• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne yazdı canım bulantına birkaç günlük geri olması sorun teşkil etmez inşallah canım
prilam yazdı canım bakalım umarım iyi gelir. kusma olmasa kullanmayacaktım da mecbur kaldım kusma olunca kasıklarım ağrıdı o yüzden baktım olmayacak ilaç yazdırdım

Senı cok ıyı anlıyorum vallahı ınsan cok merak edıyor gıtmek ıstıyorsan gıt bence ben kısıtlamadım hıc kendımı:)cunku gordukce mutlu oluyorsun ama yerınde olsam 9+larda gıderdım cunku tamamen bebege donusuyorlar ve cok mutlu oluyorsun sonra 12de gıdersın🤎
Haftaya carsamba günü gitmeyi düşünüyorum dra 9+3 olmuş olucaz inşallah..net belli olur mu vücudu acaba 😌

Merhaba. Bugün ben de 7+6 oldum. Doktprum beni de bugün çağırmıştı ama çalıştığım için öğleden sonraya kalacak diye yarın sabah gitmeye karar verdim. Çünkü tahlil vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mıydı aranızda. Bir yandan bunu yaşamamak güzel bir şey ama bir yandan da insan tedirgin oluyor. Bir de benim hafif midemde bulanır gibi değişik bir his oldu birara. Sonra geçti.
Evet bi belirti olmayınca insan garipsiyor ve terslik olduğunu düşünüyor..
Ama olmasin cnm herkesin bünyesi farkli..
Benim normalde de hassas midem vardi hamilelikle tavan yaptı kokulara tencere yemeklerine hic tahamullum edemiyorum yiyemiyorum..
Böyle olmasında cok cok iyidir bence kuzum😌

Senı cok ıyı anlıyorum vallahı ınsan cok merak edıyor gıtmek ıstıyorsan gıt bence ben kısıtlamadım hıc kendımı:)cunku gordukce mutlu oluyorsun ama yerınde olsam 9+larda gıderdım cunku tamamen bebege donusuyorlar ve cok mutlu oluyorsun sonra 12de gıdersın🤎
çok mantıklı. en iyisi o civarlarda gitmek. aradaki zamanda sağlık ocağına uğrayacağım zaten. çok teşekkür ederim ❤

Merhaba banada kalp atışları çok yavaş dedi 10gune yakındır bekleme sürecindeyim ve bebek biraz geriden geliyor sizinkidemi böyle oldu çok endişeliyim tüp bebek benimki bide

Eklentiler

• 8913FB61-2A28-4AF9-BB16-955CEBB5F750.webp
    8913FB61-2A28-4AF9-BB16-955CEBB5F750.webp
    17 KB · Görüntüleme: 61
Back
X