- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.421
Hayrolsun canım gönlünce olsun inşallahAynen öyle her gezmemde direk onlara bakıyorum araştırıyorum ama bakalımbide ben iki seferdir rüyamda erkek bebek görüyorum ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrolsun canım gönlünce olsun inşallahAynen öyle her gezmemde direk onlara bakıyorum araştırıyorum ama bakalımbide ben iki seferdir rüyamda erkek bebek görüyorum ya
![]()
Hoş geldin canım aramızaBeni de ekleyebilir misinizzz bu güzel annelerin olduğu listeyeBiz de 7+4 olduk bugün
![]()
Doğru diyorsun en güzel 14 şubat hediyemiz bize şükür kiGünaydın kızlar.Sevgililer gününüz kutlu olsun.En güzel hediye bebişlerimiz bu yıl bize ❤![]()
Ne güzel bir günde görmeye gidiyorsun.günaydınbende bugün minik sevgilimi görmeye gidicem inşallah sorunsuz geçer
![]()
Hoş geldin canım aramızaBeni de ekler misiniz? Bugün 7+5 oldum. Bir haftadır bulantım 2 gündür de kusmam var. Neler yapıyorsunuz bulantısı olanlar? İlaç kullanan var mı? Hayat kalitem yerlerde.
Doktorun zaman söylemedimi canım benim doktorum mesela sıkıntı yoksa aylık rutinde çağırıyor 7. Aya kadarkızlar ya en son geçen hafta kalbini dinlemeye gitmiştik biz de eşimle. kontrolde her şey iyi çıkmıştı bende de bebeğimizde de. bu hafta gidip gitmeme konusunda kararsızım. gitsem rutin bir kontrol olacak gitmesem nasıl durayım diyorum. 2 ay 5 günlüğüm acaba 2.5 ta mı gitsem?
en son gidişimizde kendi doktoruma değil de nöbetçi doktora denk gelmiştik o da bir şey söylemedi gel gelme diye. bilemedim ne yapsamDoktorun zaman söylemedimi canım benim doktorum mesela sıkıntı yoksa aylık rutinde çağırıyor 7. Aya kadar
Şimdiden hiç bez telaşına girmeyin bence. Ben ilk hamileliğimde öyle yaptım ve oğlumun poposu 1 marka hariç diğer bezlerde poposu pişik oldu bezler elimde patladı. Bu sefer bez stoklama yerine o parayı köşede tutacağım. Zaten 3 numaraya kadar çok çabuk ilerliyor.Bizi şimdiden bir bez telaşı sardı acaba hangisini alırız diye ama ben biraz daha sleepy den yanayım kızlar sizin düşünceleriniz ne
Kacıncı haftadasın canım?ben 9haftaya kadar her hafta gıttım merakımdan:))doktor artık gelme demıstı:)kızlar ya en son geçen hafta kalbini dinlemeye gitmiştik biz de eşimle. kontrolde her şey iyi çıkmıştı bende de bebeğimizde de. bu hafta gidip gitmeme konusunda kararsızım. gitsem rutin bir kontrol olacak gitmesem nasıl durayım diyorum. 2 ay 5 günlüğüm acaba 2.5 ta mı gitsem?
Leblebi benim mide çok iyi geliyor Bi ablam tavsiye etmişti o biraz rahatlatıyorBenim de bulantım oluyordoktor rennie duo şurup verdi ondan içiyorum ama geçmiyor
Amin inşAllahHayrolsun canım gönlünce olsun inşallah![]()
Aminn kuzum daha ilk çocuk sağlıklı olsunda hiç farketmez kız erkekHayırlara çıksın inşallah kuzum genelde rüyaların tersi çıkar derler ya belli olmazAllah gönlüne göre versin
Hangi bez pişik yapmadı pekiŞimdiden hiç bez telaşına girmeyin bence. Ben ilk hamileliğimde öyle yaptım ve oğlumun poposu 1 marka hariç diğer bezlerde poposu pişik oldu bezler elimde patladı. Bu sefer bez stoklama yerine o parayı köşede tutacağım. Zaten 3 numaraya kadar çok çabuk ilerliyor.
Arayıp sorma imkanın varsa ara sor bitane canımen son gidişimizde kendi doktoruma değil de nöbetçi doktora denk gelmiştik o da bir şey söylemedi gel gelme diye. bilemedim ne yapsam![]()
Bence kendi doktorunun kontrolünü ihmal etme git yine de canınen son gidişimizde kendi doktoruma değil de nöbetçi doktora denk gelmiştik o da bir şey söylemedi gel gelme diye. bilemedim ne yapsam![]()
Hoşgeldin canım saglıkla alalım kucagımıza hepimizBeni de ekleyebilir misinizzz bu güzel annelerin olduğu listeyeBiz de 7+4 olduk bugün
![]()
Bence de parasını ayırmak daha mantıklı canım bir numara alsan ne kadar gideceğiniz bilemezsin birde her bebeğe göre marka cok değişiyor en kalitelisi bile bazı bebeklerde pişik yapıyor biraz bebeğin cildi belirliyor onuBizi şimdiden bir bez telaşı sardı acaba hangisini alırız diye ama ben biraz daha sleepy den yanayım kızlar sizin düşünceleriniz ne
Aynen canım bende yattığımda hafif rahatsız olmaya başladım büyüyorlar bebişlerimiz insallahGünaydın kızlar, yüzüstü yatınca karımda hafif bir tümsek oluşuyor. Farkeden varmı.sol tarafımda ortaya yakin
Bennnn saat 3 te insallah randevum ikili test yapar diye tahmin ediyorum bakalım cinsiyet tahmini gelecek miKızlar günaydın nasıl gidiyor bebişin görenler görücek olanlar güzel haberleri paylaşıp birbirimize umut olalım![]()
Inşallah tabiki sağlık sıhhat önde gelirAminn kuzum daha ilk çocuk sağlıklı olsunda hiç farketmez kız erkek![]()
Günaydın canım en büyük aşk evlat aşkı vallaGünaydın kızlar.Sevgililer gününüz kutlu olsun.En güzel hediye bebişlerimiz bu yıl bize ❤![]()