Düğün 2020 Gelinleri

Bu arada herkese selam, foruma bayadır yazmıyordum nişanlanmadan bile önce buralardaydım :) Nisan’da nikahım yapıldı, 13 Haziran’da düğünüm vardı ama Ağustos’a erteledik, henüz kendi evime geçmedim 2020zedelerdenim :) hakkımızda hayırlısı olsun

Ayrıca genelge açıklayacaklar mıymış ? Ben izleyemedim haberleri

Bu da İstdo(İstanbul Toplantı Ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası) başkanının yaptığı açıklama bilginiz olsun

Eklentiler

• F2AD1499-03DB-411E-A6C0-1332CC374612.png
    407,5 KB · Görüntüleme: 58
kızlar konuda ordan oraya atlamis gibi olcam ama bisi sorcam. bizim nikahimiz nisanlimin memleketinde olcakta. nisanlimda kendi memleketnde yasamiyor suan ikametgahi yok yani. nikah islemleri icin eslerden birinin gitmesi yeterli oluyor mu? yoksa evraga imza atma olayi vs var mi?

Eşlerden birinin gitmesi yeterli değil ikisinin de gitmesi gerekiyor diye biliyorum. İmza işleri var çünkü, aynen.
Biz öyle yapmıştık.

İkinizin de gitmesi gerekiyor. Aynı şehirde olsanız bile bu böyle. Hatta nişanlının memleketinde ikametgahıda olmadığı için ikinizin de ikametgah ettiğiniz belediyeden evlenme izin belgesi gibi birşey almanız gerekiyor. Tam ismini unuttum.

Kızlar bitane salon 1 haziranda açılıyoruz die paylaşım yapmış duyan varmı öyle bise varmı görselini atamıyorum

Kızlar bitane salon 1 haziranda açılıyoruz die paylaşım yapmış duyan varmı öyle bise varmı görselini atamıyorum
Acaba restoran mantığı mı ? Sonuçta restoranlar açılıyor ya restoranda yapılan düğün de yapılabilir oluyor

Hanııımmm haanıımmm senin nasıl gidiyor
Biraz sessiz sakin sohbet ettik karşılıklı, çay içtik, yarın alışverişe çıkıcaz, alışveriş listesi yaptık, sonra acıktık, aslında evde yemek vardı,yapmıştım ama beyefendinin canı pide istemiş, ben de bir adana istedim, sipariş bekliyoruz. Bir yandan da film falan izliyoruz, evlilik işte klasik ve huzurlu.
#dipnot Sitenin adı belki reklama girer diye sildim, ban yemiyim durduk yere, anladınız siz onu.

Kızlar istdo başkasını hesabında paylaşmış #düğünsalonları açılsın diye yazın demiş Twitter olan varsa yazsın burdan boş boş sitem etmekle olmuyor cidden

Evlendin uğramaz oldun farketmedik sanma hee Bide biz gitseydik evlerimize Şakalar bir yana mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…