• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
prilam kullanan arkadaşlar bana dr sabah aç 1 tane yazmış herkes gece alıyor neden böyle yazdı acaba

bulantının şiddetine göre mi verdi acaba? beni 2 den aşağısı kuratmıyor. dün gece tam yatağa giderken attım sabah bulantım olmadı.
şöyle ben bu haftaya kadar dayandım şuan 10. haftanın içindeyiz ya ondan mı böyle yazdıki zaten bi kaç haftaya geçer düşüncesi ile? tek korkum yan etkisi uyuşukluk falan yazıyor çalışıyorum ben de beni kötü etkiler mi diye korkuyorum

şöyle ben bu haftaya kadar dayandım şuan 10. haftanın içindeyiz ya ondan mı böyle yazdıki zaten bi kaç haftaya geçer düşüncesi ile? tek korkum yan etkisi uyuşukluk falan yazıyor çalışıyorum ben de beni kötü etkiler mi diye korkuyorum
uyuşukluk yaşamadım ama inanılmaz uyku yapıyor bende prilam

Arkadaşlar, malesef aranızdan ayrılıyorum 😔😔😔😔
5.5 haftalık iken vajinal ultrason ile bebeğimin kalp hareketini görmüştük..geç döllenme demişti doktor.ve 9 gun sonra tekrar cagırmıştı.. tabiki rahat degıldım.. ve yaklasık 4 gun sonra sabahları olan mide bulantım azaltı göguslerim inmeye basladı.. bırseyler oldugunu hıssetmiştim ama baska hıcbır belirti olmadı ne bir kanama nede baska bırsey hatta tekrar betahcg bıle baktırdım 70.000 cıkmıştı.. bıraz tedırgın bıraz umutlu randevu gununu bekledım.. bugun öğrendim ki bebegım 6.5 haftalık olmuş ama kalbi atmıyor ..ve 2 gun içinde kürtaj ile alınacak..çok kötüyüm..
Çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum ben de 7 haftalıkken aynısını yaşamıştım. Allah güç kuvvet versin, çabuk toparlanırsın inşallah. Ben 3 ay sonra tüp bebekle yine hamile kalmıştım ve kızım oldu. Darısı başına, düşükten sonra çabuk hamile kalınıyor diyorlar.

Gittik kuzum her şey yolunda çok şükür 😍😍 6 marta randevu verdi ikili tarama testi için
MaşAllah 😍 😍 herkes ikili taramayı bekliyor :KK49:
Bende muhtemelen Eylül 2020 de doğum yaparım inşallah bir sorun çıkmazsa....
Şuan 7 haftalık hamileyim yarın kontrollerin var inşallah kalp atışlarını duyarız
Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.🙏🙏🙏🙏
Hoş geldin aramıza canım, Amin inşallah 🤲🏻 :anneadayı::KK200:

Back
X