- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
AmiinAllah mesut bahtiyar etsin bi ömür inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiinAllah mesut bahtiyar etsin bi ömür inşallah
Aynen öyle yaptım, doğruluğu yanlışlığı tartışılır :))) Çok teşekkür ederim.Ahh balıım sen evlendin mı yoksa düğünden önce mi geçtin eve
Yaa ben bide baharatlık dert ettim şöyle küçük 6 li olanlardan alayım diyorum ama bide bana büyükler lazım bence pirinç bulgur mercimek çay tuz un ne bilim kuru bakla için sonra küçük küçük kavanozlarda lazım diyorum çünkü ben baharattır hindistan cevizi falan süsleme malzemeleri çok kullanıyorum onlar evde hep normal çikolata kavanozlarında nasıl yapsam bilemedim tuzluk şeklinde olanlardan alsam bu sefer hepsi sığmaz paketler için yer bulmak lazım ay düzen beni çok geriyo
Ayy valla süpermiş bende tezgahı boş severim asla öyle kalabalık içim kaldırmıyor.Ben bu şekilde ki vakumlu saklama kaplarından alıcam çekmece içinde kilerde vs çok düzgün duruyor.
Mesela en büyük boyuna pirinç şeker makarna mercimek vs orta boyuna şehriyeler en küçük boyları da tam baharat koymalık eğer tezgah üstünde olsunlar istiyosan orası ayrı
Ben tezgah üstünü boş sevenlerdenim tuz karabiber pul biber kimyon için ikeanın baharatlıklarından almıştım onlar hep elimin altında olsun diye ama geri kalan baharat h.cevizi pasta süslemelerini hep bu küçüklere koymayı düşünüyorum Fikir olsun sizede☺
Kimse tartışamaz senin hayatın . bence misler gibi yaptın ben bizimkileri ikna edebilsem bende yapcam aynısını da bakalım kısmetAynen öyle yaptım, doğruluğu yanlışlığı tartışılır :))) Çok teşekkür ederim.
Özelden yazdımAyy valla süpermiş bende tezgahı boş severim asla öyle kalabalık içim kaldırmıyor.
Nerden bulurum ki ben bu şekil seti acaba
Bizim belli degil ev tadilatinij bitmesini bekliyorduk.Eger acilirsa 22 sinde bizde dugun yapacagiz acilmazsa nikah artikkarkadaşlar pandemi baslangic tarihinden simdiki yorumlariniza kadar hepsini okudum. hepinizle ayni duygulari paylasiyorum...ben 2019da nisanlandim dugunumuz agustosun 22sinde. nisanlimla farkli sehirlerdeyiz. bu pandemiden dolayi gelinlik bile bakamadim ben. gelinligimi istanbuldan almak istiyorum. seyahat kisitlamasi kalkti Allahtan. gelinlik icin cok mu gec kaldim? dugun olmasindanda umudumu kaybettim herkes moral bozuyor cevremden...22 agustosta dugun yerine nikah yapicam galiba of of cok karisigim. kimse anlamiyor beni bu surecte. nisanlim doguya atandi ve haziranda oraya gecis yapcak evimiz orda tutulcak esyalae vs alincak daha ve ben hala.oturuyorum. inanilmaz stres altindayim. bir gun buralara yazcagimi akil edemezdim. ama sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra bana en yakin sizler geldiniz suan
Açık alana çeviremezmisin acaba canım ?Benim hayallerim yine suya düştü sanırım kapalı alanlarda düğün yapılmayacakmış
Mekanın açık alanı yok maalesef şimdi salonu iptal etmek istesek kabul edilir mi bilmiyorum ama iptal edip başka mekan bulmak çok sıkıntı olacak benim için çünkü düğün salonunu tutarken paket şeklinde tuttuk gelin saçı, makyajı, dış çekim fotoğrafçısı, albümü, gelin arabası süslemesi, gelin alma için davul zurna ve çekim anlayacağın her şey dahildi. Nişanlımla farklı şehirlerde olduğumuz için düğünde onun memleketinde olacağı için bunları tekrar araştırıp bulmam da çok zor olacak. Ayrıca antalyanın temmuz sıcağında dış mekanda düğün yapmak da akıl kârı değil bütün enerjim gitti yine tam evimizin tadilatı bitti eşya bakmaya gidecekken yine yarım kaldımAçık alana çeviremezmisin acaba canım ?
Kesin bir karar değil zaten ama bilim kurulu üyelerinden biri söylemiş kapalı mekanlarda düğün şu durumda imkansız diye. Benim düşüncemde %50 kapasite bile olsa bence de açılmalı dediğin gibi toplu taşımalar bile %50 kapasitede hizmet verirken ki onu geçtim avmler bile açılmışken bana kapalı düğün salonlarının açılmaması normal gelmiyor.N NewbieMommy canım haberi nerden duydun bilmiyorum ama toplu taşımada bile her şey normalleşmişken düğün salonlarını da artık açmak zorundalar diye düşünüyorum bizim için olmasa bile bu işten ekmek yiyenler için.
Toplu taşımanın %50 kuralını da kaldırdılar canım küçücük otobüste insanlar iç içeyken düğün salonları kapalı diye açmazlarsa çok saçma olur.Kesin bir karar değil zaten ama bilim kurulu üyelerinden biri söylemiş kapalı mekanlarda düğün şu durumda imkansız diye. Benim düşüncemde %50 kapasite bile olsa bence de açılmalı dediğin gibi toplu taşımalar bile %50 kapasitede hizmet verirken ki onu geçtim avmler bile açılmışken bana kapalı düğün salonlarının açılmaması normal gelmiyor.
Umarım gerçeklik payı yoktur canımToplu taşımanın %50 kuralını da kaldırdılar canım küçücük otobüste insanlar iç içeyken düğün salonları kapalı diye açmazlarsa çok saçma olur.
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: "Düğün salonlarının ne zaman açılacağına yönelik net bir tarih vermek mümkün değil. Bunu belirleyecek makam biz değiliz. Ama şu bir gerçek, kapalı mekânlarda, düğünler de dahil, kongre ve toplantılar yakın zamanda pek olacak gibi durmuyor. Ortam yeteri kadar güvenli değil. Düğünlerimiz, gelenek-görenek icabı, çok kalabalık olur. Sosyal mesafe ortadan kalkar. Böylesi bir salgında eski rutine uygun düğünler yapamayız. Düğüne başka şehirlerden de katılım olacaktır, bu da ayrı bir risk. Diyelim istenmeyen bir durum yaşandı. Bu 500 kişinin birden karantinaya alınması demek. Mutluluğu paylaşalım derken bir kâbusun içinde kendimizi bulabiliriz." diyor.N NewbieMommy canım haberi nerden duydun bilmiyorum ama toplu taşımada bile her şey normalleşmişken düğün salonlarını da artık açmak zorundalar diye düşünüyorum bizim için olmasa bile bu işten ekmek yiyenler için.
Evet ben de okudum bunu ama dediğim gibi mesela toplu taşımada biri hasta olsa onunla aynı otobüstekileri bulmak imkansız gibi bir şey ama Allah korusun düğündr böyle bir şey olsa katılanlar zaten belli önlem almak daha kolay. Tabi inşallah hiçbir yerde virüs yayılmasın ama bence o sıkış sıkış halk otobüsleri düğünlerden kat kat tehlikeli.Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: "Düğün salonlarının ne zaman açılacağına yönelik net bir tarih vermek mümkün değil. Bunu belirleyecek makam biz değiliz. Ama şu bir gerçek, kapalı mekânlarda, düğünler de dahil, kongre ve toplantılar yakın zamanda pek olacak gibi durmuyor. Ortam yeteri kadar güvenli değil. Düğünlerimiz, gelenek-görenek icabı, çok kalabalık olur. Sosyal mesafe ortadan kalkar. Böylesi bir salgında eski rutine uygun düğünler yapamayız. Düğüne başka şehirlerden de katılım olacaktır, bu da ayrı bir risk. Diyelim istenmeyen bir durum yaşandı. Bu 500 kişinin birden karantinaya alınması demek. Mutluluğu paylaşalım derken bir kâbusun içinde kendimizi bulabiliriz." diyor.
bunu okuyunca düştüm ben işte
Doğru söylüyorsun biran önce bir açıklama yapılsa belki bu kadar stres olmazdımEvet ben de okudum bunu ama dediğim gibi mesela toplu taşımada biri hasta olsa onunla aynı otobüstekileri bulmak imkansız gibi bir şey ama Allah korusun düğündr böyle bir şey olsa katılanlar zaten belli önlem almak daha kolay. Tabi inşallah hiçbir yerde virüs yayılmasın ama bence o sıkış sıkış halk otobüsleri düğünlerden kat kat tehlikeli.
İnşallah bizim gibi düşünürler canım, ben açıklama yapılana kadar kendimi umutsuzlandırmamaya çalışıyorum.Doğru söylüyorsun biran önce bir açıklama yapılsa belki bu kadar stres olmazdım
Aaa gerçekten güzelmiş ama herşey dahil. Süper valla hiç bir şeyle uğraşmayacaksınız. Ne kadar oldu peki ücreti. Yemekli düğün mü yemeksiz mi ?Mekanın açık alanı yok maalesef şimdi salonu iptal etmek istesek kabul edilir mi bilmiyorum ama iptal edip başka mekan bulmak çok sıkıntı olacak benim için çünkü düğün salonunu tutarken paket şeklinde tuttuk gelin saçı, makyajı, dış çekim fotoğrafçısı, albümü, gelin arabası süslemesi, gelin alma için davul zurna ve çekim anlayacağın her şey dahildi. Nişanlımla farklı şehirlerde olduğumuz için düğünde onun memleketinde olacağı için bunları tekrar araştırıp bulmam da çok zor olacak. Ayrıca antalyanın temmuz sıcağında dış mekanda düğün yapmak da akıl kârı değil bütün enerjim gitti yine tam evimizin tadilatı bitti eşya bakmaya gidecekken yine yarım kaldım