Düğün 2020 Gelinleri

Bu hafta sanırım açıklama olacak bu konuyla ilgili LİNK

Bu konu açılınca bir gülüyorlar ya aşırı sinir oluyorum hadi biz evlenme meraklısı (!) gelinlerle dalga geçiyorsunuz bari sektörden para kazananları düşünün ya.
Hastagde yazan birçok işletme sahibi var adam yazmış şuan açsanız bile iflas ettim diye. O hastag altında dalga geçen o kadar çok insan var ki kızıyorum herkes zannediyor ki her şey düğünde gösteriş yapmaktan ibaret hiç aileler ne düşünüyor neden olmuyor diyen yok.

Hadi inşallah şimdi okudum da tag' daki yazılanları insanların yazdıkları ne kadar itici ya zorla mı getiriyoruz kardeşim istemeyen gelmesin. Düğün yapmak istemezsin konuşurlar, yapmak istersin konuşurlar.
Kendi başına gelmeyen anlamıyor gerçekten, çok sinirleniyorum böyle şeyler görünce.

Biz de evde hiç düğün mevzusunu açmıyoruz eşimle, sadece tarihi ileri çektik o kadar, o gün bugündür konusu açılmadı.
Bu belirsizlik varken konuşmak anlamsız zaten.
Allah size de sabır versin kızlar. İnşallah en kısa zamanda durumlar netleşir.

Ahhh dostlar şöyle balayı için bakınayım dedim sonra en iyi sonucu kk verir dedim anaaam birde ne göreeeem böyle bir başlık açılmış başlığın ilk sayfalarına baktım ne güzel umutlu yazılar destek olmak istemeler falan amaaa gööörüüüyoruuuuum ki biz bitmiiişiiiiz biiiiiiz mah-fol-mu-şuz ölmüşüz ammaaaa aglanayanimiz yok.
Biri der halaysız düğün olacak biri der maskeli olacak biri der halayi iple cekeceksin hadi dugunu gectim yaaaa ben daha evime bissey alamadım vallahi çıldırcaam yaaa
Anaaam şu 30 yıllık ömrümde evlilikten korkan ben ilk defa evlilik düşünüp evlenmeye kalkıştım onda da dünyanın sezon finaline denk geldim
Arkadaş damat dışında herşey belirsiz. Bi tek damadın kim olacağı belli yahu ne eşya alabildik ne gelinlik bakabildik vallahi bu saatten sonra dikmezler yetişmez kiralasam bana çirkini kalııır ayy beeen dediiiim ben bizim herifeeee gelinlik ba ka lım dedim.
-daha erken hayatım miy miy mjy
Bok erken al sana kaldık istee böyle yaaa
Allahım emojiler arasında salya sümük ağlayan emoji bile bulamıyorum derdimi anlatacak onlar bile bu kadar çaresiz kalmamış. Ahh ahh 2020 gelinleri sormayın anacım çok dertliyiz aha böyle milletle dertleşemiyom koca delisi derler diye.
Beni anca anlasanız anlasanız siz anlarsınız neee balayım belli ne eşyam belli ne gelinlik belli
Dedim ya bi koca belli ben çok efkarlandim gidip az daha is yapim

Ahahah merak etmeyin yalnız değilsiniz. Küçük ev aletleri tabak çanak dışında bizimde biseyimiz yok ve dün ekstra yeni bir haberle yıkıldım Temmuzun ortası gibi Kurumumuz sınav yapacakmış tabii çılgınlar gibi ders çalışmamız lazım İkinizinde ve geriye sadece 1 ayım kalıyor gelinlik, damatlık, eşya vs. Bakmak için

Ah bende gidip saklama kabi aldm a101 den böyle böyle 3 yıla biter artık eksiklerim

Çok lazım oluyor, kahvaltılık koymak için de güzel oluyor. Bir de reçelleri koyabilmek için küçük cam kavanozlar.
Yaa ben bide baharatlık dert ettim şöyle küçük 6 li olanlardan alayım diyorum ama bide bana büyükler lazım bence pirinç bulgur mercimek çay tuz un ne bilim kuru bakla için sonra küçük küçük kavanozlarda lazım diyorum çünkü ben baharattır hindistan cevizi falan süsleme malzemeleri çok kullanıyorum onlar evde hep normal çikolata kavanozlarında nasıl yapsam bilemedim tuzluk şeklinde olanlardan alsam bu sefer hepsi sığmaz paketler için yer bulmak lazım ay düzen beni çok geriyo

Ben yeni geçtim evime, ve birçok şeyin eksikliğini kullanmaya başlayınca anlıyorsun. çay, un ve şeker için alabildiğin kadar büyük kavanozlar al. Baharatlığın en az 8 parça olsun. Bana 8 parça bile yetmedi, hindistan cevizim, zencefilim, tarçınım falan dışarda kaldı. Baklagiller için de 4-5 kavanoz yeterli olur bence. Corona da olduğu için hiçbir şeyi paketinde kullanmak istemiyorum açıkçası. zeytinleri saklama kaplarına yerleştirdim ben de.

Ahh balıım sen evlendin mı yoksa düğünden önce mi geçtin eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…