- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.141
Oo Allah sağlıkla kavustursun canimmBende 7 haftalık hamileyim bakalım sonumuz ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo Allah sağlıkla kavustursun canimmBende 7 haftalık hamileyim bakalım sonumuz ne olacak
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Bnde ikizlerimle aynı durumdayım 24 +8 hğnlükler bıraktıramıyorumNe yaptıysam yok çıldırma noktasına geldim. Gece 12 den sonra yarım saatte bir uyanıp süt içiyor ki 20 dk emiyor . Konuşuyorum kademeli deniyorum ama işe yaramıyor sanırım ben bir şey süreceğim göğsüme yoksa uykusuzluk insanı mahvediyor
Bende cildiricam artik bırakdedikce ustune düşüyor. O kadar bunaldim ki hemen kesesim var dayanamıyorum ama en düşkün olduğu bu.gunlerde birden biraktirirsam travma olur diye sabrediyorumBnde ikizlerimle aynı durumdayım 24 +8 hğnlükler bıraktıramıyorum
Gayet iyi anlıyorum siziBekleyecek vaktim olsa bile bir 10 yıl düşünmezdim herhalde kafam ancak dinlenecek gibiHayırlı olsun anneler biz tek çocuk kalıcaz galiba karı-koca
Sağlık ocağı doktorum travma oluşmaması için meme bıraktırma sürecimde çocuğun her ağladığında kucağına alıp onu sev ki travma oluşmasın demişti.gece ağladığında da git kucağına al sakinleştir öyle yatır demişti.çok şükür ki beklediğimden çok daha hafif atlattık o süreci.Bende cildiricam artik bırakdedikce ustune düşüyor. O kadar bunaldim ki hemen kesesim var dayanamıyorum ama en düşkün olduğu bu.gunlerde birden biraktirirsam travma olur diye sabrediyorum
çok sevindim canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın kızlar sabah test yaptim ikinci geliyor
ooo ne güzel bir haber bu, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsunKızlar biz dün evimize taşındık çok şükür.o ruh hastası psikopattan kurtuldum veeeee dün eşimle ilk evlendiğimiz gün gibiydi resmen.bana karşı zaten iyiydi ama resmen daha iyi oldu.
Çok şükür daha da iyi olacak eminim.
Çok teşekkür ederim canımooo ne güzel bir haber bu, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun Güle güle oturunKızlar biz dün evimize taşındık çok şükür.o ruh hastası psikopattan kurtuldum veeeee dün eşimle ilk evlendiğimiz gün gibiydi resmen.bana karşı zaten iyiydi ama resmen daha iyi oldu.
Çok şükür daha da iyi olacak eminim.
Çok saol canımHayırlı olsun Güle güle oturun
Selam nerelerdesin ayol benimki her şeyi ama her şeyi anlıyor.konuşmaya gelince tık yok goooool diyor,belli belirsiz iyi,amca,dayı,teyze ve diyor ama iyice kulak kesilirsek anlıyoruz.çok üstüne gitmiyorum.konuşmaya başladıklarında da ay biraz sussa keşke diyeceğiz eminim oğlum konuşmada gecikti ama öyle bir bağırıyor ki pavarotti yanında halt etmiş vallaselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli. en son ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum inanın o kadar yoğun geçti yani günlerim. daha yeni yeni düzeliyoruz diyeyim. bebeklerinizin konuşma, anlama durumları ne alemde. bazen kızım iyi gidiyor diyorum bazen de geç mi kaldı diye endişe ediyorum ben.
canım bende kızım için acaba geç mi konuşacak endişesini zaman zaman yaşıyorum. Bu dönemlerinde kaç kelime söyleyebilmeliler bilmiyorum. internette farklı kaynaklarda farklı bilgiler var. Çok belirgin olarak kullandığı bir kaç kelime var elbet ama henüz iki kelimeli cümleler falan kurmuyor. Bizde acaba geç mi kalmış oluyoruz.?selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli. en son ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum inanın o kadar yoğun geçti yani günlerim. daha yeni yeni düzeliyoruz diyeyim. bebeklerinizin konuşma, anlama durumları ne alemde. bazen kızım iyi gidiyor diyorum bazen de geç mi kaldı diye endişe ediyorum ben.
Bence çocuğun konuşması hem çevresindeki insan sayısına ama daha çok içsel dünyasına bağlı.canım bende kızım için acaba geç mi konuşacak endişesini zaman zaman yaşıyorum. Bu dönemlerinde kaç kelime söyleyebilmeliler bilmiyorum. internette farklı kaynaklarda farklı bilgiler var. Çok belirgin olarak kullandığı bir kaç kelime var elbet ama henüz iki kelimeli cümleler falan kurmuyor. Bizde acaba geç mi kalmış oluyoruz.?