- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.201
ahhh gerçekten ilk regl anı yerleşme kanamasına benziyor. bende de öyle olmuştu regl oldum sanmıştım.Saolasın canım.reglim bi tuhaf geldi.önce yerleşme kanaması gibi oldu.oğlumda olmuştu ki daha reglimin gelmesini bekliyordum.onu görünce regli oldum sandım ama bidaha gelmedi.ondan bir hafta sonra bikaç damla geldi süründürdü üç gün boyunca.sonrasında çok afedersin büyük büyük parçalar geldi ve vajinam çok ağrıdı.öyle olunca kadın doğumcuya gittim ne oluyor diye.betahcgye baktı ki ne görsün.hamileymişim meğerdüşük yapmışım.
Evet canım isteyerek salmıştık.iki çocuk arasında fazla yaş olsun istemiyorum.bir de Allah bilir ama üçüncüyü de pek düşünmüyorum.ikileyip bu defteri kapatmak niyetimahhh gerçekten ilk regl anı yerleşme kanamasına benziyor. bende de öyle olmuştu regl oldum sanmıştım.
yeri zamanı mı bilmiyorum nolur kusuruma bakma ama kendini hazır hissediyo muydun?
allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklıca inşallah. vallahi tebrik ediyorum cesaretini gerçekten. benim hala gözün korkuyo hamile kalırım yanlışlıkla falan diye. az kaldı komple kondoma kendim gireceğimEvet canım isteyerek salmıştık.iki çocuk arasında fazla yaş olsun istemiyorum.bir de Allah bilir ama üçüncüyü de pek düşünmüyorum.ikileyip bu defteri kapatmak niyetimreglim tamamen bitince doktora gideceğim tekrardan.bu ay planlı deneyeceğiz bakalım nasip
Valla ben de kendi kendimi tebrik ediyorum bazen.daha gırtlağıma kadar b.kun içindeyken tekrar b.kun içine girmek için resmen can atıyorum çünkü minnak bebek özledimallah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklıca inşallah. vallahi tebrik ediyorum cesaretini gerçekten. benim hala gözün korkuyo hamile kalırım yanlışlıkla falan diye. az kaldı komple kondoma kendim gireceğim
Sanırım küçük çocuklar için sinkov tarzı cilde sürülen sinekkovucular vardı diye hatırlıyorum.Merhaba kızlar, oğlumun her yerini sinek yemiş ilacı kremi var mıdır acaba? Çok huzursuz
Benimki tek başına oynuyor.ama yanında oluyoruz genelde.arabalarını bazen üstümüzde sürüyorGünaydınbu çocuklar ne zaman tek başına oynuyor
Benimki benimleyken asla oynamaz tepemden inmiyorGünaydınbu çocuklar ne zaman tek başına oynuyor
Ah aynen bizimki de öyleBenimki benimleyken asla oynamaz tepemden inmiyorAma babasıyla tekse kendi kendine gayet güzel oynuyor Adam uzanıyor yere yattığı yerden oyun kuruyorlar Garezleri annelere
iki kelimelik cümleleri yok mu mesela anne mama. baba gel. gibi ya da anlaşılır çıkardığı kelimeler?Merhaba, bende 2020 Eylül annesiyim. Oğlum hala konuşmaya başlamadı. 10 kelimesi ancak vardır. Bu sorunu yaşayan var mı?
Canım aynı ay doğumlu bazı bebekleri görüyorum , bazıları baya baya konuşuyor. Ama benimki de malesef çok konuşmuyor. Bu konudan bende muzdaripim, kafaya takmalı mıyım bilmiyorum. Anne-baba-dede-cici- kedi-mama-su- gel-attı-hoppa-aç-balon-ninni-hayır-cız…. Bu kelimeleri çok net söylüyor bir de anlaşılır olmayan söylediği kelimeler var. Sürekli birşeyleri gösterip “bu ne?” Diye soruyor , cümle kurmuş sayılır mı? Hayvan seslerini çıkartıyor. Söyleneni de anlıyor. Hangi aşamada kafaya takmalıyız onu da bilmiyorum. Kızlar özellikle eylül sonu doğumlular, bebeklerinizin konuşma gelişimi için ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?Merhaba, bende 2020 Eylül annesiyim. Oğlum hala konuşmaya başlamadı. 10 kelimesi ancak vardır. Bu sorunu yaşayan var mı?
Benimki bu saydıklarının hiçbirini söylemiyor.sadece yavrum,iyiyim,anne diyor.morgem döneminden telegrafik konuşma dönemine geçemediCanım aynı ay doğumlu bazı bebekleri görüyorum , bazıları baya baya konuşuyor. Ama benimki de malesef çok konuşmuyor. Bu konudan bende muzdaripim, kafaya takmalı mıyım bilmiyorum. Anne-baba-dede-cici- kedi-mama-su- gel-attı-hoppa-aç-balon-ninni-hayır-cız…. Bu kelimeleri çok net söylüyor bir de anlaşılır olmayan söylediği kelimeler var. Sürekli birşeyleri gösterip “bu ne?” Diye soruyor , cümle kurmuş sayılır mı? Hayvan seslerini çıkartıyor. Söyleneni de anlıyor. Hangi aşamada kafaya takmalıyız onu da bilmiyorum. Kızlar özellikle eylül sonu doğumlular, bebeklerinizin konuşma gelişimi için ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
hepsinin gelişim aşamaları farklı işte canım, bunu bilmemize rağmen yine de kaygılanabiliyoruz. aslında bir zaman gelecek, biraz sussa da kafamızı dinlesek diye düşüneceğizBenimki bu saydıklarının hiçbirini söylemiyor.sadece yavrum,iyiyim,anne diyor.morgem döneminden telegrafik konuşma dönemine geçemedisorduğum her şeyi biliyor,anlıyor ama konuşmaya gelince tık yok.istediği şeyleri parmakla gösteriyor.adlarını birkaç kez söylediğimde bana tepki gösteriyor.kendi haline bıraktım.13. dev Adam misali habire boy atıyor bir de göbek büyütüyor.
Hiç kafaya takmıyorum.illa ki konuşacak.
Ama geçenlerde bir psikoloğa danıştım o da kafaya takmamam gerektiğini ve bikaç kelime bile konuşuyorsa devamının geleceğini söyledi.
Merhaba biz park yatak kullanıyoruz 1 senedir . 3.5 yaşına kadar kullanırız diye düşünüyorum en azından arada uyanınca sallanıyor uykuya rahat dalıyor . Emziği ve emmeyi bıraktık gece su istiyor sonra devam ediyor ben de yazın sonu odasını ayıracağımKızlar selam, beşikten yatağa geçen var mı aranızda? Ben karyola aldım yan korumalı, şuanda da beşik zaten 70 130 ölçüde ama sanki vakti geldi yatağa geçmesinin. Off bilmiyorum sizler ne kullanıyorsunuz
Ah aynısı biz de de var . Çok konuşuyorum uğraşıyorum kitap okumaya çok seviyor kreşe vereceğiz umarım iyi gelirBenim oğlum da konuşmuyor. Hayvan sesleri anne baba dede baba bunlar var. Ifak ufak taklit etmeye çalıştığını anlıuorum. Söyleneni anlıyor. Açıkçası çok problem etmiyorum devamı gelir diye düşünüyorum hem görümcem hem annem çok geç konuşmuş, genetik yatkınlık olabilir