Nasılsınız kızlar, durumlar nasıl?
Ayy maşallah ben bakımsızlıktan ölücemgünler kopyala yapıştır. Kendimi cilt bakımına ve spora vurmuş durumdayım. Yüz yogası bile yapıyorumşuan yüzümde altın maske var maskeyi sürmeden önce peeling yaptım maskeden önce yapın diyorlar ya neyse şimdi de yanmaya başladı suratım Ay acaba abarttım mı cildime bişiler sürmeyi ya . Sabahları içtiğim yeşil çayı bile soğutup suratıma sürüyorum
Kışlıkları yıkayıp kaldırdım, yatak odası gelince kendi evime götürür yerleştiririm diye, hepimizin depresyon belirtisi farklı demek ki, ağlama ağlama, dur ben teselli edicem şimdi seniBen evdekilerden gizli gizli ağlıyorum ama herkes evde olduğu için zor oluyo
Gün boyu evdeyiz normaldir depresyonKışlıkları yıkayıp kaldırdım, yatak odası gelince kendi evime götürür yerleştiririm diye, hepimizin depresyon belirtisi farklı demek ki, ağlama ağlama, dur ben teselli edicem şimdi seni
Pazartesi günü ev boyancak. Bir huzura eremedim ben bu ay ya...Gün boyu evdeyiz normaldir depresyon
Ben kendime adadım bu dönemi online eğitimler falan alıyorum. Kitap okuyorum. Sporu da önceden yapmazdım spora başladım. Youtube dan spor videolarını yapıyorum. Düğün hariç bana yaradı aslındaAyy maşallah ben bakımsızlıktan ölücem
Ama kpss çalışıyorum bu da bişeydir bence
Ben iki yıl mide rahatsızlığı geçirdim, 12 kilo verdim, o yüzden spor yapmıyorum çünkü kilo alamıyorum o olaydan sonra.Ben kendime adadım bu dönemi online eğitimler falan alıyorum. Kitap okuyorum. Sporu da önceden yapmazdım spora başladım. Youtube dan spor videolarını yapıyorum. Düğün hariç bana yaradı aslında
Benim hazırlık gibi bir şansım yok bacım napim kendimle ilgileniyom bendeBen iki yıl mide rahatsızlığı geçirdim, 12 kilo verdim, o yüzden spor yapmıyorum çünkü kilo alamıyorum o olaydan sonra.
Benim de aldığım eğitimler var ama hiç çalışasım gelmiyor kalemi elime alasım yok, pazartesi boya için gelecekler üç gün onlarla, beyaz eşyayı hallettik ama fırın ayarlanmadı, o ustalar var, haftaya evin eşyaları yerleşecek, sonra dezenfekte ekibi gelecek. kafam kazan gibi, bir an önce 10 gün sonrasına ışınlanmak istiyorum, herşey bitmiş, evim hazır hale gelmiş olsun