Düğün 2020 Gelinleri

Herkes telaş yapıyor haklı olarak bir şey diyemiyorum ama düğün tarihine daha zaman olanların ertelemesi biraz daha kolay (duygusal olarak hepimize zor tabiki) çünkü çoğu henüz evi tutmamış hazırlıklarını vs bitirmemiş oluyor böyle olunca ortalık düzelsin her şeyi rahatça yaparız diyebilirsiniz ama mart gelini olarak benim evim kurulu kira ödüyorum düğünü tamamen iptal edip evime geçeyim desem düğünle ilgili bütün hazırlıklar da tamam paralar harcandı o yüzden biraz daha zor sanki. Umarım en kısa zamanda biter de en azından temmuz, ağustos gelinleri istedikleri zaman yaparlar düğünlerini.

Bizim ev herşey hazır düğüne 10 gün kala öğrendik zaten 1 nisandı düğünümüz.
Kıyafetlerimi bile götürmüştüm az kaldı diye
nasip bakalım 1 temmuz a erteledik.

Damatlığı komple ds damattan 2600 gelinlik kına kıyafeti kaftan 5500 tuttu.

Düğünler iptal olduğundan beri bu konu ile alakalı saçma sapan konuşan insanlar sinir ediyor beni herkes ayrı bi akıl veriyor kendince
davetiyelerinde Yarısını dağıtmıştık

İlerde bu zamanları hatırlayıp boşuna o kadar üzülüp stres yapmışım dicekmiyiz acaba

Ben de aynı durumdayım canım benim geçenlerde evime gidip ordan kıyafet aldım bu bile canımı yaktı ne heveslerle yerleştirmiştim dolabıma. Etrafı duymamayı tercih ediyorum çünkü düğün de ertelendi hahah diyen tipler var, Allah'a havale ediyorum. Rabbim inşallah bu sıkıntıların üzerine evliliğimizi mutluluğumuzu daim etsin

Biz bugün nikah için gün almaya belediyeye gittik gün vermiyoruz dediler temmuz için gün alacaktık ama vermiyorlar ağustosta eş durumuna başvuracaktık böyle bir durum olmasa kafam rahat olsun diye Ekim kasım a ertelerdim ne yapacağız bilmiyoruz elimiz kolumuz bağlı tam olarak

Selam kızlar kaç gündür forumda yokum baktım yine aynı durumdayız bişey değişmemişbende bi umudumu kaybediyorum bi geri kazanıyorumne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz inşallah bi çözüm bulurlar içimizi karartmayalım yoksa psikoloji filan kalmayacak bizde

İnşallah düzelir ama böyle kalabalık organizasyonlara izin vermeleri uzun sürecek gibi.
S Se-Be sende durumlar ne? Bellimi tarih. Birde nikah yapacak Miss Bride mmiydi?
Tam nikah tarihini öne çekeceğimiz gün apar topar iş yerinden çağırdılar.
Yoksa bir iki gün sonra nikahımız kıyılmış olacaktı. Mayıs ortası gibi kıyacağız nikahı muhtemelen, o da erken gelirse, gelemezse haziranda düğün zamanı gelecek, düğün olursa tabi...

Kızlar sizde durum ne bilmiyorum ama, bu başlık bana çok iyi geliyor, çünkü dışarıda bu konu açıldığı an, sanki ben evlilik meraklısıyım, düğün delisiyim gibi hissettiriyorlar, bir derdimi anlatıyorum, bir eşyam için fikir almak istiyorum, düğünden başka birşey konuşmuyorsun diyorlar.
Halbuki önceden çalışıyordum, okuyordum, bir hayatım vardı, şuan sürekli evdeyim, düğünüm iptal olmanın eşiğinde, dışarıda salgın hastalık, tek hayatım ev ve kendi evimin hazırlıkları.
Bütün hayatım bundan ibaret olduğu için konuşabileceğim tek konunun bu olması normal değil mi? Annem ve babamdan başka kimsenin yüzünü görmeden günler geçiriyorum ve yıllardır çalışan biri için bu çok zor.

Çok bunaldım...

Çok haklısın etraf anlamıyor düğün de iptal oldu deyip gülebiliyor insanlar bizler de evimizi yuvamızı düşünüp mutlu olmaya çabalıyoruz. Canımız sıkılınca bunalınca burdan dertleşelim hepimiz aynı durumdayız

Bence gayet normal bu konuları konuşmak istemen. İnsan evlilik yoluna girince bir an önce evine yerleşip kendi düzenini kurmak istiyor ailenin evinde artık misafirmişsin gibi hissediyor insan şahsen bende öyle bisey oluştu sabırsızlanıyoruz haliyle çok normal bunlar. Bugün gün alamayınca direkt buraya girdim dertleşmek istedim kimle konulabilirsin ki birbirimizi biz anlarız

Acaba diğer belediyelerde gün vermiyor mu bilginiz var mı (İstanbul için)

Az önce BDV'de biri, millet canıyla uğraşıyor bunlar düğün derdinde gibi bir yorum yapmış, fazlasıyla sinirim bozuldu.

21 Haziran ama bir türlü elim gitmiyor ertelemeye, bu saatten sonra gün de yoktur anca ekime gün verirler zaten. Aldırabilirsem mayısa aldırıp erkenden nikahı kıyıp evime gideceğim.
Hepimiz düğünlerimizi yaparız inşallah Ben ÖSYM nin haziran ayına sınav koymasına güvendim açıkçası tek dayanağım o şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…