2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Son 1.5 2ay öncesine kadar benimki de öyleydi.memeye güvenerek yemek de pek yemek istemiyordu.bana da herkes diyordu sen bu çocuğu memeden çok zor kesersin diye.
Ama oluyor.annenin kararlılığı çok önemli.
Memenin artık olmadığını iyice anladıktan sonra yemek yemeye başlıyorlar.çünkü başka besin kaynakları yok
Uykuya gelince benimki de 2 uyku yapıyordu.öğlen uykusunu biraz öğleden sonraya çektim.ilk günler 2.uyku için çok direndi ama oyunla vs dikkatini zorla dağıttım.
Şu anda tek uyku ama gece 12ye kadar ayaktayız.olsun yine de 12 makul bir saat
Memeden kesildikten sonra daha da iyi oluyor uykuları.benim oğlum emerken gecede milyonkez uyanıp emerdi mesela.artık memenin olmadığını iyice idrak ettiği için uyumadan önce verdiğim yemeği iyice yiyor kendini doyuruyor.böylece gece uyanmıyor.
Bıgün diş sancısı vardı sabah 5ten sonra uyumadı ama bu istisnai bir durum.
Çok şükür Allahıma bir şeyler düzene girmeye başladı

Memede mi uyuyordu Peki nasıl uyuyor şimdi

Memede mi uyuyordu Peki nasıl uyuyor şimdi
Evet memede uyuyordu.öğlenleri önce biraz krize girdi.göğsüme çiğnediğim sakıza oğlumun saçından kestiğim saçları yapıştırıp onu da koli bandıyla göğsüme bantladım.bikaç gün öğlen ve akşamları uyku vaktinde göğsümü öyle görünce birdaha göğsümü istemedi.ama öğle uykusunda halaa direniyor.en son kucağımda uyuyakalıyor.gece de onu yatağında kafasına ,ayak altına masaj yaparak gevşetiyorum ve sonrasında dq daha fazla dayanamıyor ve uyuyor.

Bizim oğlan 78cm ondan 3 ay küçük olanlardan bile kısa duruyor sizce sıkıntılı bi kısalık bu

16.ayda erkek bebeklerin boyu 75-85 cm arasındaysa sıkıntı yok demektir.internetteki boy-kilo çizelgeleri öyle diyor ki bence boyu kısa değil
bence de değil canım, bir de nerde ölçtürdün? bebekler rahat durmadığı için bazen 1-2 cm oynayabiliyor ölçümlerde..78 cm de zaten olması gereken aralıkta

16.ayda erkek bebeklerin boyu 75-85 cm arasındaysa sıkıntı yok demektir.internetteki boy-kilo çizelgeleri öyle diyor ki bence boyu kısa değil

bence de değil canım, bir de nerde ölçtürdün? bebekler rahat durmadığı için bazen 1-2 cm oynayabiliyor ölçümlerde..78 cm de zaten olması gereken aralıkta
Aslında 17 aylık. Kıyafetlerde 86cm yazıyor bizimki daha 80cm bile değil bide aynı boylarda olan bi kaç anne konu açmış iyice taktım kafama hep kısa kalıyor oğlum

Aslında 17 aylık. Kıyafetlerde 86cm yazıyor bizimki daha 80cm bile değil bide aynı boylarda olan bi kaç anne konu açmış iyice taktım kafama hep kısa kalıyor oğlum
Şimdi internetten baktım boy kilo cetveline, 18 ay için alt sınır 75 cm diyor canım. Bir de bebekler yaz aylarından güneşten aldıkları vitaminlerle sıçrama yapabiliyorlar. Benim büyüğümde kış aylarında daha durağan ilerlerdi, ama bir yaz geçince bir yaş büyümüş gibi görünürdü. Belki senin bebeğinde her ay değilde, belli zamanlarda sıçrama yapıyordur. Bana boyu normal geldi, ama yine de 18 ay aşısında doktora sor bakalım canım, için daha rahat eder

Dra gittim bugün 75 ölçtü kilo 10600 dedim 100gr vermiş sen çok obsesifsin bişi olmaz o kadardan dedi ama 12 aydan beri böyle bu çocuk

Dra gittim bugün 75 ölçtü kilo 10600 dedim 100gr vermiş sen çok obsesifsin bişi olmaz o kadardan dedi ama 12 aydan beri böyle bu çocuk
canım peki ayak büyükmesi nasıl? bir yaşında giydiği ayakkabı numarasını mı giyiyor? bebeklerde genelde boyla beraber ayak numarası da büyür diye biliyorum. Eğer ayak numarası da sabit kaldıysa birden sıçrama yapabilir. bakalım bende 18. ayda gideceğim. evde tartıyorum ama tartıda bir sıkıntı var. kucağıma alıp tartılıyorum, sonra tek tartılıyorum. ama her seferinde başka bir sonuç veriyor.

Benimki de kilo verdi kesin O yüzden boyu uzamış görünüyor bana. Aşı zamanı öğreniriz bakalım. Şu dişler tam çıksa ufaklıklarda rahatlar yemeleri düzene girer belki

Merhaba, bizim kilo zar zor 8500 oldu. Boyu 79 cm. 12 ayına doğru büyümesi durmuştu dr. şurup verdi evet o ara boyu uzadı şuruptan mı bilemem. Sonrasında bıraktım alerji yaptı. hep aynı kişi mi kilo ve boyu ölçüyor?

9 aylıkken ayakkabı almıştım 1 yaşına kadar giydi onu kışta ayakkabı almadık çünkü 15 aylıkken yürüdü şimdi giydiği bi numara büyük sanırım

Merhaba. Sağlık ocağında hemşiremiz ölçüyodu boyu uzamıyo diye dr götürdüm en son o ölçtü. Biz 78 ölçüyorduk o 75 ölçtü. Bu çocuk 1 yaşından beri uzamıyor ama önemsemedi içime sinmedi benim.
Hangi ilaçtı size verdiği

argivit şurup ama dr a danışmanızı öneriirm. Hem iiştah açıyor hem de boy uzatıyor. İlk ay çok iyi geldi bize sonra alerji yaptı

argivit şurup ama dr a danışmanızı öneriirm. Hem iiştah açıyor hem de boy uzatıyor. İlk ay çok iyi geldi bize sonra alerji yaptı
Teşekkür ederim yarın gidebilirsem sorayım sağlık ocağına anlarlar heralde.
Biz yarın oğlumla ankaraya gidiyoruz ameliyat süreci başlayacak dua edin bize çok korkuyorum

Teşekkür ederim yarın gidebilirsem sorayım sağlık ocağına anlarlar heralde.
Biz yarın oğlumla ankaraya gidiyoruz ameliyat süreci başlayacak dua edin bize çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Ben de Ankara'dayım. Herhangi biri şeye ihtiyacınız olursa yaz bana lütfen. Hangi hastane ve ameliyat ne içindi ? Kusura bakma kaçırmışım galiba

Çok geçmiş olsun. Ben de Ankara'dayım. Herhangi biri şeye ihtiyacınız olursa yaz bana lütfen. Hangi hastane ve ameliyat ne içindi ? Kusura bakma kaçırmışım galiba
Teşekkür ederim canım keçiören eğitim ve araştırmada üroloji bölümünde olacak. Hipospadias (peygamber sünneti) zor bir ameliyatmış tutmazsa tekrar em az 3 hafta iyileşme süreci,3 gün yatış ay ay kontrol. Ailemde elvankentte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…