- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 31
Ben de aynı durumdayım canım benim geçenlerde evime gidip ordan kıyafet aldım bu bile canımı yaktı ne heveslerle yerleştirmiştim dolabıma. Etrafı duymamayı tercih ediyorum çünkü düğün de ertelendi hahah diyen tipler var, Allah'a havale ediyorum. Rabbim inşallah bu sıkıntıların üzerine evliliğimizi mutluluğumuzu daim etsinBizim ev herşey hazır düğüne 10 gün kala öğrendik zaten 1 nisandı düğünümüz.
Kıyafetlerimi bile götürmüştüm az kaldı diye
nasip bakalım 1 temmuz a erteledik.
Damatlığı komple ds damattan 2600 gelinlik kına kıyafeti kaftan 5500 tuttu.
Düğünler iptal olduğundan beri bu konu ile alakalı saçma sapan konuşan insanlar sinir ediyor beni herkes ayrı bi akıl veriyor kendince
davetiyelerinde Yarısını dağıtmıştık
İlerde bu zamanları hatırlayıp boşuna o kadar üzülüp stres yapmışım dicekmiyiz acaba
İnşallah düzelir ama böyle kalabalık organizasyonlara izin vermeleri uzun sürecek gibi.
Tam nikah tarihini öne çekeceğimiz gün apar topar iş yerinden çağırdılar.
Benim de ama sinirden gülüyorum artık napiyim.Valla kusura bakmayın da ağustos eylüller burda napıcam bilmiyorum diyince sinirlerim bozuluyor
Çok haklısın etraf anlamıyor düğün de iptal oldu deyip gülebiliyor insanlar bizler de evimizi yuvamızı düşünüp mutlu olmaya çabalıyoruz. Canımız sıkılınca bunalınca burdan dertleşelim hepimiz aynı durumdayızKızlar sizde durum ne bilmiyorum ama, bu başlık bana çok iyi geliyor, çünkü dışarıda bu konu açıldığı an, sanki ben evlilik meraklısıyım, düğün delisiyim gibi hissettiriyorlar, bir derdimi anlatıyorum, bir eşyam için fikir almak istiyorum, düğünden başka birşey konuşmuyorsun diyorlar.
Halbuki önceden çalışıyordum, okuyordum, bir hayatım vardı, şuan sürekli evdeyim, düğünüm iptal olmanın eşiğinde, dışarıda salgın hastalık, tek hayatım ev ve kendi evimin hazırlıkları.
Bütün hayatım bundan ibaret olduğu için konuşabileceğim tek konunun bu olması normal değil mi? Annem ve babamdan başka kimsenin yüzünü görmeden günler geçiriyorum ve yıllardır çalışan biri için bu çok zor.
Çok bunaldım...
Bence gayet normal bu konuları konuşmak istemen. İnsan evlilik yoluna girince bir an önce evine yerleşip kendi düzenini kurmak istiyor ailenin evinde artık misafirmişsin gibi hissediyor insan şahsen bende öyle bisey oluştu sabırsızlanıyoruz haliyle çok normal bunlar. Bugün gün alamayınca direkt buraya girdim dertleşmek istedimKızlar sizde durum ne bilmiyorum ama, bu başlık bana çok iyi geliyor, çünkü dışarıda bu konu açıldığı an, sanki ben evlilik meraklısıyım, düğün delisiyim gibi hissettiriyorlar, bir derdimi anlatıyorum, bir eşyam için fikir almak istiyorum, düğünden başka birşey konuşmuyorsun diyorlar.
Halbuki önceden çalışıyordum, okuyordum, bir hayatım vardı, şuan sürekli evdeyim, düğünüm iptal olmanın eşiğinde, dışarıda salgın hastalık, tek hayatım ev ve kendi evimin hazırlıkları.
Bütün hayatım bundan ibaret olduğu için konuşabileceğim tek konunun bu olması normal değil mi? Annem ve babamdan başka kimsenin yüzünü görmeden günler geçiriyorum ve yıllardır çalışan biri için bu çok zor.
Çok bunaldım...
Az önce BDV'de biri, millet canıyla uğraşıyor bunlar düğün derdinde gibi bir yorum yapmış, fazlasıyla sinirim bozuldu.Çok haklısın etraf anlamıyor düğün de iptal oldu deyip gülebiliyor insanlar bizler de evimizi yuvamızı düşünüp mutlu olmaya çabalıyoruz. Canımız sıkılınca bunalınca burdan dertleşelim hepimiz aynı durumdayız
Şuan belirsiz, vermiyorlar, biz tarih aldık da ne oldu, o da ayrı mesele hoş..Acaba diğer belediyelerde gün vermiyor mu bilginiz var mı (İstanbul için)
Herkesin bir hayat planı var. Ve biz bu planı ertelemek yada iptal etmek zorunda kalıyoruz olaylara bu açıdan bakarlarsa anlayabilirler...Az önce BDV'de biri, millet canıyla uğraşıyor bunlar düğün derdinde gibi bir yorum yapmış, fazlasıyla sinirim bozuldu.
Ne zamandı tarihinŞuan belirsiz, vermiyorlar, biz tarih aldık da ne oldu, o da ayrı mesele hoş..
21 Haziran ama bir türlü elim gitmiyor ertelemeye, bu saatten sonra gün de yoktur anca ekime gün verirler zaten. Aldırabilirsem mayısa aldırıp erkenden nikahı kıyıp evime gideceğim.Ne zamandı tarihin
Hepimiz düğünlerimizi yaparız inşallah21 Haziran ama bir türlü elim gitmiyor ertelemeye, bu saatten sonra gün de yoktur anca ekime gün verirler zaten. Aldırabilirsem mayısa aldırıp erkenden nikahı kıyıp evime gideceğim.