2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ege'de yaz yaşayan insanların zellikle bilir o gece sicaginin uytmamasini bizim geçen hafta sıcaktan uyuyamadım zaten hep bir bahanesi var uyumamak ici
Çok şükür bu sene daha geç gelecek sıcaklar bize galiba Biz de egedeyiz ama. Ayy geçen yıl çıldıracaktım hamilelikte Hamileliğin özlemediğim tek tarafı Yoksa diyorlardı keyfini çıkar bugünleri çok özlüyorsun diye

Bizimde dün öğlenden beri ateşimiz var 37 civarıydı hep bugün ikindi civarı 38 oldu herşeyi yaptım düşsün diye en son geri 37 ye düştü dusmese artık hastaneye götürecektim İnşAllah tekrar yükselmez

Geçmiş olsun çocuk hemsiremiz söyledi yuksek ateşten hep hastaneye gelen varmış bu ay

Geçmiş olsun çocuk hemsiremiz söyledi yuksek ateşten hep hastaneye gelen varmış bu ay
Sağolasın canım nedenini söyledi mi peki , benim pek gidesim gelmedi burda tek bbir tane hastane var oda çok yoğun ve bu virüs zamanı elimden geldiğince gitmiyorum oraya dusmeseydi son çare gidecektim

Sağolasın canım nedenini söyledi mi peki , benim pek gidesim gelmedi burda tek bbir tane hastane var oda çok yoğun ve bu virüs zamanı elimden geldiğince gitmiyorum oraya dusmeseydi son çare gidecektim
Diş, enfeksiyon veya soğuk algınlığı genelde dedi dikkat etmek gerek sürekli ölçüm yapın soğuk bezle kompleks gerekirse dedi

Bizimki de bugün hep sıcaktı ve acayip huysuzdu artık en sonunda yarım ölçek dolven verdim hiç ilaç vermem aslında ama iyi gelecekse napayım

Ayyy hamilelik ve sıcaklar hiiç yatırlatma ne günlerdi klimalara bakıyordum alalım diye bu sene inşallah öyle olmaz

kızlar kızım uyurken sağa sola dönüyordu istediği gibi ama hiç yüzüstü uyumamıştı. 2 gecedir yüzüstü buluyorum yatağında. bu aylarda tehlikesi var mıdır artık böyle yatmasının? çok korkuyorum uyuyamıyorum nefesini dinlemekten.

Benimki de yüz üstü yatiyo bazen ama artık büyüdü ler Allah in izniyle birşey olmaz diye düşünüyorum

Bizimki dönmeye başladıktan sonra artık hep yüzüstü uyudu korkma sn

Benimki doğduğundan beri yüzüsütü uyuyor. Şimdi yatağa bıraktığın an döner, öyle seviyor. Rahatsız olduğu an başını hatta kendini çevirebilir kocaman oldular

Benimki doğduğundan beri yüzüsütü uyuyor. Şimdi yatağa bıraktığın an döner, öyle seviyor. Rahatsız olduğu an başını hatta kendini çevirebilir kocaman oldular
hiç ellemedim çevirmek isteyince mızıldandı. öyle uyudu sabaha kadar. o uzun zamandır ilk kez uyudu şimdi de ben uykusuzum. bu sefer ben ağlayacağım bütün gün

Benim oğlum da iki gündür sabaha kadar mız mız mız mız mızzzzzzzzzzzzzzz.dertleri ne anlasam iki geceden beri binlerce kez mızıldandığı için sabaha karşı yanıma alıp yatırıyorum sabahın 6:30/7sinde yine kalkıp gözleri kapalı bir şekilde feryat figan ağlıyor.az kaldı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönüllü yatacam sabah 7 de uyanan çocuk daha halaa evin içinde at koşturuyor uyumaya hiç niyeti yok.

Benim ki nerdeyse 1aydir mizildiuo.ne istediği belirsiz büyumek istemiyo bunlar benceyeni doganken bı tık daha mı iyiydi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…