- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.921
Şu kayınvalideler dillerini tutabilseler keşkeBugün ilk kez oğlum traş oldu. Kafasının arkadı kocamanmış o çıktı meydana ve bu yüzden kaynanam tarafından eleştirildimhep aynı pozisyonda yatırmışım. Hiç sırt üstüne yatırmamışım(!) nasıl sinir oldum nasıl
Sıhhatler olsunBugün ilk kez oğlum traş oldu. Kafasının arkadı kocamanmış o çıktı meydana ve bu yüzden kaynanam tarafından eleştirildimhep aynı pozisyonda yatırmışım. Hiç sırt üstüne yatırmamışım(!) nasıl sinir oldum nasıl
Benimki de yan yatırdınız kafasi yamuk oldu diyip duruyoBugün ilk kez oğlum traş oldu. Kafasının arkadı kocamanmış o çıktı meydana ve bu yüzden kaynanam tarafından eleştirildimhep aynı pozisyonda yatırmışım. Hiç sırt üstüne yatırmamışım(!) nasıl sinir oldum nasıl
Şu kayınvalideler dillerini tutabilseler keşkeben artık benimkini duymuyorum.hatta geçenlerde okadar biryerlerime takmamışım ki bana bir şeyler söyledikten sonra bana dedi ki “beni dinlemiyor,oralı bile olmuyor “ hah şunu anladın şükür dedim içimden
Sıhhatler olsunKız olmasa bende kestireceğim iyice uzadı enseler terliyor.Toka taktırmıyor zaten Büyüklerin temel konularından biridir bu takılma Benim annemde hala söyler her torunu için değişmez
Aslında bilgisiz olduğunu biliyorum önceden anlatıyodum ama her şeyi ben biliyorum doktorlar kaç çocuk büyütmüş(!) kafasında olduğu için anlatmaya değer bulmuyorum ama takıyorum işte kafaya. Bide bi huyu var eltimede yapardı sinir olurdum torunum beni çok seviyo annesini bile istemiyo diyo her fırsatta hayır çocuk bana yapışık olmasa tamam da işte zevk alıyo kadın buna inanmaktanBenimki de yan yatırdınız kafasi yamuk oldu diyip duruyoben açıkladikca en son sessizce 'siz de uğraştınız ama ' diyip ahlandi
inşallah düzelecekler canım.Benimki bugün biraz meyve yedi ve sabah kahvaltıda çeri domatesin yarısını.. hiç bir zaman çok iştahlı bir bebek olmadı ama bu kadar yemediği de olmamıştı. Nasıl dolanıyor ben hayret eediyorum
sıhhatler olsun canımBugün ilk kez oğlum traş oldu. Kafasının arkadı kocamanmış o çıktı meydana ve bu yüzden kaynanam tarafından eleştirildimhep aynı pozisyonda yatırmışım. Hiç sırt üstüne yatırmamışım(!) nasıl sinir oldum nasıl
Canim insan ne kadar üzülüyo kendini heder ediyo.. insallah geçiçi, bi sıkıntısi vardir uzulme kendisi yemek ister sonra rahatlayincaBenimki bugün biraz meyve yedi ve sabah kahvaltıda çeri domatesin yarısını.. hiç bir zaman çok iştahlı bir bebek olmadı ama bu kadar yemediği de olmamıştı. Nasıl dolanıyor ben hayret eediyorum
Aman onlarin mantığını biz anlayamayiz sacma saçma konusuyolar bosver ya. Sen birak.bebegini bir gün 24 saat, görsün bakalim nasil seviyomuş babannesini..Aslında bilgisiz olduğunu biliyorum önceden anlatıyodum ama her şeyi ben biliyorum doktorlar kaç çocuk büyütmüş(!) kafasında olduğu için anlatmaya değer bulmuyorum ama takıyorum işte kafaya. Bide bi huyu var eltimede yapardı sinir olurdum torunum beni çok seviyo annesini bile istemiyo diyo her fırsatta hayır çocuk bana yapışık olmasa tamam da işte zevk alıyo kadın buna inanmaktan
Bir kere zeki çocukların kafası büyük olur derler eskiler, bilimsel birşey açıklasan anlamayacaksa eğer böyle diyiver canım. Yani pes , her durumda anneyi eleştiricek birşey buluyorlar..Bugün ilk kez oğlum traş oldu. Kafasının arkadı kocamanmış o çıktı meydana ve bu yüzden kaynanam tarafından eleştirildimhep aynı pozisyonda yatırmışım. Hiç sırt üstüne yatırmamışım(!) nasıl sinir oldum nasıl
Çünkü başka işleri güçleri yok.gelinleriyle uğraşmaktan zevk alıyorlarBir kere zeki çocukların kafası büyük olur derler eskiler, bilimsel birşey açıklasan anlamayacaksa eğer böyle diyiver canım. Yani pes , her durumda anneyi eleştiricek birşey buluyorlar..
Kimse kimsenin anneliğini beğenmiyor nedense. Gerçi bende geçen yeni doğum yapmış bi akrabaya gittim doğal gazı köklemişler bide kat kat giydirmişler bebeyi susayım dedim dayanamadım dedim isilik olur böyle olmuş geçmiş.Bir kere zeki çocukların kafası büyük olur derler eskiler, bilimsel birşey açıklasan anlamayacaksa eğer böyle diyiver canım. Yani pes , her durumda anneyi eleştiricek birşey buluyorlar..
Benimki de öyle.dili hep köpek dili gibi dışarı sarkmış vaziyetteBizimkinin diliyle bi alıp veremediği var dışarı sarkıtıyo, tutup çekiyo, kaşır gibi yapıyo eşim keşfediyodur dedi sizde de var mı böyle bişi
Merhaba uc ay once benim cocuklarda da oldu el ayak hastaligi. Yegenimdede ayni donemde oldu. Tamamen iyilestikten bir ay kadar sonra kizimin ayak tabanlari yaprak yaprak soyuldu. Kucuge birsey olmadi. Iki yegenimin ise tirnagi dustu. Yani ortalama gectikten bir ay kadar sonra boyle seyler olabiliyor olmayadabilir ama olursa endise etmeyin diye yazmak istedim. Benim kizin ayaklari soyulunca dr gittim mantar olabilir dedi ilac verdi ama ise yaramadi. Sonradan ogrendim hastaligin ileri yan etkisi oldugunu. Bosuna ilac kullanilmis oldu.Gittim canım. El ayak ağız hastalığı dedi. Calpol ver kendi kendine geçicek dedi
benim için süpriz bir gebelik değildi, bebek istiyorduk, korunmayı bırakmıştım o yüzden her ay reglime bir kaç gün kala erken gebelik testleri yapıp kontrol ediyordum. Düzenli adet gördüğünüzü yazmışsınız, gebelik ihtimali olabilir tabi.. ama ben bu aralar havaların soğuk gitmesinden dolayı çevremde adet gecikmeleri duydum. Nasıl ki yaz aylarında sıcaklardan period günleri kısalabiliyorsa, kışında aynı şekilde uzayabilir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, ama eylül annesi olarak , eylül bebekleri tatlıdır yaaaMerhaba . Başa dönecek olursak gebeliği nasıl öğrenmiştikadetim hiç şaşmaz 3 gün gecikti yarın test yapacağım çok gerginim . Okulumu özledim hamileysem hoop 2 yıl daha binecek üzerime çok erken
Merhaba tekrar hayırlı olsun size debenim için süpriz bir gebelik değildi, bebek istiyorduk, korunmayı bırakmıştım o yüzden her ay reglime bir kaç gün kala erken gebelik testleri yapıp kontrol ediyordum. Düzenli adet gördüğünüzü yazmışsınız, gebelik ihtimali olabilir tabi.. ama ben bu aralar havaların soğuk gitmesinden dolayı çevremde adet gecikmeleri duydum. Nasıl ki yaz aylarında sıcaklardan period günleri kısalabiliyorsa, kışında aynı şekilde uzayabilir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, ama eylül annesi olarak , eylül bebekleri tatlıdır yaaa
Baya zaman gecmis ama yeni gordum mesajlari. Gul suyunu icirebilirsiniz saglikli hemdeiyi geliyor acikcasi ben her ateste ilacla birlikte gul suyunu kullaniyorum onun sayesinde baya dusuyir rahatliyor ki kendimede kullaniyorumİçircek miyim
Gecmis olsun ates sonrasi dokuntu oluyordu bizde hastalik sonrasi falan doktor normal demisti goturdugumuzde belki oyle biseydir atesi var yazmissinizEki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
Canım el ayak hastalığı olmuş götürdüm izler daha belirdi önce sonra kabuk bağladı be soyulmaya başladı teşekkür ederim ilgin içinGecmis olsun ates sonrasi dokuntu oluyordu bizde hastalik sonrasi falan doktor normal demisti goturdugumuzde belki oyle biseydir atesi var yazmissiniz