Düğün 2020 Gelinleri

Ya ben bu geceki bu rezalete nasıl pozitif bakayım arkadaşlar bana onu bi deyiverin, bu artık başka bir boyut, bir aylık başarılı süreci bir gecede mahvetti bu insanların cehaleti.
Çok sinirliyim gerçekten, böyle bir akıl tutulması nasıl olabilir, bunu yapan koca koca adamlar, hiç mi akıl yok, hiç mi düşünme kabiliyeti yok bu insanlarda !

Hayır bu marketlerde un yok maya yok kaç haftadır. Çoğu stok yaptı zaten Bu insanlar nereye koştu daha anlamadım . Adam eline pırasa almış ya pırasa almış dolanıyor. Tamamen bilinçsizce yağmalama başka bir şey değil

Yarın nişanlımla buluşacaktık haftalar sonra sokaga cıkma yasagı geldi hayattaki şansım 13 hazirandaki düğünüm muallakta nasıl binzamana denk geldik rabbim hepimizikorusun

Nasılsınız kızlar, durumlar nasıl?
Miss Bride aynı canım her günüm birbirinin aynı olarak geçiyor

günler kopyala yapıştır. Kendimi cilt bakımına ve spora vurmuş durumdayım. Yüz yogası bile yapıyorum şuan yüzümde altın maske var maskeyi sürmeden önce peeling yaptım maskeden önce yapın diyorlar ya neyse şimdi de yanmaya başladı suratım Ay acaba abarttım mı cildime bişiler sürmeyi ya . Sabahları içtiğim yeşil çayı bile soğutup suratıma sürüyorum

Ayy maşallah ben bakımsızlıktan ölücem
Ama kpss çalışıyorum bu da bişeydir bence

Ben evdekilerden gizli gizli ağlıyorum ama herkes evde olduğu için zor oluyo
Kışlıkları yıkayıp kaldırdım, yatak odası gelince kendi evime götürür yerleştiririm diye, hepimizin depresyon belirtisi farklı demek ki, ağlama ağlama, dur ben teselli edicem şimdi seni

Kışlıkları yıkayıp kaldırdım, yatak odası gelince kendi evime götürür yerleştiririm diye, hepimizin depresyon belirtisi farklı demek ki, ağlama ağlama, dur ben teselli edicem şimdi seni
Gün boyu evdeyiz normaldir depresyon

Ayy maşallah ben bakımsızlıktan ölücem
Ama kpss çalışıyorum bu da bişeydir bence
Ben kendime adadım bu dönemi online eğitimler falan alıyorum. Kitap okuyorum. Sporu da önceden yapmazdım spora başladım. Youtube dan spor videolarını yapıyorum. Düğün hariç bana yaradı aslında

Ben kendime adadım bu dönemi online eğitimler falan alıyorum. Kitap okuyorum. Sporu da önceden yapmazdım spora başladım. Youtube dan spor videolarını yapıyorum. Düğün hariç bana yaradı aslında
Ben iki yıl mide rahatsızlığı geçirdim, 12 kilo verdim, o yüzden spor yapmıyorum çünkü kilo alamıyorum o olaydan sonra.
Benim de aldığım eğitimler var ama hiç çalışasım gelmiyor kalemi elime alasım yok, pazartesi boya için gelecekler üç gün onlarla, beyaz eşyayı hallettik ama fırın ayarlanmadı, o ustalar var, haftaya evin eşyaları yerleşecek, sonra dezenfekte ekibi gelecek. kafam kazan gibi, bir an önce 10 gün sonrasına ışınlanmak istiyorum, herşey bitmiş, evim hazır hale gelmiş olsun

Benim hazırlık gibi bir şansım yok bacım napim kendimle ilgileniyom bende

Merhaba kizlar..
Sizi bir parca anlayabiliyorum biraz uzun yazacagim
Ben 2016 ekimde evlendim..
Size ne cagristirdi 15 temmuz
Kamu personeliyim. Hayat kalitemi evliligimi etkileyen ama sagligimi riske atmayan bir sorunum vardi dugunden once halletmem gerekiyordu. 15 temmuzda esim kopruye 10 dkydi. Her konustugumda kapamak zorunda kaldi top sesleri kala kulagimda. 3 gun soka girmisim simdi anliyorum. Sonra sonra kendime gelmistim. Tum izinler iptal edildi. Tum tayinler durdu. O sekilde evlenemezdim her yere Yazdim tedavi gormem lazim diye. Tibbi literature girdim 3 hafta tedavi gordum ama rapor alamadim is yerim izin yazdi. Gelinlige gec kaldim son anda garip bir Karar verdim takilmadim sevdim ama 2. Gelinlik olmamisti. Esimle ayri sehirlerdeydik benim yasadigim sehre ev tuttuk o gunden bugune ayri Yasadik kismet olmadi. O donem esimin ailesi kabullenemedi ustlerine gitmedim herseyi annem yapti kendi evimde bir bardak koyamadim abonelikler bile annemin uzerinedir. Aklim cikardi bisey olacak diye o sene cok patlama oluyordu. Cok sular akti cok sey degisti. Su an 1 aydir ayni evdeyiz. Esimin is yeri kapali. Bu mecburiyet herkesin agzini kapadi. Bizi birbirimize alistiriyor. Ben annem diyemiyorum onun ailesi cagiramiyor. Ne garip dimi. Serrin icinde hayir gizli. Donup esinize bakin. Onu ne kdr seviyorsunuz ne kdr guveniyorsunuz. Olum var kizlar. Uzulmeyin bunu bos bir teselli olarak degil inanarak soyluyorum. Cok guzel gunleriniz olacak. Siz bi an once evinize gecmeye bakin. Dugunler acilmazsa 1. Yildonumunde kutlama yaparsiniz sadece cekim yaparsiniz bir care bulunur o gelinlik giyilir. Insanlar maddi olarak cok etkilendi dugun salonlari yan sektorler biraz uzak arkadaslarimiza taki sorunu. Ben is yerimde bana gelsin gelmesin kimseyi atlamadim ama bu ara 2 kisiyi atladim bu donem zorlarsaniz insanlar maddi anlamda da eksik kalabilir. Ne olur uzulmeyin hersey geciyor guzel anilari heyecani hatirlayin.. hepinize mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…