Düğün 2020 Gelinleri

Hahahah sırf evlenmek için 3 çocuk sözü bile verebilirim 🤭🤭
Ay ben bi de düğünüm yaklaştı diye doğum kontrol hapına başladım pat düğün gitti 🤦🏻‍♀️
Bak o kötü olmuş, ben bir ara adet düzensizliğim için kullanmıştım, beni psikopat yaptı o hap ya, yolda gidiyorum, aa ağaca bak diyorum birden bire ağlamaya başlıyorum. Allah duygusallığın da hayırlısını versin :KK70:

Bak o kötü olmuş, ben bir ara adet düzensizliğim için kullanmıştım, beni psikopat yaptı o hap ya, yolda gidiyorum, aa ağaca bak diyorum birden bire ağlamaya başlıyorum. Allah duygusallığın da hayırlısını versin :KK70:
Hahah güldürdün beni 😂 çok şükür yan etkisini görmedim henüz (zaten sulu gözüm daha da duygusallaştıramaz 😂) ama boştan yere daha uzun süre hormon almış olcam hayırlısı bakalım

Hahah güldürdün beni 😂 çok şükür yan etkisini görmedim henüz (zaten sulu gözüm daha da duygusallaştıramaz 😂) ama boştan yere daha uzun süre hormon almış olcam hayırlısı bakalım
Ben bi de akrep burcuyum, kolay kolay ağlamam, kendime yabancılaştım. Ben şimdi niye ağlıyorum diyorum kendi kendime, verecek cevabım da yok. ilk kez kullandım diye mi, çarptı beni :KK70:

Kızlar vaka tablosunu 4-5 gün daha bu şekilde koruyabilirsek inişe geçeriz demiş bilim kurulu ben hala ümitliyim kısa sürede düzelebilme ihtimalinden

:halay:
Umarim evlenince poh vardida evlendik demeyiz

Yani olenlerin yerine tovbe tovbe ya sasirtk kizlar haketen yatin hele yav millet ne derainde biz ne dersindeyiz😬bi aydinmanma geldi sanirim☺
Ben kesin derim. :KK70:
Saat 8 de şu muhabbeti yapsanız olmuyodu demi, illa gecenin birince toplaştınız şuraya, uykumu kaçırdınız. ben de sizinkini kaçırdım, ödeştik.:dondurma:

Ben bi de akrep burcuyum, kolay kolay ağlamam, kendime yabancılaştım. Ben şimdi niye ağlıyorum diyorum kendi kendime, verecek cevabım da yok. ilk kez kullandım diye mi, çarptı beni :KK70:
Benim de ilk kullanışım ama yengeç burcuyum hap da bunu daha ne kadar ağlatcam dedi heralde 😂

Hahahah sırf evlenmek için 3 çocuk sözü bile verebilirim 🤭🤭
Ay ben bi de düğünüm yaklaştı diye doğum kontrol hapına başladım pat düğün gitti 🤦🏻‍♀️
Kızlar konu değişmiş olalım😅bende düğüne 1 ay kala başlamayı düşünüyordum tabi olursa😅ama çevremde doğum kontrol haplarını kullanma zararlı diyenler var🤷🏼‍♀️

Kızlar konu değişmiş olalım😅bende düğüne 1 ay kala başlamayı düşünüyordum tabi olursa😅ama çevremde doğum kontrol haplarını kullanma zararlı diyenler var🤷🏼‍♀️
Benim göğsümde de basit zararsız kistler var, onlara zararı olur mu diye pek kullanmayı düşünmüyorum ya, bilginiz var mı o konuda.

X