2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
5. 6. Ay da konuşan bebek mi varmış fizyolojik olarak mümkün mü bu bi yaşıma daha girdim

Benim babamın abisi olacak herif tam 7 yaşında konuşmuş.bence konuşmamaya devam etseymiş vatan millet için daha hayırlı olurmuş
Benim oğlum da daha pek bir şey konuşmuyor.ufak tefek bazen anlamlı bazen anlamsız.hiç takmıyorum kafaya.bazen babaannesi o üç kuruş aklıyla laf sokmaya çalışıyor da hiç oralı olmuyorum.güyaa konuşmak için geç kalmışmışmışşş saçmalıklar dünyasında yaşamaya devam et diyip cevap bile vermiyorum.o yılanlığından sonra onunla asla eskisi gibi olmadım hakketmiyor çünkü.evimiz de bitti çok şükür. Eşim nisanda izin alacak mutfak dolabımız yapılıyor.nisanda Allahın izniyle taşınıyoruz ve bu kadının iğrenç suratını her an görmekten kurtuluyorum Allahım sana şükürler olsun

Bebeklerimiz atak haftasındaymışlar kızlar.. 4,5-5 haftalık süren uzun bir atak dönemindeyiz. Benimki 72 haftalık, ve inanın bitmesi için gün sayıcam. Lütfen mesajı attığım saate bakın bizim ki yeni doğan gibi uykuya nazlanıyor

Kizlar yakizi bir turlu hastalik biraomiyor sizin bebelerde sık sık hastaliniyor mu benimki daha yeni iyilesti yine oldu artik ben kendimde suc buliyorim kesin biseyi eksik yapiyorim biomeyerek dikkatsiz davraniyorim demekki

Kizlar yakizi bir turlu hastalik biraomiyor sizin bebelerde sık sık hastaliniyor mu benimki daha yeni iyilesti yine oldu artik ben kendimde suc buliyorim kesin biseyi eksik yapiyorim biomeyerek dikkatsiz davraniyorim demekki
Canım nedwn kendini suçlu hissediyorsun çocuklarımız pandemi çocuğu kimseyle doğru dürüst temas edemediler ortama giremediler evde büyüdüler bağışıklıkları zayıf oyüzden en ufak birşeyde hemen hastalanıyorlar ki onuda geçtim ecmel diş çıkarırken grip ve öksürük oluyor çocuk bunlar eğer ciddi ateş falan olmazsa ben müdahele bile etmiyorum sümüklü sümüklü geziyor. Sen içini rahat tut stres yaptıkça o enerji çocuklara geçiyor iyileşir merak etme
Hoşgeldin canım çocuklar ev işi uğraşıp duruyoruz halimize şükür sen nasılsın

Ayni durum bizde de gecerli ozlemisim buralari bi selam vereyim dedim

Bizim bebeler ergenlige falan girdi sanirim asiri huysuz gicik aglak moddalar. Ve uyku duzeni perisan odasi ayri asla yanindan ayrilamiyoruz gorus acisindan ciktigimiz an feryat figan

Bende mudahale etmiyorum öyle ama çok sık hastalanmasi kafama takiliyor ister istemez ve bugun 40 i buldu resmen atesi doktorun yanindan geliyoruz ilac falan toparladi simdilik de ister istemez sorgular oldum

Bende mudahale etmiyorum öyle ama çok sık hastalanmasi kafama takiliyor ister istemez ve bugun 40 i buldu resmen atesi doktorun yanindan geliyoruz ilac falan toparladi simdilik de ister istemez sorgular oldum
Geçmiş olsun canım ateş çok zor ama belki dişi çıkarırken vucud tepki olarak ateş çılarıyordur şimdi peşpeşe diş. Çıkarıyorlar Rabbim şifa versin miniğe

Slm kızlar bugün randevum vardı çok şükür bebeğim iyi durumda 8+2 yiz crl si de 17.8 herşey yolunda Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah amin Kandiliniz de mübarek olsun

İyi geceler kızlar, uçakla yolculuk yapan var mı ? Bebek arabası için ekstra ücret alınıyo mu yoksa tartılıp bagaj hakkından mı sayılıyor

İyi geceler kızlar, uçakla yolculuk yapan var mı ? Bebek arabası için ekstra ücret alınıyo mu yoksa tartılıp bagaj hakkından mı sayılıyor
Bebek arabası için ücret almıuor thy. Sadece bebek arbaası için naylon bir çanta veriyor. Uçağa kadar arabayla giriyorsunuz. Uçak öerdivenlerinin girişinde personel bebek arbaasını alıp inişte size geri veriyor. Ama bebek için 30 mu 50 mi ne ücret alıyorlar kucakta gittiği halde

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…