- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 30
Güzelmiş benceMerhaba benimde şu an kafam biraz karişik ama şöyle planladik şu anda; düğün girişi dans daha sonrasında aileler ile dans olacakmis hani anne baba eşler dans edebilirmiş. Sonrasında normal oyun havalari oynayacagiz. Takı merasimi olacak. Sonrasında hani fazla zamanımız kalırsa gelinliğim ile biraz daha oynamak istiyorum. Daha sonra kaftanımı giyicem kınam yakılıcak. O şekilde planliyorum suanlık :)
Aslında en iyisini S Se-Be bilir onun kayınpederi düğün salonu işletiyordu.Aramizda en erken düğünü olacak bir arkadas vardı temmuz başlarında kim olduğunu hatırlayamadım. O net bir bilgi aldı mı acaba salonundan
Yaaaaa buna çok sevindim işte
Benden önce düğünü olacak arkadaş da var ama benimki de 3-4 temmuzda olacak.Aramizda en erken düğünü olacak bir arkadas vardı temmuz başlarında kim olduğunu hatırlayamadım. O net bir bilgi aldı mı acaba salonundan
Sanırım salonlar kendi kafasına göre yapacak çünkü herkesin mekanı farklı konuşuyor ben anlamadım canım.Benden önce düğünü olacak arkadaş da var ama benimki de 3-4 temmuzda olacak.
N NewbieMommy canım bizim salon sahipleri de sadece gelin ve damada izin olduğunu söylüyor, ama anne babalar falan da kontrollü şekilde oynarlar heralde diyorlar. Kimse kesin bir şey söyleyemiyor bizim salonda ilk düğün bizimki olacak o yüzden onlar da net olamıyor malesef.
Düğünden bı kaç gün sonra müsait olduğunda yazarsın demi buraya. Duyacaklarimin korkusundan arayamadim genelgeden sonra salonuBenden önce düğünü olacak arkadaş da var ama benimki de 3-4 temmuzda olacak.
N NewbieMommy canım bizim salon sahipleri de sadece gelin ve damada izin olduğunu söylüyor, ama anne babalar falan da kontrollü şekilde oynarlar heralde diyorlar. Kimse kesin bir şey söyleyemiyor bizim salonda ilk düğün bizimki olacak o yüzden onlar da net olamıyor malesef.
Evet herkes kafasına göre yapacakSanırım salonlar kendi kafasına göre yapacak çünkü herkesin mekanı farklı konuşuyor ben anlamadım canım.Ayy şaka maka 9 gün sonra evine gidiyorsun
Canım birkaç güne hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama benden önce düğünü olacak bir arkadaş da vardı o da bilgi verir diye düşünüyorum.Düğünden bı kaç gün sonra müsait olduğunda yazarsın demi buraya. Duyacaklarimin korkusundan arayamadim genelgeden sonra salonu
Yaaa nereye amaEvet herkes kafasına göre yapacak
Çok şükür canım ya artık sadece onu düşünüp mutlu oluyorum ☺
Canım birkaç güne hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama benden önce düğünü olacak bir arkadaş da vardır o da bilgi verir diye düşünüyorum.
Burada sizlerle çok güzel şeyler paylaştım en zor zamanlarımızda destek olduk birbirimize gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımcı olan, destek olan herkesten. Ama günümün çoğunu burada harcamaya başladım, artık kendi evimde olucam evimle, eşimle ilgilenmek zaman geçirmek istiyorum ayrıca hazırlanmam gereken bir sınav var ona yoğunlaşmak istiyorum o yüzden evime geçmeden önce kapatcam hesabımı. Ama her zaman dualarımda olacaksınız tanımadan sevdiklerimYaaa nereye ama
Şuan içim bi burkuldu yazıyı okuyunca bi tuhaf oldum ya ne kadar garipBurada sizlerle çok güzel şeyler paylaştım en zor zamanlarımızda destek olduk birbirimize gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımcı olan, destek olan herkesten. Ama günümün çoğunu burada harcamaya başladım, artık kendi evimde olucam evimle, eşimle ilgilenmek zaman geçirmek istiyorum ayrıca hazırlanmam gereken bir sınav var ona yoğunlaşmak istiyorum o yüzden evime geçmeden önce kapatcam hesabımı. Ama her zaman dualarımda olacaksınız tanımadan sevdiklerim
Evlendiğimin ertesi günü bile yazmışım, vay arkadaş.Çok yorucuydu eve geldik uyuyakalmisizşimdi de annemlere iftara geldik çay faslı. Siz napiyosunuz :)