Düğün 2020 Gelinleri

Nikahınız ikinizden birisinin ikametgahının olduğu yerde olmak zorunda. İşlemlere gelirsekte bizde uzaktk o antalya ben bursa. Bana noterden vekaletname gönderdi. Aynı zamanda kimlik fotokopisi fotoğraf vs gerekli olan bütün belgeleri gönderdi. Yani vekaletname ile yürütebiliyorsunuz işleri ama tabi biraz Uzuyor süreç kargoları beklerken

Herkes Twitter’dan sesini duyurmaya çalışıyor eğer sesiniz duyulsun istiyorsanız kadınlar kulübü yerine istdo başkanının dediği gibi Twitter’a yazın çok zor değil #düğünsalonlarıaçılsın bu kadar basit sadece kadınlar kulübünden isyan etmekte komik oluyor sesimizi duyuranileceğimiz bir mecrea varken

neden hayla acıklama yapılmıyor sabrımız kalmadı artık bu belirsizlik cok kötü hep yalan dolan haberler ya

Fox Haber’de izledim, dün yapılan haberde yanlışlık olduğunu, düğünlerin yapılmayacağını, bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını belirttiler.

1 ikametgah gerekiyor. Birlikte basvurmaniz gerekiyor. Basvuru islemlerini vekalet ile yapsanizda saglik raporunu ikametgahin bagli oldugu aile hekiminden kabul edebiliyoruz. En dogru bilgiyi nikah yapmak istediginiz belediyeye sorun cunku uygulamalar cok degisiyor bizim elimizde degil nufus md denetliyor ve herseyi esnetemiyoruz

Ben ve nişanlım sosyal medya kullanmıyoruz malesef ama kullanan arkadaşlar yazarlar inşallah

O haberi yazmak için araştırma yaptım geldim ama ıı-ııhh yok
Ayın 15 ine kadar da bişey olacağı yok sanırım
Ben depresyondayım kızlar Artık sıkıldım bu belirsizliklerden
Ah ah bende öyleyim. Sadece şu tarihten itibaren şöyle yapılacak denilsin bizde artık bakacaklarimiza bakalım yapacaklarımizi yapalım. Bu sene herkes öyle sıkışacak ki. Davetiyeciler, kuaförler, gelinlikçiler kimse belirsizlikten bişey yapamıyor. Herkes Ağustos, Eylül ağırlıklı yaptı ama ne olacak o zaman yapılacak mı o bile belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…