2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar, 15ne gün verdiler yarın gereken testleri yaptırcaz zor bi gün olacak.
Sizin bebişlerin ayrılık ansikiyetesi ne durumda ben başka odaya çıkamıyorum tuvalete duşa girsem kapımda ağlıyo. Annemlerde rahata ererim dedim yok durmuyo önceden bırakır uyurdum şimdi ille dipdibe olcaz

Allah iyilik versin.
Aşırı zor geçiyor. Haftalardır duzgun uyumuyor ve hep koltuk masa tepesinde onun disinda memede
Benimki nisan ayında olacak

iyi diyelim iyi olalım canım, yorucu geçiyor gümlerimiz. sizler nasılsınız? 18 ay aşılarını oldunuz mu?
Olduk şükür, 1i oral, 2si koldan. Oral neyse de kola olan karma aşı kızardı ve şişti normalmiş tabi ama bilginiz olsun yine de. Kolonyalı mendil önerdi hemşiremiz

Kızlar hamile kaldım diye oğlanı sütten kestim sonra karnimdaki bebeğimi kaybettim geri oğlum memeyi tutmadi of kötü günlerden geçiyorum anlayacağınız

Bende göğüs ucumu siyah bantla kapattim benim oğlum çok aşırı bağımliydi 3 gün istedi 3 gün sonunda gündüz istemeyi bıraktı sadece geceleri istiyodu geceyi bırakması tam 10 günümü aldı ama sonunda bıraktı

Memeden kesmenin bnde faydası çok oldu ama emzirirken dediğin gibi tek dayanağı oydu bişey yemiyodu şuan aç kaldığı için mecburen biraz da olsa yiyor
Ben de oğlumun saçından biraz kesip koli bandıyla göğsüme yapıştırdım.onu görünce tiksindi.bikaç gün ağladı istedi ama görüntüden dolayı ağzına almadı bile.uyurken sorun yaşadım biraz.çünkü memede uyuyordu.şu anda öğlenleri hala uyutmam zor oluyor ama akşamları uyuyuncaya kadar yanında yatıyorum o şekilde uykuya dalıyor.
Benimki memeyi bırakmadan önce emme sayısını bi hayli azaltmıştı.sadece öğle uykusuna yatmak istediğinde bir de gece uykusuna dalmak için kullanıyordu memeyi onun için sürekli mastit oluyordum.
Şu anda kahvaltılarda hala uyuz ama yemek yemeye gelince daha istekli çünkü güvencesi kalmadı.
Gece uykusundan yarım ya da bir saat önce de karnını iyice doyuruyorumki gecenin bir vakti uyanıp zırlamasın diye.
Benimkinin boyu uzun.en son 2 ay önce 83cmdi.aşısında kaç cm olduğunu öğreneceğim.
Kilosu da 13 kg ama benim oğlum hem iri hem de boylu babası ve baba tarafı gibi.

Bugün 18 ay aşısı vardı. İyi geçti çok ağlamadan atlattık. Kuzucuğumun gelişimi iyiymiş normal seyrinde. En son giderken hemşiremize el sallayıp öpücük atarak çıktık

Sürekli emmek istemesiyle başımız dertte. Özellikle gece sürekli mızlanarak meme arıyor. Bıraktırmak istiyorum bir yanımda kıyamıyor O kadar düşkün ki. Dün biraz dışardaydık daha kapıdan girerken başladı memecimmmm diye mızlanmaya Böyle söylediğini de ilk duydum artık nasıl seviyorsa
Benim için çok zorlayıcı ama 2 yaşını bekleyeceğim sanırım. Inşallah kendi azaltır biraz

Kızlar hamile kaldım diye oğlanı sütten kestim sonra karnimdaki bebeğimi kaybettim geri oğlum memeyi tutmadi of kötü günlerden geçiyorum anlayacağınız
Canim nasılsın? Gecmis olsun, basın sağolsun. Guzel sabrın olsun.
Biz kadınlar zor süreçlerden geciyoruz.. bu yüzden cennet anaların ayaklari altında..

Merhaba nasıl kestiniz sütten .gece hiç uyumuyorum sadece meme istiyor bırakmıyor bırakınca çok ağlıyor 18 . Ay normal dedi psikolog 22 den sonra kes önce gündüz kes dedi. Köpek dişleri patladı o yüzden mi yapıyor anlamıyorum ama çok alıştı emzik almıyor sadece meme de kalmak istiyor akıl verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…