2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Baskı derken..?? Zorlamayın diye yazmışım, okudunuz mu? Bebeğinizin çok ağladığını yazmışsınız ya, meme vermeyip ağlatmakta baskı olabilir onu da bi düşünün. Siz alıp karşınıza her gün konuşun hanımefendi, siz fikir sorduğunuz için bende denemediğim fakat tecrübe edilmiş bir fikri paylaştım.
Neden bu hassas Cevap? Ben kötü niyetle yazmadım yanlış anladınız lütfen sinirlenecek bir durum yok ki

Kızlar ben sabır taşını sürdüm bana mısın demesi corp corp emdi 🤦🏻‍♀️
Hahh işte benim de beklediğim sonuç bu😔 Nasıl yapıcaz biz bu işi🤔 Her gün anlatıyorum benim söylediklerimi tekrarlıyor. Artık bırakıyoruz büyüdün tamam mı diyorum. Evet tamam demesiyle memeye saldırması bir oluyor. Ayy kendiliğinden bitseydi şu sütte kurtulsaydık.Onların bırakmaya niyeti yok😔

O sabır taşını daha yoğun sürdüm simsiyah oldu görünce istemedi çok ağladı ama. Bide uyutamıyorum çocuğu hep memede uyudu bugün perişan olduk.
Memeden kesen arkadaşlarım taş gibi olan meme acısıyla nası başettiniz ben dayanamadım sağdım birazını

O sabır taşını daha yoğun sürdüm simsiyah oldu görünce istemedi çok ağladı ama. Bide uyutamıyorum çocuğu hep memede uyudu bugün perişan olduk.
Memeden kesen arkadaşlarım taş gibi olan meme acısıyla nası başettiniz ben dayanamadım sağdım birazını
Dostinex içtim 2 adetlik olandan aldım.2sini aynı anda içtim.arkadaşım tavsiye etti.anında süt salınımını durduruyor ve bir müddet sonra süt de çekiliyor.memişler hafiften sarkıyor ama olsun 😍

Dostinexi içinceye kadar hüngür hüngür ağlıyordum.göğüslerim patlamak üzereydi artkık

Elle sağın biraz diyorlar zaten. Benim kesin mastit olur emirken bile oldu kaç kere😥

Ay teşekkür ederim. Benimkiler sarktı zaten bi avuç kaldı
Rica ederim canım.dostinexi içtikten sonra sağmamalısın.ben içmeden önce sağmıştım çünkü artık hüngür hüngür ağlıyordum göğüslerimin ağrısından.oğlum da meme için durmadan memelerime saldırıyordu o saldırdıkça daha beter ağrıyordu ay Allahım kabus gibiydi.ama o ilaç inanılmaz rahatlatıyor

Aralıklı sağmak gerek az ama eşim doktor öyle söyledi . Ben de kesemedim saatlerce emiyor öyle uyumak istiyor 🤦🏼‍♀️

Aralıklı sağmak gerek az ama eşim doktor öyle söyledi . Ben de kesemedim saatlerce emiyor öyle uyumak istiyor 🤦🏼‍♀️
İlk 2 gün patlayacak gibiydi sağdım akşamları dün ve bugün sağmadım doldu ama dokundukça acıyor sadece. Valla ben imkansız diyodum ama bıraktı hatta herkes nası bıraktırcan sen bunu diyodu.. bağımlıydı benimki 5 dk da bi yapışıyordu uzun uzun emiyodu hep mememdeydi parka gidiyorduk 15 dk oynayıp eve gitmek istiyodu emmek için. Emzirmediğim yer kalmadı yolda durup kaç sefer emzirdiğimi bilirim. Bizde de uyku sorun yanına yatıyoruz saçımla oynuyo ağlıyo yatıyo kalkıyo anca öyle saat 1 gibi filan uyuyor. Ama hiç uyanmıyo biliyo musun çok garip bişey. Uyanıp nefesine baktım kaç kez 😂🤦🏻‍♀️

İlk 2 gün patlayacak gibiydi sağdım akşamları dün ve bugün sağmadım doldu ama dokundukça acıyor sadece. Valla ben imkansız diyodum ama bıraktı hatta herkes nası bıraktırcan sen bunu diyodu.. bağımlıydı benimki 5 dk da bi yapışıyordu uzun uzun emiyodu hep mememdeydi parka gidiyorduk 15 dk oynayıp eve gitmek istiyodu emmek için. Emzirmediğim yer kalmadı yolda durup kaç sefer emzirdiğimi bilirim. Bizde de uyku sorun yanına yatıyoruz saçımla oynuyo ağlıyo yatıyo kalkıyo anca öyle saat 1 gibi filan uyuyor. Ama hiç uyanmıyo biliyo musun çok garip bişey. Uyanıp nefesine baktım kaç kez 😂🤦🏻‍♀️
Tam olarak nasıl bıraktı? Çok ağladı mı mesela? Ödüm kopuyor benim hala nasıl olacak diye🙄

Tam olarak nasıl bıraktı? Çok ağladı mı mesela? Ödüm kopuyor benim hala nasıl olacak diye🙄
Şöyle sabah uyanınca birini kahvaltıdan sonrada diğerini emdi dedim boşaltsın bi. Sonra sabır taşını sürdüm azıcık uçlarına yine emdi. Tekrar istediğin de daha çok sürdü simsiyah oldular açtım ikisinide bak ne olmuş dedim görünce yanaşamadı baktı baktı ağladı 🥺 Sonra bi kaç sefer yattı emmeye aç yaptı ama kötü olmuş dedim zorlamadı istemedi bi daha hiç. Çok şaşırdım bende. Uyutmak eziyet ama ilk gün arabada uyudu 2. Gün nasıl uyuyacağını bilemediğnden ağladı durdu. İştahı hala aynı bi düzelme yok. Geceleri uyanmıyor hiç valla insan gibi uyuyosun

Şöyle sabah uyanınca birini kahvaltıdan sonrada diğerini emdi dedim boşaltsın bi. Sonra sabır taşını sürdüm azıcık uçlarına yine emdi. Tekrar istediğin de daha çok sürdü simsiyah oldular açtım ikisinide bak ne olmuş dedim görünce yanaşamadı baktı baktı ağladı 🥺 Sonra bi kaç sefer yattı emmeye aç yaptı ama kötü olmuş dedim zorlamadı istemedi bi daha hiç. Çok şaşırdım bende. Uyutmak eziyet ama ilk gün arabada uyudu 2. Gün nasıl uyuyacağını bilemediğnden ağladı durdu. İştahı hala aynı bi düzelme yok. Geceleri uyanmıyor hiç valla insan gibi uyuyosun
Hadi darısı başımıza😌 Bizim bebişlerin huyları benziyordu. Inşallah bizimki de kurtulur şu bağımlılıktan. Katlanılır gibi değil artık😕
Havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum. Dışarıda oyalaması kolay olsun diye.

Merhaba anneler sizlere yaşadığımız sorundan bahsetmek istiyorum bilgisi olan yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim.
4 gün önce sezeryan la doğum yaptım ve bebeğim iri bi bebekti ilk saatler emzirsemde sütüm damla damla geliyordu yetmedi ona ve hemşireler iyi beslenmemiş kan şekerinin düştüğünü söyledi mama verin dediler ve akşamına mama vermeye başladık ama sabah sürekli ağlayan yavrum akşamına uyku halindeydi sürekli ve hemşireler kan şekerinin daha da düştüğünü söyleyip yatırdılar ve 3 gündür yatıyor hastanede küvezde ve sütümü sağıp götürüyorum ve kan şekeri in düşüremediklerini söylüyor doktorlar. 2 gündür sadece şeker yüklemesi yapılmış bu sabahtan sütümle beslemeye başlamışlar ve yatışının olduğu gece 3 kere havale geçirmiş o sıra da şekeri normalmiş beyin tomografisi çektiler onda çok şükür Allaha bişey çıkmadı en az 10 gün daha burda diyorlar kan şekerinin düşmemesi bizi çok endişelendiriyor ve bende gebelikte şeker çıkmadı ailemizde de yok buna benzer yaşayan duyan var mı acaba 🙁

Ne yaptıysam yok çıldırma noktasına geldim. Gece 12 den sonra yarım saatte bir uyanıp süt içiyor ki 20 dk emiyor . Konuşuyorum kademeli deniyorum ama işe yaramıyor sanırım ben bir şey süreceğim göğsüme yoksa uykusuzluk insanı mahvediyor

Ne yaptıysam yok çıldırma noktasına geldim. Gece 12 den sonra yarım saatte bir uyanıp süt içiyor ki 20 dk emiyor . Konuşuyorum kademeli deniyorum ama işe yaramıyor sanırım ben bir şey süreceğim göğsüme yoksa uykusuzluk insanı mahvediyor
Büyüdükçe sütten kesme daha da zorlaşır çünkü artık anladığı için inatlaşır derdi annem.
Ben mecburiyetten kesmiştim ama sağlık ocağı doktoruyla da kesmek için görüştüğümde 2 yaşa kadar illa ki emzireceksin diye bir kural yok.çocuğunun kilosu iyi alacağını almış kesebilirsin demişti

Büyüdükçe sütten kesme daha da zorlaşır çünkü artık anladığı için inatlaşır derdi annem.
Ben mecburiyetten kesmiştim ama sağlık ocağı doktoruyla da kesmek için görüştüğümde 2 yaşa kadar illa ki emzireceksin diye bir kural yok.çocuğunun kilosu iyi alacağını almış kesebilir

X