- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 28
kızlar konuda ordan oraya atlamis gibi olcam ama bisi sorcam. bizim nikahimiz nisanlimin memleketinde olcakta. nisanlimda kendi memleketnde yasamiyor suan ikametgahi yok yani. nikah islemleri icin eslerden birinin gitmesi yeterli oluyor mu? yoksa evraga imza atma olayi vs var mi?
Ben hep burdayım amaEvlendin uğramaz oldun farketmedik sanma heeBide biz gitseydik evlerimize Şakalar bir yana mutluluğunuz daim olsun
Şaşırmadım nedense.Fox Haber’de izledim, dün yapılan haberde yanlışlık olduğunu, düğünlerin yapılmayacağını, bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını belirttiler.
Şaşırmadım nedense.
Çünküm koca meraklılarıyız bizArtık ben de şaşırmıyorum. Bir tek bizim durumumuz konuşulmuyor herkes zaten zevkimizden düğün düğün diye yırtındığımızı düşünüyor
Çünküm koca meraklılarıyız biz
kızlar konuda ordan oraya atlamis gibi olcam ama bisi sorcam. bizim nikahimiz nisanlimin memleketinde olcakta. nisanlimda kendi memleketnde yasamiyor suan ikametgahi yok yani. nikah islemleri icin eslerden birinin gitmesi yeterli oluyor mu? yoksa evraga imza atma olayi vs var mi?
Ben ve nişanlım sosyal medya kullanmıyoruz malesef ama kullanan arkadaşlar yazarlar inşallahHerkes Twitter’dan sesini duyurmaya çalışıyor eğer sesiniz duyulsun istiyorsanız kadınlar kulübü yerine istdo başkanının dediği gibi Twitter’a yazın çok zor değil #düğünsalonlarıaçılsın bu kadar basit sadece kadınlar kulübünden isyan etmekte komik oluyor sesimizi duyuranileceğimiz bir mecrea varken
Ben bugün 30 kere yazmışımdırBen ve nişanlım sosyal medya kullanmıyoruz malesef ama kullanan arkadaşlar yazarlar inşallah
Benim için artık fark etmiyorÇünküm koca meraklılarıyız biz
Benim için artık fark etmiyorDüğünlr ister olsun ister olmasın. heheheheh
Şuraya bir güzel haber yazılsa da buralar şenlenseBuralar ne kadar ıssız oldu ya
O haberi yazmak için araştırma yaptım geldim ama ıı-ııhh yokŞuraya bir güzel haber yazılsa da buralar şenlense
O moddan çıktım artıkBen depresyondayım kızlarArtık sıkıldım bu belirsizliklerden
Ayın 15 ine kadar da bişey olacağı yok sanırımO haberi yazmak için araştırma yaptım geldim ama ıı-ııhh yok
Ah ah bende öyleyim. Sadece şu tarihten itibaren şöyle yapılacak denilsin bizde artık bakacaklarimiza bakalım yapacaklarımizi yapalım. Bu sene herkes öyle sıkışacak ki. Davetiyeciler, kuaförler, gelinlikçiler kimse belirsizlikten bişey yapamıyor. Herkes Ağustos, Eylül ağırlıklı yaptı ama ne olacak o zaman yapılacak mı o bile belli değilBen depresyondayım kızlarArtık sıkıldım bu belirsizliklerden