2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben sabah omlet kahvaltık veriyodum öğlen meyve akşamda yemek ya da çorba aralarda da beni emiyodu. Şimdi kahvaltı yapmıyor bazen meyve yiyor bazen yemiyor akşam yemek yemiyor. Kilo verdi çocuğum. Yediği zamanlar bile en az öğün bizdeymiş

Benimki iki kaşık yese gün içinde şükrediyordum daha yeni biraz düzeldi düzelir sen sabret

Benimki de memeye güvenip yemiyor.ona yarım kase bir şeyler yedirmem yarım saatten fazla bir zamanımı alıyor ve çoğunu da yere tükürüyor maalesef farklı yedirme tarzı bulmaya çalışıyorum sürekli.geçenlerde mutfak masasına çıkmak istedi orda biraz yoğurt yedirdim,bu yöntem 2.kez tutmadı mesela.iki gündür banyo küvetinde yedirdim bakalım kahvaltısında orda yicek mi sanırım ilerleyen günlerde sokaklara ,parklara taşacağız iki kaşık yemek yesin diye

ah bu yazdıklarımı bi yese bitirse ne mutlu olacağım var ya.

Yemek yedirme sekillerinde herşeyi feda ediyorum koltuklar halılar batıyor ama yeterki bir iki lokma yesin diyorum. Bu arada ben süt verirsem yemiyor o yüzden meme verme aralıklarını açıyorum uyanınca meme vermiyorum yemek yedirceksem baya süre vermiyorum yemekten sonra tatlı niyetine veriyorum yoksa yemeğin yüzüne bile bakmiyor.

Valla ben de yemek yesin diye tüm kurallarımı çiğnedim.evin hertarafında yediriyorum.yeterki yesim diyorum.ben de gün içersinde ekgıdadan önceki kadar emzirmiyorumki ekgıda yesin diye.çünkü beni ne kadar emerse emsin doymuyor bana göre.emmesine rağmen ağlamasından anlıyorım.ekgıdayı yiyince bi müddet ağlamıyor.geçenlerde et suyuyla patatesi fırına atmıştjm sanırım o onu bayaaa bir tok tuttu ne memenin suratına baktı ne de uzun bir süre ek gıda istedi ogün kafam çok çok rahattı.akşam da ona yine et suyuna biraz lapamsı pirinç pikavı yapmıştım o gece emmek içim sadece 2 kez uyanmıştı

Boyları uzadı bencede ondan gözümüze zayıf görünüyorlar O boğum boğum pofidik zamanlarını arıyoruz. Babası demin diyor yanakları iyice gitti eridi diye. Tombik yanaklıydı doğduğundan beri. Ama tipleri değişiyor tabii büyüdükçe.

El gıdayı keyfi yiyorlar, hareket desen çok. Ee bir de sıcaklar ister istemez etkiliyor. Bir emmekten sıkılmadı benimki Hala yapışım üstümde gece gündüz. Dün memeyi çekiştiriyor dişiyle oyuna dönüştürdü. Hayır annem acıyor diyo söylenince. Başlıyor ağlamaya dudağını büküp. Umarım unutur. Zaten acıtıyor bilmiyerek

Eşim işten geldikten sonra oğlumu yürüyüşe götürdü.ben de kendime kahve yaptım ve balkonda salıncakta kafa dinledim.halaaa balkondayım ve onlar da hala dışarda.çok iyi geldi yeminle.resmen kafamı dinledim.iki gündür kucağımdan inmiyordu ve sürekli avaz avaz ağlıyordu.

Eki Görüntüle 2896693 bu biraz daha net sanırım o kadar sık yıkıyorum ki isilik olur mu yine gerçi çok terliyor
Hmmm isiliğe benzettim canım.gün içersinde biraz bezsiz kalsa daha mı iyi olur acaba? Bir de ben zeytinyağını ocakta biraz yakıyorum(dumanı çıkıncaya kadar ocakta bekletiyorum)soğuyunca da poposuna pipisine heryerine sürüyorum.iyi geliyor benim sıpaya

Benim sıpanın 7.dişi geliyor az önce zorlaaaaaaaaa baktım.diş besbelli ve olduğu yer sivri.ben de diyorumki bu huysuzluk,iştahsızlık,uykusuzluk neden? Gece yine ayaktaydık.çok sinirlendim çok çok çok çok uykusuz ve yorgunum.dün öğleden sonra zorla uyuttum ve elime ne zamandır okumak için çırpındığım kitabımı aldım ve sadece 3 sayfa okuyabildim.gözlerim biber gibi yanıyordu uykusuzluktan.15 dakika kestirmişim sonrasında zaten oğlum ağladı ve hayat devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…