkıyor elbette ve dediğiniz gibi çevremde çok fazla iş yeri kapanan var hepsine üzülüyoruz.

Kayınpederimin düğün salonu işlettiğini söylemiştim evet benim düğünüm olmuyor buna üzülüyorum ama ayrıca kayınpederimin de gelir kaynağı gitti bu daha çok canımızı sıkıyor elbette ve dediğiniz gibi çevremde çok fazla iş yeri kapanan var hepsine üzülüyoruz.
Tam düğün sezonu, ne kazanıp bu kış neyi harcayacaklar... Allah kolaylık versin.

Malesef öyle sağolsunlar hiçbir şeyimizi de eksik bırakmayıp aldılar masraf yaptılar nişanlım elindem geldiğince destek olmaya çalışıyor.
Aslında o kadar güzel ki, benim nişanlım herşeyi tek başına yapıyor, tüm eşyaları kendisi aldı, babası var ama yok. Bütün herşeyle tek başına uğraşmak zor.

Aslında o kadar güzel ki, benim nişanlım herşeyi tek başına yapıyor, tüm eşyaları kendisi aldı, babası var ama yok. Bütün herşeyle tek başına uğraşmak zor.
Bizde de ben nişanlınızın durumundayım arkamda pek kimsem yok çok şükür Rabbim var ona sığınıyorum, bana sevdiğimi nasip etti o benim en büyük şansım sağolsun sevdiğimin ailesi de üzerime titriyor. Allah razı olsun hepsinden.
Siz de kendi emeğinizle yapıyorsunuz maşallah size parayla yapılcak şey elbet olur huzurunuz daim olsun zamanla el ele verip gelirsiniz üstesinden inşallah ☺️

X