Düğün 2020 Gelinleri

Merhaba benimde şu an kafam biraz karişik ama şöyle planladik şu anda; düğün girişi dans daha sonrasında aileler ile dans olacakmis hani anne baba eşler dans edebilirmiş. Sonrasında normal oyun havalari oynayacagiz. Takı merasimi olacak. Sonrasında hani fazla zamanımız kalırsa gelinliğim ile biraz daha oynamak istiyorum. Daha sonra kaftanımı giyicem kınam yakılıcak. O şekilde planliyorum suanlık :)
Güzelmiş bence

Gözünüz aydin arkadaslar sanirim salonlar gercektwn acicak davetiyeler falan geliyor uzulmeyin bpyle yapilcagi basta belliydi enazindan evinize gidebilceksiniz yani buda dugunsuz gitmedi denilmwsin diye bekletildi çoğu kişi umarım kimse hastalanmadan herkesin düğünü olur.. Haberlerinizi bekloyorum simdiden mutluluklar ..

Gerçekten her kafadan bir ses cikiyor ya. Bu genelgeyi neden bu kadar ucu açık bıraktıklarına anlam veremiyorum. Önce temas gerektiren oyunlar gelin damat hariç kimse oynayamaz yazmislar. Sonrada misafirler müzik dinleyebilir diye eklemişler. E hoş bizde çiftetelliyi kucak kucağa oynamıyoruz yani. Ne biçim bir açıklama bu

Düğün salonunu arayıp görüştüm az önce oyun konusunu vs sordum gelinle damadın yanında yalnız kalmasınlar diye birkaç kişi piste çıkabilecekmiş kontrollü bir şekilde.

Ben bugun tekrar aradım. Şu an için söylediklerimizin aynısı hala geçerli dediler. Sanırım bu genelgeyi belediyelere gönderiyorlarmış belediyeler düzenleme yapiyormuş. Öyle anladım

Aramizda en erken düğünü olacak bir arkadas vardı temmuz başlarında kim olduğunu hatırlayamadım. O net bir bilgi aldı mı acaba salonundan
Aslında en iyisini S Se-Be bilir onun kayınpederi düğün salonu işletiyordu.
Buarada benim düğün mekanım belediyenin yani onlar bana pistte kontrollü şekilde gelin ve damada eşlik edileceğini söyledi. 🤷‍♀️

Aslında en iyisini S Se-Be bilir onun kayınpederi düğün salonu işletiyordu.
Buarada benim düğün mekanım belediyenin yani onlar bana pistte kontrollü şekilde gelin ve damada eşlik edileceğini söyledi. 🤷‍♀️
Yaaaaa buna çok sevindim işte ☺️ benimkide devlete ait daha doğrusu karayolları genel müdürlüğünun düğün salonu. Allahım tek başıma deli gibi oynama istemiyorum 🤦🏼‍♀️ S Se-Be nerdesin gel bi aydınlat kayınpederin ne diyor bu işe 🤭

Aramizda en erken düğünü olacak bir arkadas vardı temmuz başlarında kim olduğunu hatırlayamadım. O net bir bilgi aldı mı acaba salonundan
Benden önce düğünü olacak arkadaş da var ama benimki de 3-4 temmuzda olacak.
N NewbieMommy canım bizim salon sahipleri de sadece gelin ve damada izin olduğunu söylüyor, ama anne babalar falan da kontrollü şekilde oynarlar heralde diyorlar. Kimse kesin bir şey söyleyemiyor bizim salonda ilk düğün bizimki olacak o yüzden onlar da net olamıyor malesef.

N NewbieMommy canım bizim salon sahipleri de sadece gelin ve damada izin olduğunu söylüyor, ama anne babalar falan da kontrollü şekilde oynarlar heralde diyorlar. Kimse kesin bir şey söyleyemiyor bizim salonda ilk düğün bizimki olacak o yüzden onlar da net olamıyor malesef.
Sanırım salonlar kendi kafasına göre yapacak çünkü herkesin mekanı farklı konuşuyor ben anlamadım canım. 🤦‍♀️ Ayy şaka maka 9 gün sonra evine gidiyorsun 💃

Düğünden bı kaç gün sonra müsait olduğunda yazarsın demi buraya. Duyacaklarimin korkusundan arayamadim genelgeden sonra salonu 🙄

Sanırım salonlar kendi kafasına göre yapacak çünkü herkesin mekanı farklı konuşuyor ben anlamadım canım. 🤦‍♀️ Ayy şaka maka 9 gün sonra evine gidiyorsun 💃
Evet herkes kafasına göre yapacak 🤷🏻‍♀️
Çok şükür canım ya artık sadece onu düşünüp mutlu oluyorum ☺
Düğünden bı kaç gün sonra müsait olduğunda yazarsın demi buraya. Duyacaklarimin korkusundan arayamadim genelgeden sonra salonu 🙄
Canım birkaç güne hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama benden önce düğünü olacak bir arkadaş da vardı o da bilgi verir diye düşünüyorum.

Evet herkes kafasına göre yapacak 🤷🏻‍♀️
Çok şükür canım ya artık sadece onu düşünüp mutlu oluyorum ☺

Canım birkaç güne hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama benden önce düğünü olacak bir arkadaş da vardır o da bilgi verir diye düşünüyorum.
Yaaa nereye ama :KK43:

Burada sizlerle çok güzel şeyler paylaştım en zor zamanlarımızda destek olduk birbirimize gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımcı olan, destek olan herkesten. Ama günümün çoğunu burada harcamaya başladım, artık kendi evimde olucam evimle, eşimle ilgilenmek zaman geçirmek istiyorum ayrıca hazırlanmam gereken bir sınav var ona yoğunlaşmak istiyorum o yüzden evime geçmeden önce kapatcam hesabımı. Ama her zaman dualarımda olacaksınız tanımadan sevdiklerim 🤗

Burada sizlerle çok güzel şeyler paylaştım en zor zamanlarımızda destek olduk birbirimize gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımcı olan, destek olan herkesten. Ama günümün çoğunu burada harcamaya başladım, artık kendi evimde olucam evimle, eşimle ilgilenmek zaman geçirmek istiyorum ayrıca hazırlanmam gereken bir sınav var ona yoğunlaşmak istiyorum o yüzden evime geçmeden önce kapatcam hesabımı. Ama her zaman dualarımda olacaksınız tanımadan sevdiklerim 🤗
Şuan içim bi burkuldu yazıyı okuyunca bi tuhaf oldum ya ne kadar garip :KK43: Sende haklısın aslında mantıklı da belki ben bile gidebilirim..

Ben de evlendim ama hesap kapatmadım, hem temizliğimi yaptım, hem yemeğimi, hem gezdim, hem de burda takıldım.
Hesabını kapatma uyuz, girmezsin bir süre sonra yine gelirsin, nerelere gidiyorsun? :) :KK70: S Se-Be

X