• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar ben de hamile olduğumu dün öğrendim, ikinci bebiş olacak kısmetse:) vulva bölgemde ağırlık hissediyorum bir de yemek yedikten sonra bulantılarım oluyor, daha çok erken değil mi? Baş dönmesi de var gibi, sanki her şey bir anda oluyor, adapte olamıyorum:)
Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallah🤲
Aminn canım sağlıkla sıhhatle kucağına al insallah 🙏☺️ Yani söyle benim ilk hamileliğimde daha öğrenmeden geçikmeye bir hafta varken bulantı, halsizlik, tansiyon düşmesi vardı, bunla gayet normal hissediyorum unutuyorum hatta, farklılıklar gösteriyor yani bence normaldir sen daha iyi hissedersin tabi☺️

Aminn canım sağlıkla sıhhatle kucağına al insallah 🙏☺ Yani söyle benim ilk hamileliğimde daha öğrenmeden geçikmeye bir hafta varken bulantı, halsizlik, tansiyon düşmesi vardı, bunla gayet normal hissediyorum unutuyorum hatta, farklılıklar gösteriyor yani bence normaldir sen daha iyi hissedersin tabi☺
Kişi her hamileliginde farklı oluyormuş demek ki :)!
Aman sağlıkla ilerlesin de bisey istemiyorum. Dr pzt kese için çağırdı. Ilk değerim 235ti. Inşallah yükselme olur ya endişeleniyorum bazen, keseyi görür kalp atışını da duyarsak ancak rahatlayacağım:)

Ya doktor bana kaç haftalık demedi ben son adet tarihine göre hesapladım. Belki de küçük daha benim bilemedim. Gittiğimde öğrenirim.

Benimde sat 3 Aralık. 6 gün kala beta baktım artışlar iyiydi bakalım haftaya kadar artık

Cumaya kadar baktırmayı düşünmüyorum zaten ben direk dr gidcm kese için. İnşallah sağlıklı ilerler hepimizin gebeliği 🙏🥰

Kızlar yumurtlama döneminden sonra ilişkiye girmenin hamile kalmaya herhangi bir zararı var mi ? Yumurtlama döneminden sonra da normal cinsel ilişkinize devam ettiniz mi yoksa regl tarihine kadar ara mi verdiniz

En son dr sağlıklı ilerliyor dedi. Tabi ne olur cumaya kadar bilemem. Kasık ağrım oluyor ara ara oda normal dedi dr

Back