- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 33
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.041
iyi diyelim iyi olalım canım, yorucu geçiyor gümlerimiz. sizler nasılsınız? 18 ay aşılarını oldunuz mu?Nasılsınız kızlar ne durumdasiniz
Olduk şükür, 1i oral, 2si koldan. Oral neyse de kola olan karma aşı kızardı ve şişti normalmiş tabi ama bilginiz olsun yine de. Kolonyalı mendil önerdi hemşiremiziyi diyelim iyi olalım canım, yorucu geçiyor gümlerimiz. sizler nasılsınız? 18 ay aşılarını oldunuz mu?
Bende göğüs ucumu siyah bantla kapattim benim oğlum çok aşırı bağımliydi 3 gün istedi 3 gün sonunda gündüz istemeyi bıraktı sadece geceleri istiyodu geceyi bırakması tam 10 günümü aldı ama sonunda bıraktıEvet memede uyuyordu.öğlenleri önce biraz krize girdi.göğsüme çiğnediğim sakıza oğlumun saçından kestiğim saçları yapıştırıp onu da koli bandıyla göğsüme bantladım.bikaç gün öğlen ve akşamları uyku vaktinde göğsümü öyle görünce birdaha göğsümü istemedi.ama öğle uykusunda halaa direniyor.en son kucağımda uyuyakalıyor.gece de onu yatağında kafasına ,ayak altına masaj yaparak gevşetiyorum ve sonrasında dq daha fazla dayanamıyor ve uyuyor.
Başın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm.Kızlar hamile kaldım diye oğlanı sütten kestim sonra karnimdaki bebeğimi kaybettim geri oğlum memeyi tutmadi of kötü günlerden geçiyorum anlayacağınız
Benim oğlum da aylardır 10 kilo boyu 78cmKızlar bebisleriniz kaç kilo bu arada benim oğlan 10 kilo nasıl sizce
18 aylık aşısı 10 gün sonra boyunu bilmiyorum ama kilosunu olcuyorum seninkinin iştahı nasıl peki benimki her şeye burun kıvırıyorBenim oğlum da aylardır 10 kilo boyu 78cm
Ya teşekkür ederim canımBaşın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm.
1 aydır tek öğün yerse şükür diyorum kahvaltı öğle yemeği yemiyor hiç. Memeden ayrılmıyor bide18 aylık aşısı 10 gün sonra boyunu bilmiyorum ama kilosunu olcuyorum seninkinin iştahı nasıl peki benimki her şeye burun kıvırıyor
Memeden kesmenin bnde faydası çok oldu ama emzirirken dediğin gibi tek dayanağı oydu bişey yemiyodu şuan aç kaldığı için mecburen biraz da olsa yiyor1 aydır tek öğün yerse şükür diyorum kahvaltı öğle yemeği yemiyor hiç. Memeden ayrılmıyor bide
Ben de oğlumun saçından biraz kesip koli bandıyla göğsüme yapıştırdım.onu görünce tiksindi.bikaç gün ağladı istedi ama görüntüden dolayı ağzına almadı bile.uyurken sorun yaşadım biraz.çünkü memede uyuyordu.şu anda öğlenleri hala uyutmam zor oluyor ama akşamları uyuyuncaya kadar yanında yatıyorum o şekilde uykuya dalıyor.Memeden kesmenin bnde faydası çok oldu ama emzirirken dediğin gibi tek dayanağı oydu bişey yemiyodu şuan aç kaldığı için mecburen biraz da olsa yiyor
Canim nasılsın? Gecmis olsun, basın sağolsun. Guzel sabrın olsun.Kızlar hamile kaldım diye oğlanı sütten kestim sonra karnimdaki bebeğimi kaybettim geri oğlum memeyi tutmadi of kötü günlerden geçiyorum anlayacağınız
Şuan çok şükür daha iyiyim canım evet gerçekten kadınlar olarak işimiz cok çok zorCanim nasılsın? Gecmis olsun, basın sağolsun. Guzel sabrın olsun.
Biz kadınlar zor süreçlerden geciyoruz.. bu yüzden cennet anaların ayaklari altında..
Merhaba nasıl kestiniz sütten .gece hiç uyumuyorumSon 1.5 2ay öncesine kadar benimki de öyleydi.memeye güvenerek yemek de pek yemek istemiyordu.bana da herkes diyordu sen bu çocuğu memeden çok zor kesersin diye.
Ama oluyor.annenin kararlılığı çok önemli.
Memenin artık olmadığını iyice anladıktan sonra yemek yemeye başlıyorlar.çünkü başka besin kaynakları yok
Uykuya gelince benimki de 2 uyku yapıyordu.öğlen uykusunu biraz öğleden sonraya çektim.ilk günler 2.uyku için çok direndi ama oyunla vs dikkatini zorla dağıttım.
Şu anda tek uyku ama gece 12ye kadar ayaktayız.olsun yine de 12 makul bir saat
Memeden kesildikten sonra daha da iyi oluyor uykuları.benim oğlum emerken gecede milyonkez uyanıp emerdi mesela.artık memenin olmadığını iyice idrak ettiği için uyumadan önce verdiğim yemeği iyice yiyor kendini doyuruyor.böylece gece uyanmıyor.
Bıgün diş sancısı vardı sabah 5ten sonra uyumadı ama bu istisnai bir durum.
Çok şükür Allahıma bir şeyler düzene girmeye başladı
Çok geçmiş olsunŞuan çok şükür daha iyiyim canım evet gerçekten kadınlar olarak işimiz cok çok zor