- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.221
Aynen öyle canım zaman zaman sus artık annecim diyesim geliyorSizinkiler de yakındır yani. Normal şekilde konuşuyor olsa da hala derdini ağlayarak anlatma peşinde. Beynim yanıyor bazen mızlamasından. Dibine kadar yaşıyoruz 2 yaş krizlerinihepsinin gelişim aşamaları farklı işte canım, bunu bilmemize rağmen yine de kaygılanabiliyoruz. aslında bir zaman gelecek, biraz sussa da kafamızı dinlesek diye düşüneceğiz
maşallah canım çok aeverim öyle göbişli bebek
Çok korktuğum memeden kesmeyi az hasarlı atlattık. Ama halen gece uykuları kesintili. Arada ağlayarak uyandığı oluyor.
Tuvalet eğitimi verip başarılı olan var mı bilmiyorum ama benimki pek oralı değil. Lazımlıklarını falan aldım ama hala bezi tercih ediyor. Bu yaz bitmeden öğreteyim istiyordum ama hazır değil galiba. Aslında kaka yaptığını söylüyor gizli saklı bir yere geçerek. Bakalım alışacak mı?
Yaz sonu bir hedefimde odasını ayırmak. Kendi yanımda park beşikte yatıyor. Arada mızıldandığında sallıyorum. Bunu bırakmamız lazım yavaştan. Kendi başına kesintisiz uyuduğu dönemleri görürüz inşallah.