• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Beni de ekleyebilir misinizzz bu güzel annelerin olduğu listeye😍😍🙏🏼 Biz de 7+4 olduk bugün😍🥰💜
Hoş geldin canım aramıza 🥰🥰🌸🌸
Günaydın kızlar.Sevgililer gününüz kutlu olsun.En güzel hediye bebişlerimiz bu yıl bize ❤🥰
Doğru diyorsun en güzel 14 şubat hediyemiz bize şükür ki :KK36:
günaydın :KK200:bende bugün minik sevgilimi görmeye gidicem inşallah sorunsuz geçer:dua:
Ne güzel bir günde görmeye gidiyorsun. :KK51: güzel haberlerle gel inşallah 😍 😍
Beni de ekler misiniz? Bugün 7+5 oldum. Bir haftadır bulantım 2 gündür de kusmam var. Neler yapıyorsunuz bulantısı olanlar? İlaç kullanan var mı? Hayat kalitem yerlerde.
Hoş geldin canım aramıza 🥰🥰
Ben prilam kullanıyorum. Yoksa evden dışarı çıkamam. Çok kötü midem bulanıyor ve sürekli uzanıyorum. Hap baya etkili oldu iyiyim şimdi 🌸

kızlar ya en son geçen hafta kalbini dinlemeye gitmiştik biz de eşimle. kontrolde her şey iyi çıkmıştı bende de bebeğimizde de. bu hafta gidip gitmeme konusunda kararsızım. gitsem rutin bir kontrol olacak gitmesem nasıl durayım diyorum. 2 ay 5 günlüğüm acaba 2.5 ta mı gitsem?

kızlar ya en son geçen hafta kalbini dinlemeye gitmiştik biz de eşimle. kontrolde her şey iyi çıkmıştı bende de bebeğimizde de. bu hafta gidip gitmeme konusunda kararsızım. gitsem rutin bir kontrol olacak gitmesem nasıl durayım diyorum. 2 ay 5 günlüğüm acaba 2.5 ta mı gitsem?
Doktorun zaman söylemedimi canım benim doktorum mesela sıkıntı yoksa aylık rutinde çağırıyor 7. Aya kadar

Bizi şimdiden bir bez telaşı sardı acaba hangisini alırız diye ama ben biraz daha sleepy den yanayım kızlar sizin düşünceleriniz ne
Şimdiden hiç bez telaşına girmeyin bence. Ben ilk hamileliğimde öyle yaptım ve oğlumun poposu 1 marka hariç diğer bezlerde poposu pişik oldu bezler elimde patladı. Bu sefer bez stoklama yerine o parayı köşede tutacağım. Zaten 3 numaraya kadar çok çabuk ilerliyor.

Kacıncı haftadasın canım?ben 9haftaya kadar her hafta gıttım merakımdan:))doktor artık gelme demıstı:)

İlk hamileliğimde 5 buçuk ay sürmüştü. 9 kilo vermiştim. İki günde bir serum alıyordum. O zaman daha erken başlamıştı bu sefer 7 hafta bitiminde ilk kez istifra ettim. Şehir dışındayım dönünce doktoruma sorucam ilaç konusunu. İlkinde çok kötüydüm ama kendime kötüydüm şimdi evde bir de çocuk var doyurulmasi gereken. Sadece kendim olsa girer yatarım ama doyurulacak okula götürülecek. İlaçsız olacak gibi değil şu içsem bile çıkıyor ilaç da çıkacak gerçi. Bileklikler varmış bir onlara bakacağım eve dönünce.

Şimdiden hiç bez telaşına girmeyin bence. Ben ilk hamileliğimde öyle yaptım ve oğlumun poposu 1 marka hariç diğer bezlerde poposu pişik oldu bezler elimde patladı. Bu sefer bez stoklama yerine o parayı köşede tutacağım. Zaten 3 numaraya kadar çok çabuk ilerliyor.
Hangi bez pişik yapmadı peki

Bizi şimdiden bir bez telaşı sardı acaba hangisini alırız diye ama ben biraz daha sleepy den yanayım kızlar sizin düşünceleriniz ne
Bence de parasını ayırmak daha mantıklı canım bir numara alsan ne kadar gideceğiniz bilemezsin birde her bebeğe göre marka cok değişiyor en kalitelisi bile bazı bebeklerde pişik yapıyor biraz bebeğin cildi belirliyor onu

Back
X