Kaç yaşındasın?Arkadaslar normalde olsak.eminim bizde derdik bende derim.hatta diyorum da.. Ve suan haberleri izlerken dedimki hicbirseyi geciltirmiyceksin evlilik icin degil ben hep evlenince yaparm okurum ozaman daha duzenli hayatim olcak derdim kiyafet yemek sonra dedim.seyler icin pişmanım..
Dayanağımız buysa, bitmişiz biz. Umutsuzluğa bak.Hepimiz düğünlerimizi yaparız inşallahBen ÖSYM nin haziran ayına sınav koymasına güvendim açıkçası tek dayanağım o şuan
Aynı şey başlarına gelseydi ne diyeceklerdi acaba bu olay olmasa herkes kendi hayatına devam edecekti şu an bir tek biz değil herkes şikayetçiAz önce BDV'de biri, millet canıyla uğraşıyor bunlar düğün derdinde gibi bir yorum yapmış, fazlasıyla sinirim bozuldu.
26Kaç yaşındasın?
Gençsin aslında, ben 29 oldum, üç üniversite bitirdim, okudum da, gezdim de, çalıştım da, bir-iki ayda bir kıyafeti ikinci gün giymediğim olurdu. Hani gençlik yaşamak dersen, güzel yaşadım ama sonradan tek başına hiçbir anlamı olmadığı fark ettim. Son şehir dışı gezimde o kadar dolaştım ama nişanlım yanımda yokken hiç tat alamadım, normalde uça uça gezerdim, ne kapadokyası, ne konyası, ne edirnesi,ne bursası... daha sayamadığım bir sürü yer gezmişimdir. Ama yanında biriyle güzel gezmek bile.
Tabii ki, biz düğün erteleyebiliriz belki ama mesleği bununla ilgili olanlar, evini geçindirenler. Bu yalnızca düğün meselesi değil, kaç kişi evine ekmek götürüyor..Aynı şey başlarına gelseydi ne diyeceklerdi acaba bu olay olmasa herkes kendi hayatına devam edecekti şu an bir tek biz değil herkes şikayetçi
Mantıklı benceDayanağımız buysa, bitmişiz biz. Umutsuzluğa bak.
Ben çok umutlanmak istemiyorum, çnkü sonra düşüşüm sert oluyor :))))) Birkaç kez oldu. :))Mantıklı bence
Kesinlikle öyle, sevdiğin yanında olsun, mutluluğun olsun, onlar sadece bir ayrıntı.2 unuverste bitirdim 1 cok il gezdim. Hergun farkli kiyafet dolaplar dolusu esya... onu sunun icin demistim biyerde okumustum en guzel yemek takimini misafire saklama kendin icin hazirla esin için o guzel sunumlari sonraya birakma simdi sur o kirmizi ruju bayrami dugunu bekleme o guzel kiyafetleri giymeyi...
Kayınpederimin düğün salonu işlettiğini söylemiştim evet benim düğünüm olmuyor buna üzülüyorum ama ayrıca kayınpederimin de gelir kaynağı gitti bu daha çok canımızı sıkıyor elbette ve dediğiniz gibi çevremde çok fazla iş yeri kapanan var hepsine üzülüyoruz.Tabii ki, biz düğün erteleyebiliriz belki ama mesleği bununla ilgili olanlar, evini geçindirenler. Bu yalnızca düğün meselesi değil, kaç kişi evine ekmek götürüyor..
Tam düğün sezonu, ne kazanıp bu kış neyi harcayacaklar... Allah kolaylık versin.Kayınpederimin düğün salonu işlettiğini söylemiştim evet benim düğünüm olmuyor buna üzülüyorum ama ayrıca kayınpederimin de gelir kaynağı gitti bu daha çok canımızı sıkıyor elbette ve dediğiniz gibi çevremde çok fazla iş yeri kapanan var hepsine üzülüyoruz.
Allah razı olsun dediğiniz gibi yazın kazandığı kışın yetiyordu ama eldeki tükenince ne olacak bilemiyoruz.Tam düğün sezonu, ne kazanıp bu kış neyi harcayacaklar... Allah kolaylık versin.
Bir de düğün arefesi..Allah razı olsun dediğiniz gibi yazın kazandığı kışın yetiyordu ama eldeki tükenince ne olacak bilemiyoruz.
Malesef öyle sağolsunlar hiçbir şeyimizi de eksik bırakmayıp aldılar masraf yaptılar nişanlım elindem geldiğince destek olmaya çalışıyor.Bir de düğün arefesi..
Aslında o kadar güzel ki, benim nişanlım herşeyi tek başına yapıyor, tüm eşyaları kendisi aldı, babası var ama yok. Bütün herşeyle tek başına uğraşmak zor.Malesef öyle sağolsunlar hiçbir şeyimizi de eksik bırakmayıp aldılar masraf yaptılar nişanlım elindem geldiğince destek olmaya çalışıyor.
Bizde de ben nişanlınızın durumundayım arkamda pek kimsem yok çok şükür Rabbim var ona sığınıyorum, bana sevdiğimi nasip etti o benim en büyük şansım sağolsun sevdiğimin ailesi de üzerime titriyor. Allah razı olsun hepsinden.Aslında o kadar güzel ki, benim nişanlım herşeyi tek başına yapıyor, tüm eşyaları kendisi aldı, babası var ama yok. Bütün herşeyle tek başına uğraşmak zor.