- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.481
bizi bu meraklar mahvedecekBende haftaya gitsem mi diye düşünüyorum artık..merakımdan sadece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi bu meraklar mahvedecekBende haftaya gitsem mi diye düşünüyorum artık..merakımdan sadece![]()
bulantının şiddetine göre mi verdi acaba? beni 2 den aşağısı kuratmıyor. dün gece tam yatağa giderken attım sabah bulantım olmadı.prilam kullanan arkadaşlar bana dr sabah aç 1 tane yazmış herkes gece alıyor neden böyle yazdı acaba
şöyle ben bu haftaya kadar dayandım şuan 10. haftanın içindeyiz ya ondan mı böyle yazdıki zaten bi kaç haftaya geçer düşüncesi ile? tek korkum yan etkisi uyuşukluk falan yazıyor çalışıyorum ben de beni kötü etkiler mi diye korkuyorumbulantının şiddetine göre mi verdi acaba? beni 2 den aşağısı kuratmıyor. dün gece tam yatağa giderken attım sabah bulantım olmadı.
Yaaa5. haftalarda ayran. evde inek baksam durmadan içsem anca doyardım ayrana sanırımbikaç gündür de içli köfte istiyorum ama inanılmaz. ağzımda tadı sanki
uyuşukluk yaşamadım ama inanılmaz uyku yapıyor bende prilamşöyle ben bu haftaya kadar dayandım şuan 10. haftanın içindeyiz ya ondan mı böyle yazdıki zaten bi kaç haftaya geçer düşüncesi ile? tek korkum yan etkisi uyuşukluk falan yazıyor çalışıyorum ben de beni kötü etkiler mi diye korkuyorum
işte bende onu yapmaz umarım neyse uyku yaparsa geceye çeviririm ben deuyuşukluk yaşamadım ama inanılmaz uyku yapıyor bende prilam
Ya bide ben çok çabuk yoruluyorum Bi nevresim değiştirince bile çok iş yapmışım gibi oluyoSımdıde ıstedı bak:))))
Çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum ben de 7 haftalıkken aynısını yaşamıştım. Allah güç kuvvet versin, çabuk toparlanırsın inşallah. Ben 3 ay sonra tüp bebekle yine hamile kalmıştım ve kızım oldu. Darısı başına, düşükten sonra çabuk hamile kalınıyor diyorlar.Arkadaşlar, malesef aranızdan ayrılıyorum
5.5 haftalık iken vajinal ultrason ile bebeğimin kalp hareketini görmüştük..geç döllenme demişti doktor.ve 9 gun sonra tekrar cagırmıştı.. tabiki rahat degıldım.. ve yaklasık 4 gun sonra sabahları olan mide bulantım azaltı göguslerim inmeye basladı.. bırseyler oldugunu hıssetmiştim ama baska hıcbır belirti olmadı ne bir kanama nede baska bırsey hatta tekrar betahcg bıle baktırdım 70.000 cıkmıştı.. bıraz tedırgın bıraz umutlu randevu gununu bekledım.. bugun öğrendim ki bebegım 6.5 haftalık olmuş ama kalbi atmıyor ..ve 2 gun içinde kürtaj ile alınacak..çok kötüyüm..
Oyyy Masallah Bayagi belli masallah❤9+1de boleydı kuzum
Gorursun canım hıc merak etme:)Oyyy Masallah Bayagi belli masallah❤
Bizimki de belli olur bi hafta önden gidiyordu bide net görürüm insallah![]()
Gerçekten mahvedicekbizi bu meraklar mahvedecek![]()
Insallah cnmGorursun canım hıc merak etme:)
Gittik kuzum her şey yolunda çok şükür
İkiz kızlarım olduNeyınız oldu:)))
Cok ozur dılerım, Allah evladınızı sıze bagıslasınİkiz kızlarım oldu☺ maalesef birini erken doğum nedeniyle doğumdan 15 gün sonra kaybettim![]()
MaşAllahGittik kuzum her şey yolunda çok şükür6 marta randevu verdi ikili tarama testi için
Hoş geldin aramıza canım, Amin inşallahBende muhtemelen Eylül 2020 de doğum yaparım inşallah bir sorun çıkmazsa....
Şuan 7 haftalık hamileyim yarın kontrollerin var inşallah kalp atışlarını duyarız
Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.![]()