• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaaa aynıymışız 😍 tabi bizim minik önceden bir hafta geriden geliyordu aradaki farkı kapattı mı acaba
Cumartesi günü görmeye gideceğiz inşallah
Banada doktor 8. Haftamda 1 hafta geride demişti ama geçen doktora gittiğimde bu dönemlerde öyle bişey söz konusu olamaz bunu ancak biraz daha büyüdüğünde anlayabiliriz demişti benimde içim rahatlamış o yüzden kapatmıştır bence farkı 🤗

Yaa bende öyleyim ilk Bi düşük yaptım bu hamileliğimde de rüyamda artık kötü şeyler görüyorum yine düşükten korktuğum için
Ay inanır mısın bende öyleyim rüyamda yine düşük yaptığımı görüyorum sabah kalkıyorum etkisindeyim rüyanın neyse iyi düşünelim ıyi olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🌸

kızlar gören birisi acil cevaplayabilir mi acaba? prilam dr yu günde 3 tane olarak alan var mı ya da sabah 1 akşam 1 şeklinde alan? gece yatmadan 2 tane alıyorum ama sabah kalktığımda inanılmaz bulantım oluyor yine. gün içinde de sabahki kadar ağır olmasa da yine oluyor. bünyem mi alıştı ne oldu bilmiyorum ama çok kötü oluyorum :KK43:
Canım bana dr özellikle yatarken demişti nedenini tam bilmiyorum

Back