- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
'' Her şeye rağmen evlendim. ''Düğünden sonra eve gelince ne yaptınız diye bir başlık vardı, ben karar verdim, düğünden sonra siteye girip, herşeye rağmen evlendim yazıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'' Her şeye rağmen evlendim. ''Düğünden sonra eve gelince ne yaptınız diye bir başlık vardı, ben karar verdim, düğünden sonra siteye girip, herşeye rağmen evlendim yazıcam.
'' Her şeye rağmen evlendim. ''
Gelin ve damat nasıl halay çekecekmiş ikisi ya Ay dalga geçiyorlar bizimle
Kapalıda da yapılıyor. Boşversene zaten bu genelgeyle yaptığımız şey düğün değil toplantı gibi birşey.E bizim salon kapalı alan yapamayacak mıyız
Ama bu maddenin devamda da sadece dinlendirici müzik olacak diyor çok saçma yazılmış bir madde ucu açık herkesin farklı yorumladığı bir madde. Vallaha durup durup ağlıyorum yine15. Bu Genelge kapsamında düğün yapılacak mekânlarda, kişiler arasında temasa neden olabilecek ya da mesafe kuralına aykırılık oluşturulacak oyun, dans, halay ya da gösteri yapılmayacak (gelin ve damat hariç)
Temasa neden olabilecek diyor. Yani bence direk halay ve normal romantik danstan bahsediyor. Yoksa bence direk düğünlerde oyun havalari halay her türlü dans yasaktır derlerdi diye düşünüyorum. Ki bence böyle boşuna üzmeyin kendinizi. Akşam ki haberlerede hazırlıklı olun. Çok bilgili haber kanallarımız bunu vurgulamayacak çünkü. Adım kadad eminim.
Yani bence tabikidd herşey yapilacak diye yazmazlar bizim milleti bilmiyor musunuz? Kesinlikşe salonlar tarafından tolerans gösterilir diye düşünüyorum çoğu konuda. Kuralları ihlaş etmemek şartıyla temas vs. Ben hala yukarıda yazdigim gibi düsünüyorum. Düğün salonu ile dün konuştjm oda aynı şeyi söyledi. Genelgenin onlara bugun gittigini düşünmüyorum içinizi rahat tutun güzel düşünelim güzel olsunAma bu maddenin devamda da sadece dinlendirici müzik olacak diyor çok saçma yazılmış bir madde ucu açık herkesin farklı yorumladığı bir madde. Vallaha durup durup ağlıyorum yine
düğün salonları ne cevap verdiYani bence tabikidd herşey yapilacak diye yazmazlar bizim milleti bilmiyor musunuz? Kesinlikşe salonlar tarafından tolerans gösterilir diye düşünüyorum çoğu konuda. Kuralları ihlaş etmemek şartıyla temas vs. Ben hala yukarıda yazdigim gibi düsünüyorum. Düğün salonu ile dün konuştjm oda aynı şeyi söyledi. Genelgenin onlara bugun gittigini düşünmüyorum içinizi rahat tutun güzel düşünelim güzel olsun
düğün salonları ne cevap verdi
Arkadaşlar merhaba şimdi salondan geliyoruz belki içinize bir nebzede olsa su serpmiş olurum diye yazmak istedim. Öncelikle benim düğünüm teras katında bilginiz olsun verceğim bilgiler ona yönelik(tabiki allah nasip ederde daha kötüye gitmezse bir terslik olmazsa..) öncelikle maske olayını sordum gelin damat takmayacak ama davetlilerde olur dediler. Oyuna gelecek olursak oyun havalari calacak oynucaz ama halay yok sadece. Yine dansımızı edicez pastamızı kesicez. takıdada bistro tarzı bir masada sandık vs duracakmıs bizde ailelerimiz ile birlikte basında durucaz tesekkür edicez tebrik edenlere. onun haricinde 11 bucuğa kadarmıs düğünler yani bizim salon öyle söyledi. Benim kına-düğün bir arada olcak. Yine allah nasip ederse kınamıda yakıcam O genelgeyi sordum. Biz böyle böyle okuduk diye. O nikahlar icin, coğu işletme nikah adı altında kaçak düğün yapiyor. Merdiven alti salonlar vs dedi. Onlar icin geçerli dedi. Biz yine tüm önlemlerimizi alicaz dezenfektanımız maskemiz kolonyamız ateş ölçerimiz vs dedi. Bakalım geriye sadece beklemek kaldı.. ama kapali salonlarda daha zor olacak dedi
Burada 2020 gelinlerinden çok ben konuşulmuşum ahahah