- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.941
Henüz hiç mi yokAminn inşallah doktor damaklarin hepsi şiş diyor yaa anlamıyorum bu diş nedej çıkmıyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz hiç mi yokAminn inşallah doktor damaklarin hepsi şiş diyor yaa anlamıyorum bu diş nedej çıkmıyor ki
Çok gecmis olsun, çocuklar bizim canımız.. simdi nasillar?Bizim burda sularda mikrop var iki büyüğüm hastalandı en büyüğümü sabaha kadar acilde bekledik ve hala kötü yatıyor ecmel de olmaz inşallah die dua ediyorum inşallah eylülünki diştendir küçücük çocuklar nası ağlıyordu kıyamadım
Soruşturdum derken, çevremdeki doktor arkadaşlara canim. Tabi daha bi araştırma sonucu yok asi ile ilgili. Zaten bu yuzden de anneye bırakıyorlar. Inceledigim kadarıyla hamile bi doktor vardı , o yaptırmıştı, doğumdan sonra bebek te antikorlu çıkmıştı. Oy le olunca kalbimi bozmadan yaptırdım acikcais.Şükür canım,inşallah bizde de olmaz.Çok soruşturdum demişsin ya ben pek araştırma sonucu göremedim.Dünden beri araştırma yapıyorum.Sen nasıl bir araştırma yaptın,yani kimler önerdi.Çok ikilemde kaldım o yüzden soruyorum.
Yok sadece beyazlık şişkinlik varHenüz hiç mi yok
Teşekkür ederim9. Ay aşısı normalde aşı programinda var ama soylemiyorlar sağlık ocağında. 12. Ayda da vuruluyor diye sanırım. Sağlık ocağı bana 9. Ay aşısını çoğu aile istemiyor doktorunuza sorun oyle randevu verelim demisti. Ben doktoruma sormuştum o da yaptirin deyince sağlık ocagindan randevumu almıştım.
Benim ki de 2gun önce parmağıma değdi.ama çok zor çıktı yaa uyuyamiyo gözünü açamıyor inliyor.agzinin kenarı uçuk gibi yara olmuş.Yok sadece beyazlık şişkinlik var
Çok teşekkür ederim acile gittik aynısını doktorda dedi bağışıklık kazanacak bu sayede dedi. Ne buluyorsa ağzına götürüyor zaten antibiyotiği vermedim uyilesmezse ver dedi bağışıklık kazansın diye.bende öpüyorum küçük bebeğiniBallilokumm geçmiş olsun canım. Geri sayfalardan geliyordum. 38.5 yazdığını görünce diş değildir, bir tahlil ver istersen diyecektim ki enfeksiyon çıkmış. Şanslısın ben ne zaman Dr a gitsem , Dr inşallah hasta olurda bağışıklığı artar diyor :) nasıl bir dua anlamadım. Anneler için zor ama bebişler daha da güçlenecek. Cuma gecesi biz de 37.8 i gördük. Menenjit aşısı olmuştu. Bir anda çıktı. Evde de tektim. Ateş düşürücü verdim ama sabaha kadar ölçtüm durdum. Şimdi buraya yazacağım durumu ,kesin gece başıma gelir :) bizim o sabaha kadar ağlamalar, gece uyanmalar, kucakta gezmeler bitti. Geçen hafta Dr alt dişi kabarmış dedi ama gelen giden yok. Tek belirtimiz kafası çok sıcak ve salya fena halde. Ne yazmaya geldim ne yazıp çıktım ahahha kusura bakma uzun oldu . Bebişini öpüyorum
Neden bukadar zorladı ki. Tez zamanda çıkarsalar keskeBenim ki de 2gun önce parmağıma değdi.ama çok zor çıktı yaa uyuyamiyo gözünü açamıyor inliyor.agzinin kenarı uçuk gibi yara olmuş.
Altı iliklerimize kadar hissettik üst ne olur bilemiyorumben de alt dişlerin nasıl çıktığını anlamadım bile. üst dişler felaket zorladı. bir de atak haftasına denk geldi çok korkunç...
Aynen öyle saat başı uyandı bak bayılcam ben çekip çıkartcam artıkben de alt dişlerin nasıl çıktığını anlamadım bile. üst dişler felaket zorladı. bir de atak haftasına denk geldi çok korkunç...
inşallah kolay geçer üstler. yani dişte onları bu kadar zorlayan şey ne hiç bilmiyorum. bi yandan da haklılar onlar bebek daha. bizim bile bi yerimiz ağrıdığında ne halde oluyoruz onlar bunu söyleyemiyo bile. böyle deyince de ağlamaya başlıyorum hala lohusayım sanırımAltı iliklerimize kadar hissettik üst ne olur bilemiyorum
atak haftasından bence. ben artık şort zıbın giydiriyorum kızımı. klimayı hala açmadım ama camlarımız hep açık. sıcak çok huzursuz ediyo bebekleri bi de benimki gibi sıcağı sevmiyosa tamam zaten.kızlar berbat bir geceydi bizim için.. sıcaktan mı bilmiyorum. hiç uyuyamadı... yani aralıklı uyanmalarına alışmıştım ama bu sefer uyutup yerine koyduğum gibi gözlerini açtı. aç mı diye düşündüm gece çorba bile teklif ettim yani o derece uykusuzluk çektim. yatıyorum, parmağını gözüme sokuyor gözümü açıyım diye. şuan başım çatlıyor, midem bulanıyor. Gündüz uyuruyumaz kafayı vurup yatmak istiyorum
ben de öyle diyodum eşime geçen gün. ben çekicem artık penseyle bitse bi an önce diye. üstün biri çıktı tamamen diğerinin de eli kulağında bakalım ne olacak halimizAynen öyle saat başı uyandı bak bayılcam ben çekip çıkartcam artık
inşallah kolay geçer üstler. yani dişte onları bu kadar zorlayan şey ne hiç bilmiyorum. bi yandan da haklılar onlar bebek daha. bizim bile bi yerimiz ağrıdığında ne halde oluyoruz onlar bunu söyleyemiyo bile. böyle deyince de ağlamaya başlıyorum hala lohusayım sanırım
atak haftasından bence. ben artık şort zıbın giydiriyorum kızımı. klimayı hala açmadım ama camlarımız hep açık. sıcak çok huzursuz ediyo bebekleri bi de benimki gibi sıcağı sevmiyosa tamam zaten.
Ege'de yaz yaşayan insanların zellikle bilir o gece sicaginin uytmamasini bizim geçen hafta sıcaktan uyuyamadım zaten hep bir bahanesi var uyumamak icikızlar berbat bir geceydi bizim için.. sıcaktan mı bilmiyorum. hiç uyuyamadı... yani aralıklı uyanmalarına alışmıştım ama bu sefer uyutup yerine koyduğum gibi gözlerini açtı. aç mı diye düşündüm gece çorba bile teklif ettim yani o derece uykusuzluk çektim. yatıyorum, parmağını gözüme sokuyor gözümü açıyım diye. şuan başım çatlıyor, midem bulanıyor. Gündüz uyuruyumaz kafayı vurup yatmak istiyorum
Sağol canım kıyamam kuzuya inşallah hemen toparlar amiiin amiiinSizede çok geçmiş Olsun doktora gittik hem diş hemde Enfeksiyon olmuş malesef Allah sağlıklarinı eksik etmesin
Çok şükür canım serum felan toparladılar ecmel de zaten çeşme suyu içmiyor inşallah etkilenmezÇok gecmis olsun, çocuklar bizim canımız.. simdi nasillar?
Insallah cabucak iyilesirler ve Ecmele bisey olmaz.
Bugün haberlerde gördüm bundan mi yoksa
"çok sayıda yetişkin ve çocuk, şebeke suyundan zehirlendikleri iddiasıyla hastanelere akın etti. Hastanelere 100'ün üzerinde müracaat olduğu öğrenilirken, hastaların kusma, ishal ve bulantı şikayetlerinin olduğu belirtildi. Önlem olarak vatandaşlara paketli su kullanmaları uyarısında bulunulurken, şebeke suyundan da numune alındı"
Ayy bizde benim iki büyükte hiç anlamadım şimdi üstler zorluyor inşallah yine ateş felan olmazAltı iliklerimize kadar hissettik üst ne olur bilemiyorum
Canım bende gece penye tulum giydiriyorum yoksa sabaha kadar üst örtmeyle uğraşıyorum örtüsünün de üstüne yatıyor örteyim derken uyanıyor tulum iyi olduBizim 5. diş gelecek galiba Dünden beri durmuyor hiç. Parmağı ağzındayken birden çığırarak ağlıyor. Bir ohh diyeceğimiz günler epey uzak galiba. Bütün dişler böyle zorlayacaksa
Bizim buralarda dışarısı sıcak olsa da evler daha serin. Gece örtme derdindeyim ben de sürekli. Yazlık tulum mu alsam diyorum teride emiyormuş. Bu hafta yağışlı serinmiş dışarıyada çıkaramayacağım Nasıl oyalanacağız bakalım