- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.081
Sağol canım. Benimkide sürekli mememde geçen eşimin akrabası geldi 4 aylık bebeği var ben ondan daha çok emzirdim. Bıktım artık size yemin ederim 5 dk da bi mememe yatıyor. Boyu hemen hemene 3 aydır aynı ama kabullendim anası kısa babası kısa. Hayvanları tanımıyor şöyle kartları var kitabı var kedi nerde köpek nerde diyorum bilemiyor hala ben artık gözüm kapalı koklayarak bulcak duruma geldimÖncelikle Cok geçmiş olsun canım. Bu süreçler çok yıpratıcı oluyor, anne on kat daha yıpranıyor. Bol şifalar diliyorum tüm bebek ve annelere
BÜyük kızımda cok hastane süreci yaşadım, cocuk bir sey yemiyor, durmuyor, hırçın oluyor, hastaneleri tanıyıp girmek istemiyor vs.. sütten kesmeyi ertelediğin iyi olmuş bence. Ikiniz de toparlanin, sütten kesme süreci de oldukça yıpratıcı olabiliyor.
Hayvanları tanımıyor derken ne demek istedin? Ayirt mi edemiyor? Mama ye, veya şunu al, şunu getirden anlıyor mu?
Boyu ve kilosu benim kızdan fazla maşallah :) biz de 12 18 kullanıyoruz.. ablasinda da hep onden giderdik daha 15 aylikta 18 24lere baslardik. Anormal bir gerileme, kilo kaybı yoksa, uzulme. Artik kilo yerine boya gidecek. Boyunda uzun zamandir bi değişme yok mu? Takviye edici gidalar araştırabilirsin. Doğal veya surup.
Bu arada benimki de doğru düzgün bir sey yemiyor ve kucagimdan inmiyor.
Teşekkürler maşallah kilosu çok iyimiş. Bizimkine 9 aylıkkken obez uyarısı verilmişti o zamanda ona takmıştım. Ta ki yaza kadar bi hasta oldu sıcakla beraber ağzına lokma sürmez oldu. Hala öyle genelde yemiyor bişi işte ekmek ıvır zıvır anca onlara iştahlı. Konuşmamasına çok taktım ya hele otizm şüphesi beni çok korkutuyor göz teması var ama komut almıyorCivciv saliha çok geçmiş olsun.benimki de uzun zamandır iştahsız.hemen hemen tüm köklü dişlerini çıkardı kalanları da çıkaracak sanırım.2 gündür yine sıfır iştah.parkta bahçede sokakta beyefendinin peşinden yemek koşturuyoruz.
Konuşma işine gelince;çınar da konuşmuyor.bikaç kez bilinçsizce anne dedi ,gel falan dedi ama sonra bidaha hiç konuşmadı.konuşma aslında kişiden kişiye değişse de araştırmalarıma göre 2.5 yaşına kadar yolu varmış.kafaya çok takmamanı öneririm babamın abisi 7 yaşında konuşmuş.konuşmasaymış daha iyiymiş de neyse..
Boy konusuna gelince benim eşim ve anne tarafı bi hayli uzun benim minnoş da onlara çekmiş.eşim 1.87,kaynım 1.90,yılan kayınvalidem 1.70.eşimin dayıları da hep uzun.onun için ben lcwde 18-24lerdeyim.
Kiloya gelince benimki de bazen günlerce yemiyor biraz kilo veriyor ama iştahı düzelince aradaki açığı hemen kapatıyor.
13 kg sabitledik.biraz aşağı inebiliyoruz ama üstüne çıkmıyor iyi ki de çıkmıyor.fazla kilo başa bela