-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.961
Merhaba canım, 2 hafta önce covid oldum. İş yerinden kaptım maalesef kızımda oldu. kızım 3 gün ateşlendi, 1 gün ishal 2 gün kustu 3 günde toparladı. Evet keşke olmasaydı ama artık önüne geçilmiyor. Aşılıyım ve gayet dikkatliydim. Artık şöyle düşünüyorum kızım en azından bağışıklık kazandı. Evet hastalık var ama aşılıysan ölümcül atlatmıyorsun tabi kronik hastalığın yoksa. Covidlilere verilen ilaçları kullanmadım sadece parol içtim şükür iyiyimevet kızlR, benim büyük oğlum okula gidiyor. sınıfları sömestire başlayacağı hafta kapandı..kapanmasaydı da benimki zaten normal bir durum değil, covid konusunda çok fazla kaygılıyım. kendimi çok aşırı geriyorum. sizlerinde böyle şeyler yazması beni biraz rahatlatıyor. Hergün vaka sayılarına vs bakıyorum, sonra az derdim varmış gibi kendimi üzüyorum. sanki bize bulaşırsa insanlar anneliğimi suçlayacak gibi geliyor artık bilinç altımda nasıl kodlar yerleşmişse, sanki çocuğun hasta olması annenin suçuymuş gibi.. ama sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz daha iyi hissettim, zaten o yüzden bu derdimi paylaştım sizle
Canım benim eşim rahat bir insan olmasa inan bende senin gibi davranırdım. benim eşimin işi sürekli yeni insanlarla hatta covit ilk çıktığı zamanlar umreci muhabbeti vardıya, eşim bi yere işe bakmaya gidiyor hanım teyze oğlum umreden geleli iki üç gün oldu diyip zemzem hurma ikram ediyor. Eşime ozmnlar dikkat etmiyorsun diye o günlerde geldi geçti. Çocuk konusundada hangimiz çocuğumuz hastalansın isteriz tırnaklarına taş değse onlardan önce bizim canımız yanar çocuk bunlar hastalanacaklar iyileşecekler bağışıklık kazanacaklar. Benim kayınvalidede gezmemize oldum olası haset eder hııı bebeninde burnu akıyor diye başlar hııı biliyorum diş çıkarıyor derim. Mesela ecmelde bayadır dışarı çıkmıyor işimiz olduğunda eşimle ben çıkıyoruz çocuklar evde duruyor yine burnu akıyor tıkandı pekmezide vitaminleride yemeklerinede dikkat ediyorum ama çocuk bunlar anne gerilince çocuğada yansıyor. İnşallah hiç birimiz covit olmayız hele yavrularımız asla olmasın inşallah ama olunursada yapacak birşey yok bazende kaderci olmak lazım der bi yakınım.evet kızlR, benim büyük oğlum okula gidiyor. sınıfları sömestire başlayacağı hafta kapandı..kapanmasaydı da benimki zaten normal bir durum değil, covid konusunda çok fazla kaygılıyım. kendimi çok aşırı geriyorum. sizlerinde böyle şeyler yazması beni biraz rahatlatıyor. Hergün vaka sayılarına vs bakıyorum, sonra az derdim varmış gibi kendimi üzüyorum. sanki bize bulaşırsa insanlar anneliğimi suçlayacak gibi geliyor artık bilinç altımda nasıl kodlar yerleşmişse, sanki çocuğun hasta olması annenin suçuymuş gibi.. ama sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz daha iyi hissettim, zaten o yüzden bu derdimi paylaştım sizle
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyisiniz değil mi.Merhaba canım, 2 hafta önce covid oldum. İş yerinden kaptım maalesef kızımda oldu. kızım 3 gün ateşlendi, 1 gün ishal 2 gün kustu 3 günde toparladı. Evet keşke olmasaydı ama artık önüne geçilmiyor. Aşılıyım ve gayet dikkatliydim. Artık şöyle düşünüyorum kızım en azından bağışıklık kazandı. Evet hastalık var ama aşılıysan ölümcül atlatmıyorsun tabi kronik hastalığın yoksa. Covidlilere verilen ilaçları kullanmadım sadece parol içtim şükür iyiyim
canım havaların soğuk gitmesi etkilemiş olabilir, benimde bu ay 3 gün gecikti.adetim gecikti kızlar( 3 gün oldu bugün.2 kez evde test yaptım negatif çıktı.ama hala adet olmadım.
Canım benim bu ay 10gün geçti ama geçtiğini 10gğn geçince farkettim hastalıllar çocuklar derken. eşime test al dedim akşama, 1saat sonra regl oldum. sanırım havalardan diyorumadetim gecikti kızlar( 3 gün oldu bugün.2 kez evde test yaptım negatif çıktı.ama hala adet olmadım.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. Şimdi iyisiniz değil mi.
Çok geçmiş olsun canım, Atlatmış olmanıza çok sevindim. Zor bir süreçtir muhakkak ama en azından bebeğin antikor kazandı. Dediğin gibi vaka sayıları o kadar arttı ki artık kaçınılmaz oldu gibi bir şey.. öksürük vs kaldı mı?Merhaba canım, 2 hafta önce covid oldum. İş yerinden kaptım maalesef kızımda oldu. kızım 3 gün ateşlendi, 1 gün ishal 2 gün kustu 3 günde toparladı. Evet keşke olmasaydı ama artık önüne geçilmiyor. Aşılıyım ve gayet dikkatliydim. Artık şöyle düşünüyorum kızım en azından bağışıklık kazandı. Evet hastalık var ama aşılıysan ölümcül atlatmıyorsun tabi kronik hastalığın yoksa. Covidlilere verilen ilaçları kullanmadım sadece parol içtim şükür iyiyim
teşekkür ederim canım. Hiçbir şey kalmadı. Zaten öksürüğü hiç olmadıÇok geçmiş olsun canım, Atlatmış olmanıza çok sevindim. Zor bir süreçtir muhakkak ama en azından bebeğin antikor kazandı. Dediğin gibi vaka sayıları o kadar arttı ki artık kaçınılmaz oldu gibi bir şey.. öksürük vs kaldı mı?
Benimde 6 gün geçti geçen gün ne yediysem çıkardım acile gittik bi sorun yok test yaptım çok şükür tek çizgi ama hala hasta olmadım ve çok bulantım varadetim gecikti kızlar( 3 gün oldu bugün.2 kez evde test yaptım negatif çıktı.ama hala adet olmadım.
geçmi olsun canım, 6 gün gecikmiş birşey olsa testte çıkardı, hayırlısı olsun inşallahBenimde 6 gün geçti geçen gün ne yediysem çıkardım acile gittik bi sorun yok test yaptım çok şükür tek çizgi ama hala hasta olmadım ve çok bulantım var
canım havaların soğuk gitmesi etkilemiş olabilir, benimde bu ay 3 gün gecikti.
Canım benim bu ay 10gün geçti ama geçtiğini 10gğn geçince farkettim hastalıllar çocuklar derken. eşime test al dedim akşama, 1saat sonra regl oldum. sanırım havalardan diyorum
Ben bu sabah regli oldum çok şükürBenimde 6 gün geçti geçen gün ne yediysem çıkardım acile gittik bi sorun yok test yaptım çok şükür tek çizgi ama hala hasta olmadım ve çok bulantım var
Hamilelik sürecinde bel ve karın ağrıları normal.benim karnım yırtılıyormuş gibi olurdu mesela.bebek büyüdükçe karın kasları yırtılıyormuş ne derece doğru bilemiyorum ama benim doğum sancısı gibi karın sancılarım olurdu.günlerce kendime gelemezdimİyi geceler kızlar şuan 7+6 haftalık hamileym karin bel ağrım var norml mi sizde de oluyor mu
Anladım canım çok saol insAllah oledir teşekkür ederimHamilelik sürecinde bel ve karın ağrıları normal.benim karnım yırtılıyormuş gibi olurdu mesela.bebek büyüdükçe karın kasları yırtılıyormuş ne derece doğru bilemiyorum ama benim doğum sancısı gibi karın sancılarım olurdu.günlerce kendime gelemezdim
geçmi olsun canım, 6 gün gecikmiş birşey olsa testte çıkardı, hayırlısı olsun inşallah
Çok şükür oldum bende ödüm kopuyordu valla. Bizim uyku düzeni şaştı ya gece yarılarına kadar oturup öğlene kadar yatıyoruz kafam kazan gibi oluyor. Ama erken yatınca milyon kez uyanan oğlum böyle gece uyanmıyor sabah olunca 2-3 kez kalk yat yapıyoruzBen bu sabah regli oldum çok şükürCivciv saliha benim de midem bulanıyordu başım dönüyordu hamileliğin tüm belirtileri mevcuttu ama çok şükür bugün sabah oldu.seninki de gelecektir bence
Hadi fözün aydın canımBen bu sabah regli oldum çok şükürCivciv saliha benim de midem bulanıyordu başım dönüyordu hamileliğin tüm belirtileri mevcuttu ama çok şükür bugün sabah oldu.seninki de gelecektir bence
Bazı çocuklar önce konuşur bazıları önce hareketlenir yürür benim çocuklarım 8.5aydan itibaren yürürler ama konuşma tam anlamıyla 3.5yaşında anlaşılır belli ecmel şuan sadece anne diyor mesela dayımın çocuklarıyla hep aralarında bi kaç gün var onlarda 5-6ayda anne baba abi abla hadi gibi kelimeleri. Söyleyip 1.5yaşında bizler gibi konuşmaya başlar yürümeleri 15 - 16 ayda olur her çocuğun gelişimi farklı ve genetik faktörlerinde etkili olduğunu düşünüyorum eşimde bende 8aylık yürümüşüz ve geç konuşmuşuz çocuklarımızda öyleKızlar benim sıpa konuşmıcak galiba anne babayı 3 yaşında duycaz
Bende oldum çok şükürBen bu sabah regli oldum çok şükürCivciv saliha benim de midem bulanıyordu başım dönüyordu hamileliğin tüm belirtileri mevcuttu ama çok şükür bugün sabah oldu.seninki de gelecektir bence