- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.241
İkili test ne oluyorkiAyy azıcık kalmış seninde canım haftaya benim.2 lı test inşallah cumaya randevu alırım büyük ihtimal![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili test ne oluyorkiAyy azıcık kalmış seninde canım haftaya benim.2 lı test inşallah cumaya randevu alırım büyük ihtimal![]()
benımde alt karnımda ara ara oluyorselam kızlar nabersiniz vajina ağrısı devam eden varmı hala acaba benim hala devam ediyor anlamadım
tarama testi cnm genetik bi rahatsızlık yada down sendromu varmı dıyeİkili test ne oluyorki![]()
kuzum banada doktorum gece yatmadan 2 tane al demişti ben onu alınca iyi oluyordum dün almayı unutmuşum çok kötü bir gündü, bugün yine bir nebze iyiyimkızlar gören birisi acil cevaplayabilir mi acaba? prilam dr yu günde 3 tane olarak alan var mı ya da sabah 1 akşam 1 şeklinde alan? gece yatmadan 2 tane alıyorum ama sabah kalktığımda inanılmaz bulantım oluyor yine. gün içinde de sabahki kadar ağır olmasa da yine oluyor. bünyem mi alıştı ne oldu bilmiyorum ama çok kötü oluyorum![]()
Bebeğin daown sendromlu olup olmadığı na bakıyorlar sanığı. Canım.İkili test ne oluyorki![]()
Çocukta bir rahatsızlık olup olmadığını bakılıyor canım yani benimde ilk hamileliğim bu konuda Bi tecrübem yok ama bakalımİkili test ne oluyorki![]()
Sonraki aylarda zati kiloyu baya alacağız. O yüzden şimdilik az almakta fayda var. Habire su içiyorum ben bebişe faydası olsun diye2 ayda 3 kilo alarak gitsek gayet iyi ama her ay 3 kilo alirsak nasil olur bilmiyorum. Kilo kaygim yok hic tutmuyorum kendimi ama yeter ki saglikli beslenelim iyi hamilelik gecirelim
Ayy ne güzel görmüşsün sevindim canımGunaydin kizlar bugun gordum bende minik fasulyemi minicik ama kalbi nasil heycanla carpiyorbebegin kesesine gore cinsiyet tahmini yapiliyormus bu konunun dogruluk payi var mi? Artik bundan sonraki evrede cinsiyetleri merak etme sureci tabiki once saglikli bebekler olsunlar.
Hoş geldin aramıza canımGunaydın arkadaşlar:)bende agustos annesıyım ama artık burada olacağım :)
Amin inşallah canım hoş geldin aramızaMerhaba Eylül anneleri ben de geldim araniza. Hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza ins![]()
Hoş geldin aramıza canım, evet her gün ayrı bir anlamlı bizim içinMerhaba Allah izin verirse eylül ayında bende bir meleğin annesi olucam ilk tecrübem olucak her günün ayrı bir önemi var![]()
Aman aman iyi ol canım sevindimKızlar bugün sanki daha iyiyim çok şükür dilimi ısırayım
Dün eve gidince hapı içtim ama onuda çıkardım 2 saat sonra herhalde 2 saat içinde etkimiş olmalı ki bugün iyiyim.
Yarın minnoşumu görmeye gideceğiz 9+6. günü tam 10. haftasının son günü 11 e gireceğiz inşallah![]()
ederim kuzumm bu sefer baya kafası ayakları elleri her bişeyi belli olacak kuzumun inşallahSonraki aylarda zati kiloyu baya alacağız. O yüzden şimdilik az almakta fayda var. Habire su içiyorum ben bebişe faydası olsun diye
Ayy ne güzel görmüşsün sevindim canım
Hoş geldin aramıza canım
Amin inşallah canım hoş geldin aramıza
Hoş geldin aramıza canım, evet her gün ayrı bir anlamlı bizim için![]()
Aman aman iyi ol canım sevindimayy ne güzel görmeye gideceksin. Haber et bize de
![]()
![]()
Hosbulduk canımSonraki aylarda zati kiloyu baya alacağız. O yüzden şimdilik az almakta fayda var. Habire su içiyorum ben bebişe faydası olsun diye
Ayy ne güzel görmüşsün sevindim canım
Hoş geldin aramıza canım
Amin inşallah canım hoş geldin aramıza
Hoş geldin aramıza canım, evet her gün ayrı bir anlamlı bizim için![]()
Aman aman iyi ol canım sevindimayy ne güzel görmeye gideceksin. Haber et bize de
![]()
![]()
Evettt tam mınyatur bebek oluyorlar ınanamıyorsun :)ederim kuzumm bu sefer baya kafası ayakları elleri her bişeyi belli olacak kuzumun inşallah![]()
ya çok heyecanlıyımm hemen yarın olsunEvettt tam mınyatur bebek oluyorlar ınanamıyorsun :)
Dunyanın en guzel duygusu dımı:) az kalmıs kuzum sabretya çok heyecanlıyımm hemen yarın olsun![]()
öyle valla kuzum aylarca uğraştık sonunda Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla böyle devam ederDunyanın en guzel duygusu dımı:) az kalmıs kuzum sabret❤
Heyecanla bekliyoruz. Ultrason fotoğrafları arttıkça seviniyorumederim kuzumm bu sefer baya kafası ayakları elleri her bişeyi belli olacak kuzumun inşallah![]()
Aminnnnn kuzumöyle valla kuzum aylarca uğraştık sonunda Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla böyle devam eder
Yaa cinsiyetini öğrendin mi sen canımEvettt tam mınyatur bebek oluyorlar ınanamıyorsun :)
Canım gecen hafta gıttım aslında bacak arası açıktı ama doktor cok kararsız kaldım bılemedım emın olamadım dedı oyuzden haftaya gel dedı bu cumartesı gıdıcem :))Yaa cinsiyetini öğrendin mi sen canım
bende 2 haftadır gormuyorum en uzun gormeyiş sürem bu oldu haftaya ikili testim var :)selam kızlar benim daha kontrolüme bir hafta var ikili testide ozaman yapacak sonra ayda bir çağırcaz dedi ama insan nasıl dayanır bir ay yaa çok uzun