• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oda doğruuu😂😂😂😂

Sanırım hepsinde var normalde uyanıp ağlardı şimdi gidiyorum nevresim kemiriyor keşfediyorlar yenecekmi die 😂😂😂
Valla kızımda alışkın olmadıgım ne varsa oğlan hakkını veriyor 😂dört parmak ağızda, yorgan - battaniye ağızda, hatta geçen gün kolunu kemiriyordu, bı tarafları ıslak hep.🙈 Ağlamasın da kemirsin napalım kendi bilir😅

Geçmiş olsun canım ben de bebeğim için gaviscon kullandım 15 gün boyunca sabah akşam çok iyi geldi bebeğime ama mamanın içine karıştırdım doktorumda öyle demişti
Sağol canım, eşim gitti sonuçları almaya tam anlamadı herhalde, kaç kere olduğunu bilmiyor günde 2 kere olurmuş acaba, bende suyla yaptım kustu mamaya karıştırıp veririm.

Valla kızımda alışkın olmadıgım ne varsa oğlan hakkını veriyor 😂dört parmak ağızda, yorgan - battaniye ağızda, hatta geçen gün kolunu kemiriyordu, bı tarafları ıslak hep.🙈 Ağlamasın da kemirsin napalım kendi bilir😅
5parmak gibi hepsi farklı işte😂 Valla biz kolları sıvıoz yoksa oralı emiyor copbur copbur😋

Kızlar bebeklerinizin banyosunu kimle yaptırıyorsunuz?Hep eşimle yıkıyorduk ama akşam üşür diye yıkadım gündüz ama pert oldum.Ben mi beceriksizim?

Kızlar bebeklerinizin banyosunu kimle yaptırıyorsunuz?Hep eşimle yıkıyorduk ama akşam üşür diye yıkadım gündüz ama pert oldum.Ben mi beceriksizim?
Bence bebekten bebeğe değişen bir durum. Kızımı eşimle bile anca yıkardık her yerimiz su olurdu. Ama oglumu tek yıkayabiliyorum . Ben aynı ben bebeler farklı ☺️ halbuki ikisi de suyu seviyor ama tarzları farklı 🤪

Ben denemeyi düşünüyorum kendim yıkamayı da henüz cesaret edemedim 🤣 oturttuğum için belkı kolay olur, kucağıma oturtup kovasını doldurup bi denemek istiyorum aslında. Cok mu zor🙈

Ben denemeyi düşünüyorum kendim yıkamayı da henüz cesaret edemedim 🤣 oturttuğum için belkı kolay olur, kucağıma oturtup kovasını doldurup bi denemek istiyorum aslında. Cok mu zor🙈
Küvetinde yıkadım ben, çok zor olmadı ama üşütmesin diye acele ettim,giydir soy yoruldum.

Bence bebekten bebeğe değişen bir durum. Kızımı eşimle bile anca yıkardık her yerimiz su olurdu. Ama oglumu tek yıkayabiliyorum . Ben aynı ben bebeler farklı ☺️ halbuki ikisi de suyu seviyor ama tarzları farklı 🤪
Suyu seviyor Allahtan,ilk kızımı yıkamak için etrafımda 10 kişi olurdu bunda kimseyi bulamayınca affalladım.Belki de böylesi daha iyi bilmiyorum çok yorulsam da.

annem varken o yıkıyordu şimdi tek yıkıyorum. ağır olduğu için zorluyor ama filesine yatırıp yıkıyorum hemen.

Suyu seviyor Allahtan,ilk kızımı yıkamak için etrafımda 10 kişi olurdu bunda kimseyi bulamayınca affalladım.Belki de böylesi daha iyi bilmiyorum çok yorulsam da.
inan karışan olmayınca daha kolay. elin ayağına dolaşmıyor. küvetini peteğin önüne koyuyorum ben. oturma odasında yıkıyorum orda doğal gaz sobası da var onu da açıyorum. içeriyi ısıtıp öyle yıkıyorum.

bu akşam yemek yerken baktım kızım ağzını açıp kapatıyor çay kaşığının ucuyla 3 kere yoğurt verdim. ev yapımıydı zaten. tiksinmeden yedi yeniden teklif edince ağzını açtı. inşallah alerji yapmaz.

Kizlar göğsüm aciyo sertlik yok ama alt tarafında bı ağrı acı var mastit böyle mi oluyo? ben mastit i göğüs taş gibi oluyor dokunamiyrsun saniyrdum taş gibi değil yumuşak. emziriyrm da ama acısı gecmiyo var mı bunu yasayan
Canım şuan benim göğsüm aynı durumda sabahtan beri ağrı var tek göğsümün altında ve kızarık ta. Ne yaptınız ne iyi gelir

inan karışan olmayınca daha kolay. elin ayağına dolaşmıyor. küvetini peteğin önüne koyuyorum ben. oturma odasında yıkıyorum orda doğal gaz sobası da var onu da açıyorum. içeriyi ısıtıp öyle yıkıyorum.
Ben de filesinde yıkadım,dediğin gibi belki böylesi daha iyi oldu.Bundan sonra kendim yıkamaya karar verdim zaten.

Niye böyle oldu hiç anlamadım, sanki uykusu geldiği için söyleniyor gibiydi. Dişlerde bi kabarıklık yok canım ama yine de takip edicem..benim eşimde ayaktaydı üstelik ama hiç faydası olamadı, hatta onu gördükçe iyice uykusu açıldı.🙈 bugünde aynı süreci yaşarsak ertesi gün arayacağım doktorunu. şimdi uyatabilmişkem biraz bende kestiricem. bir civciv annesi bir civciv annesi canım sende bebek uyudukça uyumaya çalış ki önümüzde saatlere gücümüz olsun
Ah canım seni çok iyi anlıuorum çünkü dün ve ondan önceki gün benim oğlum da aynıydı.çok ya sabır çektim artık kafamı duvarlara vuracaktım az kalmıştı.hatta eşimi arayıp artık intihar edecem bile demişim 😩😩 Allah hepimize dayanma gücü nasip etsin 🤲
Ben kendim yıkıyorum.filesine yatırıyorum.önce sol elimde tutup sırtını öyle yıkıyordum ama artık okadar ağır ki bileğim kırılır valla 😁😁 önce sırtının bir kısmını hafif kaldırıp lifle temizliyorum sınra diğer tarafı.babası da evdeyse en son o eline alıyor komple su döküyorum babası yoksa birkaç saniye elime alıp ben komple su döküyorum üzerinr ama o son hamlede bayaa bir pert oluyorum 🤣🤣🤣
bu akşam yemek yerken baktım kızım ağzını açıp kapatıyor çay kaşığının ucuyla 3 kere yoğurt verdim. ev yapımıydı zaten. tiksinmeden yedi yeniden teklif edince ağzını açtı. inşallah alerji yapmaz.
Ben de dün ve bugün oğlum balık gibi ağzını açıp bizim yediklerimizi takip edince deneme amaçlı yoğurt verdim ve yedi.hatta bugün kertenkele gibi dilini kaşıktaki yoğurda uzatmaya başladı 🤣🤣🤣🤣 🦎 tabii dozunda bıraktım iki kereden fazla vermedim.

Tek yıkıyorum ama galiba o beni yıkıyor suyla okadar çok oynuyor ki😂 oturarak yaptırıyorum genelde sağa sola çarpıyor suya ayaklarıyla elleriyoe vurup duruyor😂 ama belim coo ağrıyor yıkamadan sonra

Ayy insanın veresi geliyor yaa bizimki öyle bir izliyor ki vicdan azabı çekiyorum🥺 bugün kendimi zor tuttum vermemek icin😅 çoğu kişi tattirmaya geçmiş bile sıkıntı olmaz bence

Ayy insanın veresi geliyor yaa bizimki öyle bir izliyor ki vicdan azabı çekiyorum🥺 bugün kendimi zor tuttum vermemek icin😅 çoğu kişi tattirmaya geçmiş bile sıkıntı olmaz bence
korka korka verdim kabul edince de sevindim valla 🙈🙈

Back