Düğün 2020 Gelinleri

Bende katılırım düğünlere kızlar

Kızlar kafam dağılsın diye uğraşıyorum ama olmuyor ne düşünürsem düşüneyim işin ucu hep düğüne gidiyor Bir şey soracağım gelinlik ve damatlık henüz çıkıpta bakamadık ama merak ediyorum gelinlik ve damatlıkları hangi marka ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz? Az çok piyasayı öğrenmiş olmak istiyorum internetten araştırmalara başlayacağım.

Örneğin ; Damatlık x marka x fiyatına aldık (damatlık set mi değil mi onuda belirtirseniz çok sevinirim)
Gelinlik x marka x fiyatına (gelin çiçeği varsa saç aksesuarı da dahil)

Ceyl_an S Se-Be N nese03 TazeGelin95 Miss Bride M merakliminnos - Janna - K kendimidurduracakdegilim P Papatyaruhlu second_life
(Bu konuda en çok aktif gördüklerimi ekledim sizi darladığım için kusuruma bakmayın )

Son düzenleme:
Bende meraktayım bunu . Henüz bakamadım . Tam gezmeye başlayacaktım yasaklar geldi.

Canım biz henüz damatlık bakamadık ama nişan için ds damat marka tercih etmiştik 1500 lira civarıydı düğün için kısmet olmadı henüz
Gelinliğimi seçtim bedenime uygun olmadığı için özel dikim yapılacak İstanbul Fatih’te kristal zarina moda çok ilgililerdi memnun kaldım fiyatı 5.500 tl tasarım duvak hediyeli

Seninle benim bu üşengeçliğimiz yüzünden kalakaldık böyle işte
Sorma ya nişanlım bana o kadar dedi çık bak alalım aradan çıksın diye Ben ay dur daha var havalar ısınsın azıcık rahat gezeyim diye diye erteledim şimdi de bana kızıyor. Haklı

canım bir şey sorucam. Şimdi bu beden olmazsa özel dikim yapıyorlar ya Gelinlikleri benim yetişmezse hızlı almam gerekir ise diye soruyorum . Başka bir modeli kendi bedenime uyan diye seçip alma şansım olabilirmi ? Şimdi gelinlikçilerde her bedende muhakkak bir model oluyor mu acaba ?

bende aslında dikim değil hazır almak istiyordum ancak denediğim gelinliklerin çoğu 38 bedendi 36 bedenleri mevcut değildi o yüzden böyle oldu her modelin her bedeni ellerinde yoktu genelde ama tek tük 36 beden vardı hani alacağım yere göre değişir diye düşünüyorum daha önceden birisi giymiştir mağazada bulursun tamamen kısmet bence ve tarihle de alakalı senden önce birisi diktirip giyer senin tarihin daha sonra olur sende giyebilirsin

Eğer kolsuz bir model tercih edersen gelinliklerin arkası ipli olduğu için genelde bir iki beden büyüyüp küçülme şansı oluyor alt kısmı zaten kabarık herkese oluyor mutlaka daha şanslı olabilirsin ben tesettürlü gelinlik aldım kolları da geniş olduğu için kendi bedenim olması gerekti

Canım çok teşekkür ederim

evet canım benim beğendiğim model kolsuz arkadan bağlı modellerden. Ben 40 bedenim sanırım üzerime olması için sorun yaşamam rahatladım biraz . Beğendiğim model de bu , bu olmazsa da buna yakın bir şeyler olur herhalde inşallah giyinebilirim

Eklentiler

• 48C7B3D8-AF8F-4D2B-A151-4632BB113B81.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 25
Böyle model bulabilirsin diye düşünüyorum arkaları ipli olduğu için genişletme veya daraltma yaparlar tam bedenine göre ayarlarlar inşallah Şu günler geçsin birkaç gün bakıp karar verirsiniz

Tam alacaktık, damatlığa fırsat olmadı ki, gelinliği kiralayacağım, vazgeçtim ve gelinlik, kınalık, kına kuaförü, gelin kuaförü, hepsi 3600. Çok yakın bir tanıdığa ait olması işimi çok kolaylaştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…