• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Al al canım 😘 aa ne güzel göreceksin miniğini :KK51:

Sürekli bakasım geliyor :KK51: bi daha ki randevumu iple çekiyorum resmen :KK36:
ne zamana kuzum bir dahaki randevunn
benimde en son bu şekildeydi embriyonun oluştuğunu gördük kesenin içinde
yarınki randevuda kolları bacakları kafası her bişeysi belirgin olacak kuzumun inşallah :KK36:

yarınki randevuda kolları bacakları kafası her bişeysi belirgin olacak kuzumun inşallah :KK36:
bende yarın gitcem canım randevum 26 sına ama bulantım vardı idare ediyordum ama kusma arttı o yüzden ilaç almadan olmayacak gibi duruyor bu arada bebeğimi de görmek isteyeceğim inşallah gösterir

kızlar bir şey soracağım benim en başından beri hiç sık idrara çıkma durumum olmadı .ama çok su içersem oluyor eskiden de fazla su içersem hemen idrara sıkışma durumu olurdu ama şimdi de herhangi bir değişiklik yok neden acaba
canım aynı durum bende de var sadece gecelerı kalkıyorum 1 2 kere gündüz normal hayatımdaki gibi idrara cıkıyorum gebelikte bobrek genişlemesi olabiliyormus ben ona yordum açıkçası p tesi gidince soracğım doktora .

Evet sağlıklı doğsunlar zaten doğumdan sonra çocukla uğraşmaktan kiloyu nasıl verdiğini anlamıyorsun bile heleki emeklemeye başladıktan sonra:) canım kolestrol varsa çok dikkat et çünkü hamilelik şekeride genelde çıkabiliyor. Şimdi sorun yok ama ileriki dönemlerde yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz lazım.
Sag ol canim cok tesekkurler.

En son 1 şubatta gittim canım 7+5'dim o zaman. 1 ay sonra gel dedi. 29 şubatta ya da 7 sinde gitmeyi düşünüyorum. :KK51:
Evet sen gittiğinde daha net olacak. Daha da heyecanlı bir durum ya ne güzel :KK36:

bende yarın gitcem canım randevum 26 sına ama bulantım vardı idare ediyordum ama kusma arttı o yüzden ilaç almadan olmayacak gibi duruyor bu arada bebeğimi de görmek isteyeceğim inşallah gösterir
inşallah kuzum prilam dr yazar sanada büyük ihtimalle iyi geliyor o
En son 1 şubatta gittim canım 7+5'dim o zaman. 1 ay sonra gel dedi. 29 şubatta ya da 7 sinde gitmeyi düşünüyorum. :KK51:
Evet sen gittiğinde daha net olacak. Daha da heyecanlı bir durum ya ne güzel :KK36:
bende yarın 9+6, 10. haftanın son günü olacağım 11 e gireceğim çok heyecanlıyım ya, ikili tarama için 3 hafta sonra falan çağırır büyük ihtimalle belki o zaman cinsiyette öğreniriz :KK36:

Ne yazık ki cnm dr larda genelde ilk 4 ay çok kilo önermiyorlar asıl kilo ondan sonra alınıyor ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım toplam ama bu sefer bende korkuyorum şu an 1 kilo aldım açlık hissi herkeste farklı
Canim 1 kiloyu dert etme bence yine 10 kilo uzerine cikmazsin :)

Kızlar onerebılcegını okudugunuz kıtaplar var mı bebek ve anneyle ılgılı bakım surecı cocuklara davranıs sekıllerı tarzı

Back