- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.061
2 gündür öğle uykusu da uyumuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de durumlar aynı 2 yaşına kadar delirmeden gelebilirsem keseceğim. Tek umudum kendinin biraz azaltması ama hiç niyeti yok. Yapışık yaşıyor özellikle gece uykular hep haramMerhaba nasıl kestiniz sütten .gece hiç uyumuyorum sadece meme istiyor bırakmıyor bırakınca çok ağlıyor 18 . Ay normal dedi psikolog 22 den sonra kes önce gündüz kes dedi. Köpek dişleri patladı o yüzden mi yapıyor anlamıyorum ama çok alıştı emzik almıyor sadece meme de kalmak istiyor akıl verin lütfen
Benimki günde iki kez emiyordu artık.onun için sürekli mastit oluyırdum.öğle uykusu ve gece uykusuna dalmak için emiyordu sadece.Merhaba nasıl kestiniz sütten .gece hiç uyumuyorum sadece meme istiyor bırakmıyor bırakınca çok ağlıyor 18 . Ay normal dedi psikolog 22 den sonra kes önce gündüz kes dedi. Köpek dişleri patladı o yüzden mi yapıyor anlamıyorum ama çok alıştı emzik almıyor sadece meme de kalmak istiyor akıl verin lütfen
Valla canım sanırım 3çocukla en zor günlerimi geçiriyorum ev toplanmıyor büyüğüm ödevleri ortancanın tripleri Ecmel Nidanın diş sürüveni mahvetti mutfağı darma duman ediyor her şeye uzanır oldu küsme öğrendi çok komik oluyor ama huy edincek diye ödüm kopuyor bi yandan ramazan hazırlıkları derken havalarda mağlum bi düzelmedi psikolojik olarak berbat hissediyorum2020 Eylül anneleri çok sessiz
Ne var ne yok ayol.
Bebişlerinizin dişleri çıkmaya devam ediyor mu?
Ben artık kaç tane diş çıkardığını ve yolda gelenleri sayamıyorum bile.
Bu aralar iştahsızlık ve huysuzluk aldı başını gitti.
Bir yandan da evime taşınmak için toparlanıyorım ama yapı denetim belgesi diye bir belgenin çıkmasını bekliyoruz abonmanlıklara başvurabilmek için.hayırlısıyla ramazandan önce çıksa da şu ruh hastası kadından kurtulsam
Ah canım 3 çocukla hayat çok çok zordur.ben bir taneyle bile zorlanırken Allah sana en bol kısmından bol enerji nasip eder inşAllahhhValla canım sanırım 3çocukla en zor günlerimi geçiriyorum ev toplanmıyor büyüğüm ödevleri ortancanın tripleri Ecmel Nidanın diş sürüveni mahvetti mutfağı darma duman ediyor her şeye uzanır oldu küsme öğrendi çok komik oluyor ama huy edincek diye ödüm kopuyor bi yandan ramazan hazırlıkları derken havalarda mağlum bi düzelmedi psikolojik olarak berbat hissediyorum
İnşallah sende hayırla tez vakitte evine geçersin rahatlarsın inşallah çocukla taşınmakta zor olur imkanım varsa mutfağını önceden kendin taşı baya kolaylık oluyor nacizane tecrübem diyeyim
Ecmelde iştahsız herşeyi yiyordu herşeye burun kıvırıyor geçen çocuklar ortada kola bırakmış buda dikmiş tepeye ımmmmmmmmhhhh diye ses üstüne şapırtıya odaya girdim şimdi sürekli dolabu açtıryor olmasada kola için ağlıyor dün pekmezle kandırdım bugün kanmadı ne yapıcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım.biz de geçirdik.ben de hafif seyretti.3 gün aşırı yorgunluk 3. Gün başağrısı ve sonrası gribin en hafif haliydi.grip olduğumda bir ay yataktan kalkamazdım.3 doz aşıdan mı bilemedim.oğlum da 2 günde iyileşti şükür.ama o gıcık kayınvalidemden bulaştı bize.o mesela çok ağır geçirdi.hiç üzülmedim.ailem koronayken bana ve aileme yaşattıklarını asla unutmayacsm çünkü.kızlar herkese selamlar, biz ailecek covid geçirdik, şükür şimdi daha iyiyiz ama benim için çok zor oldu. bende biraz ağır seyretti, aileme özellikle haber vermedim, kronik hastalıkları olduğu için gelirlerse onları riske atmak istemedim. Kendim hastayken, hasta çocuklarla ve eşle ilgilenme çok zordu. Allah kimsenin başına vermesin ama desteksiz çocuk büyütmek çok zor kızlar. Muhtemelen oğlum okuldan getirdi, çünkü havalar yüzünden alışveriş dışında çıktığımız yoktu. Tedbirler ne kadar azaltılsa da aman diyim kendi tedbirlerinizi alın kızlar, benim gibi ağır geçirmeyin. ❤
Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha göstermesin. Bende geçirdim sanırım ama evde izole ettim kendimi teste gitmedim çok ağır grip oldum dedim hep sonra baktım pozitif olanlar aynı benim gibi iki gün asla kalkamadım çocuklar sefil oldular annelik çok zor eşlik ayrı zor Allah yardımcımız olsunkızlar herkese selamlar, biz ailecek covid geçirdik, şükür şimdi daha iyiyiz ama benim için çok zor oldu. bende biraz ağır seyretti, aileme özellikle haber vermedim, kronik hastalıkları olduğu için gelirlerse onları riske atmak istemedim. Kendim hastayken, hasta çocuklarla ve eşle ilgilenme çok zordu. Allah kimsenin başına vermesin ama desteksiz çocuk büyütmek çok zor kızlar. Muhtemelen oğlum okuldan getirdi, çünkü havalar yüzünden alışveriş dışında çıktığımız yoktu. Tedbirler ne kadar azaltılsa da aman diyim kendi tedbirlerinizi alın kızlar, benim gibi ağır geçirmeyin. ❤
Amiiin canım amiiin çok güzel ama çok zor diyorum şartlar imkanlar müsait olsa çok kardeş nasıl güzel Rabbim evlatlarımıza sağlık hayırlı ömür nasip etsinAh canım 3 çocukla hayat çok çok zordur.ben bir taneyle bile zorlanırken Allah sana en bol kısmından bol enerji nasip eder inşAllahhh
Çok geçmiş olsun canım.biz de geçirdik.ben de hafif seyretti.3 gün aşırı yorgunluk 3. Gün başağrısı ve sonrası gribin en hafif haliydi.grip olduğumda bir ay yataktan kalkamazdım.3 doz aşıdan mı bilemedim.oğlum da 2 günde iyileşti şükür.ama o gıcık kayınvalidemden bulaştı bize.o mesela çok ağır geçirdi.hiç üzülmedim.ailem koronayken bana ve aileme yaşattıklarını asla unutmayacsm çünkü.
Maalesef bizler kendimizi ne kadar her şeyden korumaya çalışsak da bu virüs illa ki başka bir yerden geliyor kalıcı hasalar bırakmasın da gerisine razı olmaya başladık artık.
Tekrardan büyük geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim kızlar, bizde geçirdik demişsiniz bebeklerinizde nasıl seyretti? bizimki sürekli öksürük halinde, öksürük birşey yapabildiniz mi?Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha göstermesin. Bende geçirdim sanırım ama evde izole ettim kendimi teste gitmedim çok ağır grip oldum dedim hep sonra baktım pozitif olanlar aynı benim gibi iki gün asla kalkamadım çocuklar sefil oldular annelik çok zor eşlik ayrı zor Allah yardımcımız olsun
Amiiin canım amiiin çok güzel ama çok zor diyorum şartlar imkanlar müsait olsa çok kardeş nasıl güzel Rabbim evlatlarımıza sağlık hayırlı ömür nasip etsin
Benimkinde öksürük olmadı canım.sabaha kadar göğsü hırlayıp ateşlenince hemen buhar yapmıştım.günde iki kez yaptım ve çok şükür ateş de gitti covid de gitti.bir de 6 saatte bir dolven&calpol vermiştim..çok teşekkür ederim kızlar, bizde geçirdik demişsiniz bebeklerinizde nasıl seyretti? bizimki sürekli öksürük halinde, öksürük birşey yapabildiniz mi?
Çok geçmiş olsun canım elinde sonunda hepimiz olucaz galiba en hafif sekilde atlatiriz inşallahkızlar herkese selamlar, biz ailecek covid geçirdik, şükür şimdi daha iyiyiz ama benim için çok zor oldu. bende biraz ağır seyretti, aileme özellikle haber vermedim, kronik hastalıkları olduğu için gelirlerse onları riske atmak istemedim. Kendim hastayken, hasta çocuklarla ve eşle ilgilenme çok zordu. Allah kimsenin başına vermesin ama desteksiz çocuk büyütmek çok zor kızlar. Muhtemelen oğlum okuldan getirdi, çünkü havalar yüzünden alışveriş dışında çıktığımız yoktu. Tedbirler ne kadar azaltılsa da aman diyim kendi tedbirlerinizi alın kızlar, benim gibi ağır geçirmeyin. ❤
çok teşekkür ederim canım arkadaşım, Allah hepimizi hastalıklarda korusun. en çokta çocukları..valla hiç biri hasta olmasında , onların yerine de ben hasta olayım diyorumÇok geçmiş olsun canım elinde sonunda hepimiz olucaz galiba en hafif sekilde atlatiriz inşallah
Canım yardım ediyor büyüğümün ödevleri ve 2numaramın da çenesi çok onu dinliyormuş gibi yapıyor ecmel bana aşırı düşkün ama abisiyle ablasıyla oyuna dalınca az rahatlıyorum benimki emmiyor. Birde bunaldığımda 3ünüde eşime bırakıp 1saatte olsa dışarı çıkabiliyorum. Ev işi desen hak getire annem artık baktı yetişemiyorum robot aldı ramazanda rahat ol diye ki ama eşim 4.gündeyiz 3güne misafr çağrttırdı ana yemeği yapıyor gerisi bana sonra biz gideriz diyor bakalım yardım ettiği kadar da alıyor erkekler birşekilde. Yeni misafir gitti mesela çok yoruldum ecmeli uyutcam daha diyorum mutfak uçuyor bırak sabah toplarsın diyor ki yarın bana ayrı külfet olur ben toplarım demez değişik bir ilişkimiz varKizlar sizin eşler cocuk bakiminda yardim ediyo mu? Cok cocuklu olanlar?
Benim ufaklik aylardir memem ve kolumda yemin ediyorum sol kolum agriyo artık toparlanamaiyorum ya cok bunaldim. Cok cocuklular siz napıyosunuz
Maşallah eşine. Adam 3 cocugun hakkini vermeye calisiyor demek ki cok sevindim sizin adınıza ♡Canım yardım ediyor büyüğümün ödevleri ve 2numaramın da çenesi çok onu dinliyormuş gibi yapıyor ecmel bana aşırı düşkün ama abisiyle ablasıyla oyuna dalınca az rahatlıyorum benimki emmiyor. Birde bunaldığımda 3ünüde eşime bırakıp 1saatte olsa dışarı çıkabiliyorum. Ev işi desen hak getire annem artık baktı yetişemiyorum robot aldı ramazanda rahat ol diye ki ama eşim 4.gündeyiz 3güne misafr çağrttırdı ana yemeği yapıyor gerisi bana sonra biz gideriz diyor bakalım yardım ettiği kadar da alıyor erkekler birşekilde. Yeni misafir gitti mesela çok yoruldum ecmeli uyutcam daha diyorum mutfak uçuyor bırak sabah toplarsın diyor ki yarın bana ayrı külfet olur ben toplarım demez değişik bir ilişkimiz v
Öncelikle Cok geçmiş olsun canım. Bu süreçler çok yıpratıcı oluyor, anne on kat daha yıpranıyor. Bol şifalar diliyorum tüm bebek ve annelereMerhaba kızlar, Alparslan ameliyatını oldu nihayet Ankaradan evimize döndük. İyi durumda çok şükür. İyice zayıfladı bu süreçte. Huyu değişti artık herkesten kaçar oldu ve iyice bana yapıştı. Bende emzirmeyi bırakmayı öteledim. Hala konuşmuyor, hayvanları tanımıyor, komut almıyor (hayırdan anlıyo sadece) bunun için bi psikog bulmam gerek ama şuan dr görmesi iyice travmatik olacağı için onu da erteledim 1 ay daha bekleyeceğim bu sırada dr araştırırım zira burda yok izmire bakmam lazım. Zayıfladı ama tartı 11 kilo diyor buna sevindim boyu hala kısa uzamıyor 79cmde kaldı. Lcwnin 18-24leri o kadar büyük oluyo ki hala 12-18 giydiriyorum alışmışım önden gitmeye üzüyor beni açıkçası. Bizde durumlar böyle karmakarışık siz nasılsınız