Düğün 2020 Gelinleri

Şuan içim bi burkuldu yazıyı okuyunca bi tuhaf oldum ya ne kadar garip :KK43: Sende haklısın aslında mantıklı da belki ben bile gidebilirim..
Gerçekten sizlerle paylaştığım her şey için çok mutluyum, çok teşekkür ederim :)

Ben de evlendim ama hesap kapatmadım, hem temizliğimi yaptım, hem yemeğimi, hem gezdim, hem de burda takıldım.
Hesabını kapatma uyuz, girmezsin bir süre sonra yine gelirsin, nerelere gidiyorsun? :) :KK70: S Se-Be
Oo süper gelinn, sanırım ben o kadar süper olamıcam 🙈 canım ben telefonla çok zaman geçiren bir insan değilim sosyal medya falan da kullanmıyorum ama burası çok bağlıyor gerçekten. Kpss'ye hazırlanıyorum ama elim sürekli burada oluyor o yüzden kendimi çekmem gerek :)

Gerçekten sizlerle paylaştığım her şey için çok mutluyum, çok teşekkür ederim :)

Oo süper gelinn, sanırım ben o kadar süper olamıcam 🙈 canım ben telefonla çok zaman geçiren bir insan değilim sosyal medya falan da kullanmıyorum ama burası çok bağlıyor gerçekten. Kpss'ye hazırlanıyorum ama elim sürekli burada oluyor o yüzden kendimi çekmem gerek :)
Yine girme ama kapatma hesabını da ya, özleriz :)

Çok teşekkür ederim canım benim, kapatmazsam girerim biliyorum. Yine okurum ben sizi arada her zaman aklımda dualarında olacaksınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗
Yaa çok üzüldüm çok 😔haklısın tabi sen de ama biz özleriz seni benim de 11 Temmuz da düğünüm şu oyun olayı acayip kafama takıldı inşallah oyunlar serbest olur

Öncesinde bi yakınınızın düğünü yok mu kızlar ya ona göre kendinizi ayarlarsınız şimdi burdan düğünden sonra yazarmısın falan diyoruz da gidip görmeyince anlamayız ya da kafamızda tam şekillenmez nasıl bir düğün olacağı

Hadi ya :)) ben o konuda şanslıyım 2-3 düğün var önümde katılacağım hatta biri benim tuttuğum salonda olucak gidip bakıcam 🙈 hiç olmadı ben bilgilendiririm sizi kendi düğünüm olmadığından telaşımda olmaz 🤣

Merhaba, ben de 2020 geliniyim düğünüm Eylül ayında olacak ama inanılmaz bir belirsizlik hissi içindeyim. Malum konu sebebiyle olacak mı? olmayacak mı? olacaksa nasıl olacak gibi gibi bir sürü sorum sorunum var :)

Merhaba, ben de 2020 geliniyim düğünüm Eylül ayında olacak ama inanılmaz bir belirsizlik hissi içindeyim. Malum konu sebebiyle olacak mı? olmayacak mı? olacaksa nasıl olacak gibi gibi bir sürü sorum sorunum var :)
Hic merak etmeyin bı şekilde olacak bakalım benim Ağustosun sonunda düğünüm temmuzun sonunda çalıştığım kurumun sınavı olacak. 20 gün içinde aklınıza gelebilecek herşeyi halletmeye çalışacağız. Bir şekilde Allah yardım eder bakalim

Perşembe günü evleniyorumm 2 temmuz 😁
Biz düğünü iptal edip nikaha çevirdik işi kimse gelmiyor diye 🤷🏼‍♀️ Ama kınam olucak salonda ve bizim salon sahibide yakın temas gerektirmeyen oyunlar oynayabilirsiniz dedi 🤔

Perşembe günü evleniyorumm 2 temmuz 😁
Biz düğünü iptal edip nikaha çevirdik işi kimse gelmiyor diye 🤷🏼‍♀️ Ama kınam olucak salonda ve bizim salon sahibide yakın temas gerektirmeyen oyunlar oynayabilirsiniz dedi 🤔
Öncelikle hayırlı olsun 🌸 rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰 iptal işini nasıl yaptınız ? Salona hani kapora falan ödeniyor bi de sözleşme de tören yapılmasa bile yarısı ödenir falan yazıyor 🤔 salon iptali nasıl kabul etti ?

Arkadaşlar bende kınadan vazgeçtim düğüne salon tutulmuştu ama kınayı evde yapıcaz demiştik malum sebepler evde kimseyi mesafeye uyduramam hem kınaya gelen düğüne gelmez diye düşündüğümden kınadan vazgeçtim. Sadece eşimin annesi benim annem ve çok çok yakın arkadaşlarla 10 kişilik akşam oturması yapıcaz

Öncelikle hayırlı olsun 🌸 rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰 iptal işini nasıl yaptınız ? Salona hani kapora falan ödeniyor bi de sözleşme de tören yapılmasa bile yarısı ödenir falan yazıyor 🤔 salon iptali nasıl kabul etti ?

Teşekkür ederimm🥰
Bizim 1 temmuz düğün olucaktı kınaya çevirdik onu
Düğünün olacağı salonda kınayı yapıcaz yani

Bu bilinmez süreci en erken atlatacak olanlardan biri sensin ve bence bu harika 🥰 bir an önce kendi düzeninin içerisinde olacaksın 💕 inşallah gönlünce olur 🧿

Çook teşekkür ederim ☺️ Hepimiz en güzel şekilde atlatırız. İnşallahh 🥰
Bu arada son kez aradık salon sahibini kınada oyunla alakalı tekrar sorduk.
5-6 kişi olarak mesafeli şekilde oynayabilirsiniz halay-horon tabiki yok 🤷🏼‍♀️
Hep hayal ederdim kınam kalabalık olur herkes oynar eğlenir diye ama nasip değilmiş diyerek hiçbirşeyin moralimi bozmasına izin vermicem.
Bu günlerimi mutlu hatırlamak istiyorum.
Umarım en kısa zamanda biter de daha fazla kişi hayal kırıklığı yaşamaz 🥰

kızlar bende eylüle ertelemiştim düğünüm iptal olmustu yalnız yine bir problem var nişanlım antalyaya tasınma kararı alduı şimdi orda düzenimizi kurtrcaz burdaki alınan bütün esyalar iptal olcak ve düğünüm seneye kalabilir bakalım bana dua edin :KK43:(

kızlar bende eylüle ertelemiştim düğünüm iptal olmustu yalnız yine bir problem var nişanlım antalyaya tasınma kararı alduı şimdi orda düzenimizi kurtrcaz burdaki alınan bütün esyalar iptal olcak ve düğünüm seneye kalabilir bakalım bana dua edin :KK43:(
Alınan eşyaları antalyaya göndertin? sırf bunun için erteleme yapmayın bence :/ Umarım gönlüne göre olur

X