• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa hiç sorma.çocuktan çocuğa farklılık gösteriyor işte 🤷‍♀️ geçenlerde buraya hatırlamadığım biri yazmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam bebeği 13.dişini de çıkarmıştı 👏👏 🧿
Ben yazmistim. 11 aylikken 12 disi tamamladi fakat 13. Dis tam patlayacak kadar sisiyor beyazliyor hatta bazen kipkirmizi oluyor ama cikamiyor bir turlu

B Bebekannesiii Canım oğlun şimdiden sana destek olmuş , büyüdüğünde nasıl senin arkanda dağ gibi duracağına şaşırıcaksın. Benim oğlum şmdi 11 olacak. Geçenlerde babası beni eleştirici bir söz söylediğinde oğlum öyle bir tepki gösterdi ki..annemin emeklerine haksızlık edemezsin dedi. İnan o zaman her çektiğime, uykusuz kaldığım her geceye değdi diyorsun. Bence evinden, yuvandan bu sebep yüzünden ayrılığ o kadının amacına ulaşmasına izin verme. Muhakkak senin ki gibi değildir ama hepimiz gibi bende evliliğimin ilk yıllarında eşimin ailesiyle çok ters düştüm. O zaman eşim bana dedi ki , bu insanları benim hastalığım olarak gör. Hastalıkta sağlıkta, iyi kötü günde söz vermedik mi.. onlar yüzünden beni mi terkedeceksin dedi. Sende öyle düşünmeye çalış, sen herşeye eşinin hatrına alttan alıyorsun. Ağlama , üzme kendini biz yanındayız😔
Evet canım gerçekten de çok haklısın çok teşekkür ederim.kesinlikle çocuklarımız ilerde haklı olduğumuz yerlerde bizi destekleyecek 🤲🤲
Canım eşim bu tartışmada ki bu tartışma uzatmalı oldu bayaa.etkisi 1.5 ayı geçti.hep aynı olayın üstüne başka başka olaylar eklendi ama ana tema hep aynı kaldı.kayınvalidem bundan yaklaşık 3 hafta önce ki en büyük olayı yaşayalı yaklaşık 1 hafta olmıştu.tüm çocuklarını yemeğe çağırdı.ben de eşime çıkmayacağımı söylemiştim ki zaten çok uzun zamandır artkk yukarj çıkmıyordum.eşim benim hatrıma gel demişti.senin hatrın da kalmadı artık annenin yaptıklarını midem bile kaldırmıyor demiştim.hatır matır yok asla.dün eşime annesine gelinlik ve komşuluk haklarımı da annesine helal etmediğimi söyledim.torununu da artık eskisi kadar göremeyeceğini de belirttim.sen oğlu olarak istediğin kadar oraya gidebilirsin ama artık benim oğlum oraya eskisi kadar sık girip çıkmayacak dedim.biraz sonra annesiyle konuşmaya gidecek.aracı falan da sakın getirme dedim.bu işin orta yolu falan hiçbir şekilde yok.annenin zübeyde adında bir gelini yok benim de annen gibi bir kayınvalidem yok dedim

Evet canım gerçekten de çok haklısın çok teşekkür ederim.kesinlikle çocuklarımız ilerde haklı olduğumuz yerlerde bizi destekleyecek 🤲🤲

Canım eşim bu tartışmada ki bu tartışma uzatmalı oldu bayaa.etkisi 1.5 ayı geçti.hep aynı olayın üstüne başka başka olaylar eklendi ama ana tema hep aynı kaldı.kayınvalidem bundan yaklaşık 3 hafta önce ki en büyük olayı yaşayalı yaklaşık 1 hafta olmıştu.tüm çocuklarını yemeğe çağırdı.ben de eşime çıkmayacağımı söylemiştim ki zaten çok uzun zamandır artkk yukarj çıkmıyordum.eşim benim hatrıma gel demişti.senin hatrın da kalmadı artık annenin yaptıklarını midem bile kaldırmıyor demiştim.hatır matır yok asla.dün eşime annesine gelinlik ve komşuluk haklarımı da annesine helal etmediğimi söyledim.torununu da artık eskisi kadar göremeyeceğini de belirttim.sen oğlu olarak istediğin kadar oraya gidebilirsin ama artık benim oğlum oraya eskisi kadar sık girip çıkmayacak dedim.biraz sonra annesiyle konuşmaya gidecek.aracı falan da sakın getirme dedim.bu işin orta yolu falan hiçbir şekilde yok.annenin zübeyde adında bir gelini yok benim de annen gibi bir kayınvalidem yok dedim
Eslerimizle neden hep armiza bu kayinvalideler giriyor bundan nasıl bir zevk alıyorlar anlaşmak huyuna gitmek karşı tarafa uyumlu olmak hoş goruoubolmak bukadar neden zorlarina gidiyor.. oğulları evlenince resmen kendinden geciyorlar geline bukadar yük olmamaları gerek o da bir anne baba evladı. Beddua etti demişsin çok kızdım kayinvalidene çok Allah aklil fikir versin böyle yaparak eline sadece huzursuzluk geçtiğinin farkında değil mi🤷 sen üzülme oğlun eşinle mutlu ol kapını kapatınca o dışarda kalsın derdin ama üstünde oturup illa herşeye muhalefet oluyor seni elinin altına alamadı diye özellikle iyicene sardı umarım bundan sonra kendine çeki düzen verir eşin konuşunca belki kapı dışında kalmayı bilir. Senin yerinde olsam napardim bilmiyorum ama bende sen gibi kesin kafayı yersin tahammül edemezdim sen sakin ol görmezden gel yeterki

Eslerimizle neden hep armiza bu kayinvalideler giriyor bundan nasıl bir zevk alıyorlar anlaşmak huyuna gitmek karşı tarafa uyumlu olmak hoş goruoubolmak bukadar neden zorlarina gidiyor.. oğulları evlenince resmen kendinden geciyorlar geline bukadar yük olmamaları gerek o da bir anne baba evladı. Beddua etti demişsin çok kızdım kayinvalidene çok Allah aklil fikir versin böyle yaparak eline sadece huzursuzluk geçtiğinin farkında değil mi🤷 sen üzülme oğlun eşinle mutlu ol kapını kapatınca o dışarda kalsın derdin ama üstünde oturup illa herşeye muhalefet oluyor seni elinin altına alamadı diye özellikle iyicene sardı umarım bundan sonra kendine çeki düzen verir eşin konuşunca belki kapı dışında kalmayı bilir. Senin yerinde olsam napardim bilmiyorum ama bende sen gibi kesin kafayı yersin tahammül edemezdim sen sakin ol görmezden gel yeterki
Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah düşmanıma hatta en nefret ettiğim kişiye bile benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide vermesin inşAllah.eşim konuştu geldi hatta bi ara duydum gibi ama çok sessiz konuştular anlayamadım o yüzden.ama kesin eşim biletini eline verdi çünkü normalde çok şerli bir kadındır hemen bağırır bu sefer hiç sesi çıkmadı.ben de bugğn daha iyiyim.sanırım doktorun verdiği ilaç sakinleştirmeye başladı beni.evimize de gidip baktık.yılbaşı gibi teslim edilir gibi duruyor inşAllah 🤲🤲 burdan taşınırken arkama bile bakmayacağım 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah düşmanıma hatta en nefret ettiğim kişiye bile benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide vermesin inşAllah.eşim konuştu geldi hatta bi ara duydum gibi ama çok sessiz konuştular anlayamadım o yüzden.ama kesin eşim biletini eline verdi çünkü normalde çok şerli bir kadındır hemen bağırır bu sefer hiç sesi çıkmadı.ben de bugğn daha iyiyim.sanırım doktorun verdiği ilaç sakinleştirmeye başladı beni.evimize de gidip baktık.yılbaşı gibi teslim edilir gibi duruyor inşAllah 🤲🤲 burdan taşınırken arkama bile bakmayacağım 🤦‍♀️🤦‍♀️
Hayırlisiyoa o gün gelsin artık🤲

B Bebekannesiii taşındığında insallah cok güzel olucak. Kuş gibi olucaksin, o günleri düşün, Az kalmis. Kayınvaliden Umarim artik kendini ceker esinin konusmasi ise yaradi mi bu gece fln bsy yapti mi ust kattan 🙄
İnşAllahh canım.dün akşam bir müdahalesi olmadı.az önce de oğlumla anneanneden geldik.oğlum da kucağımda uyuyordu.elinde bir poşet üzüm kapıya koydu ben merdivenlerden çıkarken.kaba kaba bu üzümü çınarın halası yolladı dedi ve direkt merdivenden yukarı çıktı ben de hiç cevap bile vermedim.

İnşAllahh canım.dün akşam bir müdahalesi olmadı.az önce de oğlumla anneanneden geldik.oğlum da kucağımda uyuyordu.elinde bir poşet üzüm kapıya koydu ben merdivenlerden çıkarken.kaba kaba bu üzümü çınarın halası yolladı dedi ve direkt merdivenden yukarı çıktı ben de hiç cevap bile vermedim.
Neyse iyi olmus ınsallah karismaz artık ya bela kadın

Strongerwoman Strongerwoman Aynen canım.ama onun işi yine belli olmaz.bikaç güne kadar annemlere geçecem.evimiz bitimceye kadar orda kalacağım.çünkü dediğin gibi gerçekten bela bir kadın

Kızlar, hiç kelime söylemeyen bebekler var mı bizim ki gibi. Sürekli konuşuyor ama anlamlı kelimemiz henüz yok. İşaret parmağıyla herhangi bir şey de göstermiyor

Kızlar, hiç kelime söylemeyen bebekler var mı bizim ki gibi. Sürekli konuşuyor ama anlamlı kelimemiz henüz yok. İşaret parmağıyla herhangi bir şey de göstermiyor
erkek çocukları daha geç konuşurlar derler canım..bizimkinin de yerinde kullandığı bir kaç kelime var. daha öncesinde kullanıp sonra unuttuğu çok kelime var. mesela Anne-baba'yı hiç kullanmıyor 1-2 aydır. Oysa ilk onları öğrenmişti. kendince uydurduğu kelimeler var birde, mesela telefona didi diyor. telefondan sık sık dedesiyle görüntülü konuşuyor, dedeye didi diyor o yüzden telefonada didi diyor şeklinde düşünüyoruz.Yani diyeceğim o ki, belki senin bebeğinde kendince konuşuyordur, çünkü Sürekli konuşuyor diye yazmışsın, belli ki deneme yapıyor

Canım regli düzenimizi etkileyebilecek olan hiç bir korunma yönteminden faydalanamıyoruz bildiğim kadarıyla. Regli ile vücudumuzdaki kirli kanı atıyoruz, yerine yeni kan üretiyor vücut.. böylelik pıhtılaşmanında bir nebze önüne geçiiyor diye biliyorum. Hatta menapoza girdikten sonra düzenli olarak kan sulandırıcı kullanacağız büyük ihtimal. Spiralde regliyi etkilediği için sanırım kullanamıyoruz. Ben doktoruma hamileyken sormuştum, ama o sıra da zaten hamile olduğu için detaylı bilgi veremedi. Gündemimiz başkaydı🙈
3581E7F6-409C-4614-919A-A6C7B838E679.jpeg

Canım merhaba sende hangi genler de mutasyon var bende hamileyim bende de var … Dr lar spiral i demi önermiyor ben sor adım ama bu durumu bende Dr una sorayım

Kızlar benim sol göğsüm sürekli mastit oluyor.önceleri yüzüstü yatıyordum ama artık hiç yatmama rağmen yine oluyorum.ve dikkatimi çekiyor ne zaman aşırı stresli olsam hep ozaman oluyor.stresle bağlantısı var mı ?

Yürüme konusunu yavaştan alıyor ama konuşma konusunda hızlı. Babasına çok güzel sesleniyor tüm gün.Sabah yataktan öyle kalkıyor. Ben söylersem bana anne diyor😊 Bazı kelimeleri senden sonra tekrar ediyor.Kullandığı baya kelime var. Sizde de durum aynıdır söyleyemeseler bile her şeyi anlıyorlar😍Oyle böyle derken büyüdü minnoşlar🥰

Eki Görüntüle 2940286
Canım merhaba sende hangi genler de mutasyon var bende hamileyim bende de var … Dr lar spiral i demi önermiyor ben sor adım ama bu durumu bende Dr una sorayım
merhabalar, bende lupus V ile ilgili bağışıklık sıkıntısı vardı. Prednol kullanmıştım, bağışıklığımı düşürmek için. Çok şükür gebeliğim devam etti, doğumumu yaptım hatta şuan bebeğim 1 yaşında. sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

arkadaşlar benim kızım bugün emeklemeye başladı... 🤣 yani bizde herşey ters mi gidiyor. Ayakta durabiliyor, tutuna tutuna evi sıralıyor. Neden böyle birşeye ihtiyaç duydu bilmiyorum ama bugün sabahtan beri emekliyor... yemek masasının altına oyuncağı düşmüştü, onu almak isterken emekleyebildiğini keşfetti ve bugün gün boyunca hep emekledi. Bizde herşey ters, köpek dişimizi azımızda önce çıkarırız, ayakta durabiliyorken emekleriz...sonumuz hayrola😃

arkadaşlar benim kızım bugün emeklemeye başladı... 🤣 yani bizde herşey ters mi gidiyor. Ayakta durabiliyor, tutuna tutuna evi sıralıyor. Neden böyle birşeye ihtiyaç duydu bilmiyorum ama bugün sabahtan beri emekliyor... yemek masasının altına oyuncağı düşmüştü, onu almak isterken emekleyebildiğini keşfetti ve bugün gün boyunca hep emekledi. Bizde herşey ters, köpek dişimizi azımızda önce çıkarırız, ayakta durabiliyorken emekleriz...sonumuz hayrola😃
Yürümeden emekliyebildiğini göstermek istemiş. Hevesiniz kalsın istememiş sanırım 😂

Gözünüz aydın canım yürümesini kolaylaştıracak demekki.benim oğlum da bugün 2 adımdan daha fazla adım atarak ilk uzun yürüme deneyimini yaşamış oldu 🤩

Back