- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 33
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.981
5. 6. Ay da konuşan bebek mi varmışBazı çocuklar önce konuşur bazıları önce hareketlenir yürür benim çocuklarım 8.5aydan itibaren yürürler ama konuşma tam anlamıyla 3.5yaşında anlaşılır belli ecmel şuan sadece anne diyor mesela dayımın çocuklarıyla hep aralarında bi kaç gün var onlarda 5-6ayda anne baba abi abla hadi gibi kelimeleri. Söyleyip 1.5yaşında bizler gibi konuşmaya başlar yürümeleri 15 - 16 ayda olur her çocuğun gelişimi farklı ve genetik faktörlerinde etkili olduğunu düşünüyorum eşimde bende 8aylık yürümüşüz ve geç konuşmuşuz çocuklarımızda öyle
Bende şaşırıyorum ama dayımın çocukları konuşuyor birinde olsa yalnış mı hatırlıyorım dicemde 3üde o şekilde hatta sülalede şey derler şeydanın çocuklar yürür ümitin çocuklar konuşur5. 6. Ay da konuşan bebek mi varmışfizyolojik olarak mümkün mü bu bi yaşıma daha girdim
18 gun gecikti sonra oldum stres yapma arada oyoe yaramazlik yapar reglimizadetim gecikti kızlar( 3 gün oldu bugün.2 kez evde test yaptım negatif çıktı.ama hala adet olmadım.
Canım nedwn kendini suçlu hissediyorsun çocuklarımız pandemi çocuğu kimseyle doğru dürüst temas edemediler ortama giremediler evde büyüdüler bağışıklıkları zayıf oyüzden en ufak birşeyde hemen hastalanıyorlar ki onuda geçtim ecmel diş çıkarırken grip ve öksürük oluyor çocuk bunlar eğer ciddi ateş falan olmazsa ben müdahele bile etmiyorum sümüklü sümüklü geziyor. Sen içini rahat tut stres yaptıkça o enerji çocuklara geçiyor iyileşir merak etmeKizlar yakizi bir turlu hastalik biraomiyor sizin bebelerde sık sık hastaliniyor mu benimki daha yeni iyilesti yine oldu artik ben kendimde suc buliyorim kesin biseyi eksik yapiyorim biomeyerek dikkatsiz davraniyorim demekki
Hoşgeldin canım çocuklar ev işi uğraşıp duruyoruz halimize şükür sen nasılsınNasilsiniz ?
Ayni durum bizde de gecerli ozlemisim buralari bi selam vereyim dedimCanım nedwn kendini suçlu hissediyorsun çocuklarımız pandemi çocuğu kimseyle doğru dürüst temas edemediler ortama giremediler evde büyüdüler bağışıklıkları zayıf oyüzden en ufak birşeyde hemen hastalanıyorlar ki onuda geçtim ecmel diş çıkarırken grip ve öksürük oluyor çocuk bunlar eğer ciddi ateş falan olmazsa ben müdahele bile etmiyorum sümüklü sümüklü geziyor. Sen içini rahat tut stres yaptıkça o enerji çocuklara geçiyor iyileşir merak etme
Hoşgeldin canım çocuklar ev işi uğraşıp duruyoruz halimize şükür sen nasılsın
Allah yardımcın olsun canımAyni durum bizde de gecerli ozlemisim buralari bi selam vereyim dedim
Bende mudahale etmiyorum öyle ama çok sık hastalanmasi kafama takiliyor ister istemez ve bugun 40 i buldu resmen atesi doktorun yanindan geliyoruz ilac falan toparladi simdilik de ister istemez sorgular oldumCanım nedwn kendini suçlu hissediyorsun çocuklarımız pandemi çocuğu kimseyle doğru dürüst temas edemediler ortama giremediler evde büyüdüler bağışıklıkları zayıf oyüzden en ufak birşeyde hemen hastalanıyorlar ki onuda geçtim ecmel diş çıkarırken grip ve öksürük oluyor çocuk bunlar eğer ciddi ateş falan olmazsa ben müdahele bile etmiyorum sümüklü sümüklü geziyor. Sen içini rahat tut stres yaptıkça o enerji çocuklara geçiyor iyileşir merak etme
Hoşgeldin canım çocuklar ev işi uğraşıp duruyoruz halimize şükür sen nasılsın
Geçmiş olsun canım ateş çok zor ama belki dişi çıkarırken vucud tepki olarak ateş çılarıyordur şimdi peşpeşe diş. Çıkarıyorlar Rabbim şifa versin miniğeBende mudahale etmiyorum öyle ama çok sık hastalanmasi kafama takiliyor ister istemez ve bugun 40 i buldu resmen atesi doktorun yanindan geliyoruz ilac falan toparladi simdilik de ister istemez sorgular oldum
Bebek arabası için ücret almıuor thy. Sadece bebek arbaası için naylon bir çanta veriyor. Uçağa kadar arabayla giriyorsunuz. Uçak öerdivenlerinin girişinde personel bebek arbaasını alıp inişte size geri veriyor. Ama bebek için 30 mu 50 mi ne ücret alıyorlar kucakta gittiği haldeİyi geceler kızlar, uçakla yolculuk yapan var mı ? Bebek arabası için ekstra ücret alınıyo mu yoksa tartılıp bagaj hakkından mı sayılıyor