Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa hadi bakalım inşallah çok çok güzel geçsin gönlünüzce eğlenin bizim yerimize de ayrıcaKızlarrr bana dua edinn akşama kınam var
Aşırı heyecanlıyımmmm
Herşey gönlünce olsun inşallah iyi eğlencelerKızlarrr bana dua edinn akşama kınam var
Aşırı heyecanlıyımmmm
Kınayı yakmışlar gelineeeee :))) Hazırlanmış gidiyor evineee :))))Kızlarrr bana dua edinn akşama kınam var
Aşırı heyecanlıyımmmm
İnşallah cok güzel geçmiştir kınanızKızlarrr bana dua edinn akşama kınam var
Aşırı heyecanlıyımmmm
Nasıl geçti kınaa düğün vs anlatKızlarrrr ben evlendimmm galiba yaaa
Rüya gibi hala inanamıyorum
alışmıştım evlenememeye
Oynadığın taktığın senin olsun, bize düğünü anlatKızlarrrr ben evlendimmm galiba yaaa
alışmıştım evlenememeye
Evet okudum bende şimdi her türlü topluluk yasaklanmışAnkarada 15gün yasak mı varmış kızlar haberlerde duydunuz mu?
Hayırlı olsun canım nasıldııKızlarrrr ben evlendimmm galiba yaaa
alışmıştım evlenememeye
Nasıl geçti kınaa düğün vs anlat
Oynadığın taktığın senin olsun, bize düğünü anlat
Hayırlı olsun canım nasıldıı
İçine sinmiş sanırım çok sevindim senin adına darısı bizlereÖncelikle teşekkür ederimm
Kınam salonda oldu ve kalabalık değildi gayet güzel oynadık arkadaşlarımla hatta elele tutuşmadan mesafeli şekilde (çubuksuz) horon bile oynadık
Ertesi günde nikahım oldu biz başakşehir de kıydık içerde değilde dışında büyük bir alanı var orda açık havada kıyıldı takı faslında herkes zarfa adını yazıp takısını koydu sandığa bıraktılar sonrasında da çekime gittik çokk yorucu bi gündü nikah olmasına rağmen
Yakında evlenecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin aşırı sıcak gelinlik çekim vs zor oluyo
Yaaa şimdi okudum yazınızı görünce düğünleri ayrı tutarlar inşallah ya sonuçta orda yürüyüşlere göre daha mesafeli bir ortam olacakAnkarada 15gün yasak mı varmış kızlar haberlerde duydunuz mu?
Sanırım düğünleri etkilemeyecekmiş.Yaaa şimdi okudum yazınızı görünce düğünleri ayrı tutarlar inşallah ya sonuçta orda yürüyüşlere göre daha mesafeli bir ortam olacak
Ben yazıyom bi keree ama çok konuşmuyo kimse bide telaşım var hazırlıklar var diye artık pek bakmıyorumsen düğünü naptın tamamen iptal mi?Düğünlere izin verildi verileli başlığa kimse yazmıyor, A Asibela Ceyl_an N NewbieMommy M merakliminnos
Siz hayırdır ya? :)
Öyle koşturuyorum öyle koşturuyorumki Miss Bride sorma gitsin bazen uyumak için can atıyorumDüğünlere izin verildi verileli başlığa kimse yazmıyor, A Asibela Ceyl_an N NewbieMommy M merakliminnos
Siz hayırdır ya? :)